Vloeroverloop

Telefonisch advies:​

De materialen waarmee wij werken zijn duurzaam en hebben een hoge slijtwaarde, of worden van de noodzakelijke beschermlaag voorzien. Door de overloop met de traprenovatie mee te nemen, is de gehele ruimte op de toekomst voorbereid.

Door de overloop direct te laten renoveren, kunt u materialen kiezen die goed bij elkaar passen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om zowel de trap als de overloop met hetzelfde materiaal te bekleden. Zo ontstaat er een mooi, samenhangend geheel.

Natuurlijk werken wij zowel de trap als de overloop netjes af. Dit doen we bijvoorbeeld met dezelfde plinten, RVS trapleuningen, een traphekje of verlichting. 

Ziet niet alleen de trap, maar ook de vloer in de overloop er weer op en top uit? Dan is het pas echt fijn thuiskomen. De gang, trap en overloop bij uw interieur laten aansluiten is een waardevolle investering in uw woning.

Door uw trap en gang tegelijk te laten renoveren, zijn de vakmannen in één à twee dagen klaar. Bovendien kunt u tijdens de renovatie gewoon gebruik maken van de trap en u heeft vervolgens jarenlang geen omkijken meer naar de trap en vloer.

Met een traprenovatie met PVC of laminaat bespaart u veel kosten. Het materiaal is bij TopTrap scherp geprijsd en u hoeft geen extra kosten te maken voor een nabehandeling.

Wist u dat het voordeliger is om zoveel mogelijk werk in één keer te laten uitvoeren? Daarnaast zijn de traprenovaties van TopTrap op zichzelf al zeer aantrekkelijk geprijsd. Door onze expertise werken wij efficiënt en leveren wij topkwaliteit.

Houdt u van een minimalistische stijl? Of heeft u juist veel decoraties in huis en houdt u de vloer daarom liever eenvoudig? Kies er dan voor om de gang, trap en overloop met hetzelfde materiaal te laten renoveren. Op die manier integreert de trap op effectieve wijze met de ruimte en ontstaat eenheid en rust.

Veel mensen vinden een massief houten trap prachtig, maar kijken een beetje op tegen het onderhoud van een houten vloer. U kunt er in dat geval prima voor kiezen de gang en overloop met PVC of laminaat te bekleden. Kiest u een contrasterende kleur, dan wordt de houten trap nog een echte blikvanger ook. 

Renovatie van de vloeroverloop

Maak uw traprenovatie compleet met een renovatie van de vloeroverloop of gang.

Creëer bijvoorbeeld een mooi contrast tussen uw nieuwe moderne trapbekleding van PVC en een klassieke houten vloer op de overloop. Houdt u het graag rustig? Ga dan voor eenheid en laat de gehele gang of overloop met hetzelfde materiaal gerenoveerd worden.

Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een prachtig afgewerkt eindresultaat.

Bolsena-stijl-dichte-trap-met-laminaat.jpg

Vloeroverloop en traprenovatie opties bekijken?

Bezoek onze showroom en ontdek de gehele collectie!​

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een traprenovatie inclusief de vloeroverloop? U vindt niet alleen voorbeelden op onze website, ook laten wij u graag een aantal mogelijkheden zien in onze showroom. Kom gerust langs op de hieronder aangegeven openingstijden of maak een afspraak.

In de showroom heeft u voldoende tijd en ruimte om de verschillende mogelijkheden van een vloeroverloop en traprenovatie in één te bekijken en kunt u al uw vragen direct te stellen aan een echte expert op het gebied van trappen.

Specialist traprenovatie met vloeroverloop

Traprenovatie met vloeroverloop

Een trap inclusief vloeroverloop renoveren zorgt voor een strak en passend geheel.

✔︎ Ervaren renovatie specialist

Al onze monteurs hebben meer dan tien jaar ervaring met het renoveren van verschillende soorten trappen en vloeren. Uw gang, trap en overloop zijn daarom altijd in goede handen.

✔︎ Nauwkeurig vakmanschap

Precisiewerk is onze specialiteit. Wij doen zeer gedetailleerd meetwerk en snijden of zagen alle materialen met de hand op maat. Zo bent u verzekerd van perfect aansluitende trap- en vloerbekleding zonder kieren of naden.

✔︎ Regionaal bedrijf

Wij zijn dé traprenovatiespecialist in Noord-Holland en steden als Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Almere. In deze hele regio voeren wij professionele en kwalitatief hoogstaande traprenovaties uit. We kunnen niet wachten om bij u thuis aan de slag te gaan!

Voorbeelden traprenovatie met vloeroverloop

Wij bieden diverse materialen voor een traprenovatie: van klassiek hout tot modern PVC. Om deze reden bent u altijd verzekerd van een trap en vloeroverloop die perfect bij uw woning aansluiten.

PVC trap met overloop donkerhout look

PVC trap met overloop donkerhout look

Houten trap met natuurlijk vloeroverloop

Houten trap met natuurlijke vloeroverloop

Dichte trap met houten treden en overloop

Dichte trap met houten treden en overloop

Bolsena-stijl-dichte-trap-met-laminaat.jpg

Landelijke stijl trap met vloeroverloop

Werkwijze renovatie vloeroverloop

Het renoveren van een trap is een complexe klus. Dit kunt u dan ook het beste aan een professional overlaten. Wij renoveren uw trap en de vloeroverloop tegelijk, zodat u snel van de gang en trap gebruik kunt maken.

1. Ontwerp maken

Persoonlijk advies vinden wij heel belangrijk. Bespreek uw wensen met onze adviseur en bekijk de mogelijkheden voor een trap- en overlooprenovatie in uw woning.

2. Traptreden monteren

U kunt de renovatie van uw trap en overloop gerust aan onze ervaren monteurs overlaten. Zij maken een ontwerp op maat en nemen u al het werk uit handen.

3. Overloop afwerken

De renovatie is pas echt een succes als de gehele ruimte op professionele wijze is afgewerkt met plinten, een eventuele beschermcoating, en trapverlichting.

Werkwijze trap met vloeroverloop

Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan

Benieuwd wat een trap- en overlooprenovatie in uw woning gaat kosten? Stuur informatie met een afbeelding van uw huidige trap en ontvang zo snel mogelijk een offerte.

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

  Reviews over TopTrap

  Reviews over TopTrap

  Vele klanten hebben een renovatie van de vloeroverloop door TopTrap laten uitvoeren. Ontdek onze reviews op Facebook en Google.

  "De mannen van TopTrap hebben laatst onze trap gerenoveerd. We hebben nieuwe overzettreden en trapverlichting laten plaatsen. We zijn super tevreden over het eindresultaat dus wij raden TopTrap zeker aan."
  "Na het uitzoeken van onze trap in de showroom zijn ze afgelopen week langsgeweest voor het uitvoeren van de traprenovatie. Ziet er supernetjes uit. Erg blij mee dus zeker een aanrader!"