Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

Vloeroverloop

Vloeroverloop

Renovatie van de vloeroverloop

Maak uw traprenovatie compleet met een renovatie van de vloeroverloop of gang. Creëer bijvoorbeeld een mooi contrast tussen uw nieuwe moderne trapbekleding van PVC en een klassieke houten vloer op de overloop. Houdt u het graag rustig? Ga dan voor eenheid en laat de gehele gang of overloop met hetzelfde materiaal gerenoveerd worden. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een prachtig afgewerkt eindresultaat.

Trap-met-vloeroverloop

Voordelen PVC traprenovatie

Trappen renoveren met PVC is onze specialiteit. Wilt u de verschillende soorten PVC traptreden met eigen ogen komen bekijken? Breng een bezoek aan de showroom en bekijk de tientallen ontwerpen voordat u een keuze maakt. Bovendien is het ook mogelijk om PVC traptreden in een leervariant of een betonlook aan te brengen.

De materialen waarmee wij werken zijn duurzaam en hebben een hoge slijtwaarde, of worden van de noodzakelijke beschermlaag voorzien. Door de overloop met de traprenovatie mee te nemen, is de gehele ruimte op de toekomst voorbereid.

Door de overloop direct te laten renoveren, kunt u materialen kiezen die goed bij elkaar passen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om zowel de trap als de overloop met hetzelfde materiaal te bekleden. Zo ontstaat er een mooi, samenhangend geheel.

Natuurlijk werken wij zowel de trap als de overloop netjes af. Dit doen we bijvoorbeeld met dezelfde plinten, RVS trapleuningen, een traphekje of verlichting.

Ziet niet alleen de trap, maar ook de vloer in de overloop er weer op en top uit? Dan is het pas echt fijn thuiskomen. De gang, trap en overloop bij uw interieur laten aansluiten is een waardevolle investering in uw woning.

Door uw trap en gang tegelijk te laten renoveren, zijn de vakmannen in één à twee dagen klaar. Bovendien kunt u tijdens de renovatie gewoon gebruik maken van de trap en u heeft vervolgens jarenlang geen omkijken meer naar de trap en vloer.

Met een traprenovatie met PVC of laminaat bespaart u veel kosten. Het materiaal is bij TopTrap scherp geprijsd en u hoeft geen extra kosten te maken voor een nabehandeling.

Wist u dat het voordeliger is om zoveel mogelijk werk in één keer te laten uitvoeren? Daarnaast zijn de traprenovaties van TopTrap op zichzelf al zeer aantrekkelijk geprijsd. Door onze expertise werken wij efficiënt en leveren wij topkwaliteit.

Houdt u van een minimalistische stijl? Of heeft u juist veel decoraties in huis en houdt u de vloer daarom liever eenvoudig? Kies er dan voor om de gang, trap en overloop met hetzelfde materiaal te laten renoveren. Op die manier integreert de trap op effectieve wijze met de ruimte en ontstaat eenheid en rust.

Veel mensen vinden een massief houten trap prachtig, maar kijken een beetje op tegen het onderhoud van een houten vloer. U kunt er in dat geval prima voor kiezen de gang en overloop met PVC of laminaat te bekleden. Kiest u een contrasterende kleur, dan wordt de houten trap nog een echte blikvanger ook.

Traprenovatie met vloeroverloop

Een trap inclusief vloeroverloop renoveren zorgt voor een strak en passend geheel.

✔︎ Ervaren renovatie specialist

Al onze monteurs hebben meer dan tien jaar ervaring met het renoveren van verschillende soorten trappen en vloeren. Uw gang, trap en overloop zijn daarom altijd in goede handen.

✔︎ Nauwkeurig vakmanschap

Precisiewerk is onze specialiteit. Wij doen zeer gedetailleerd meetwerk en snijden of zagen alle materialen met de hand op maat. Zo bent u verzekerd van perfect aansluitende trap- en vloerbekleding zonder kieren of naden.

✔︎ Regionaal bedrijf

Wij zijn dé traprenovatiespecialist in Noord-Holland en steden als Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Almere. In deze hele regio voeren wij professionele en kwalitatief hoogstaande traprenovaties uit. We kunnen niet wachten om bij u thuis aan de slag te gaan!

showroom

Werkwijze renovatie vloeroverloop

Het renoveren van een trap is een complexe klus. Dit kunt u dan ook het beste aan een professional overlaten. Wij renoveren uw trap en de vloeroverloop tegelijk, zodat u snel van de gang en trap gebruik kunt maken.

1. Ontwerp maken

Persoonlijk advies vinden wij heel belangrijk. Bespreek uw wensen met onze adviseur en bekijk de mogelijkheden voor een trap- en overlooprenovatie in uw woning.

2. Traptreden monteren

U kunt de renovatie van uw trap en overloop gerust aan onze ervaren monteurs overlaten. Zij maken een ontwerp op maat en nemen u al het werk uit handen.

3. Overloop afwerken

De renovatie is pas echt een succes als de gehele ruimte op professionele wijze is afgewerkt met plinten, een eventuele beschermcoating, en trapverlichting.

Peter Schilder
Peter Schilder
2022-03-04
Leuke mannen die de trap en leuningen plaatsen met een fantastisch resultaat
Jaap de Jong
Jaap de Jong
2022-02-22
Toptrap doet haar naam eer aan. Duidelijke en goed nagekomen afspraken. Een monteur (Marcel) die supernetjes werkt en goed uitlegt wat hij in je huis gaat doen. Een schitterend eindresultaat, wij raden Toptrap zonder meer aan. 👍🏼👍🏼
Paulien De Hoogen
Paulien De Hoogen
2021-12-29
Onze trap is in december 2021 bekleed met CPL en dimbare ledverlichting in iedere tree. Op de overloop laminaat in dezelfde kleur. Het is een toptrap geworden, dus het bedrijf doet zijn naam eer aan! Onze trap is door Johnny op zeer vakkundige wijze gelegd. Een zeer handige en erg vriendelijke jongeman. Wij zijn meer dan tevreden!
Ron Rijke
Ron Rijke
2021-11-28
Na goed advies van Rob hebben wij twee trappen laten renoveren door Marcel. Prachtig resultaat. Hulde Toptrap.
Yvonne Z
Yvonne Z
2021-09-14
Ben heel blij met onze trap. Johnnie is aardig, precies en heel netjes. De trap ziet er heel erg mooi uit. Echt Top. Heel erg bedankt en ben blij dat ik de trap bij/door jullie heb laten doen.
Yaelle Ga
Yaelle Ga
2021-07-10
Great show room. Got great advice from Rob!
Hans den Bezemer
Hans den Bezemer
2021-06-06
Op 31 mei is door Toptrap onze trap prachtig gerenoveerd. Eerst zijn we zeer goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. Vervolgens kwam enige tijd later de monteur Martin de trap leggen. Dit ging met grote nauwkeurigheid, vakmanschap en vriendelijkheid. Aan eind van de dag waren we zeer tevreden, alleen Martin zag nog een stripje dat enkele millimeters te kort was. De volgende dag kwam hij daarvoor terug om dat alsnog te verhelpen. Waar vind je dit tegenwoordig nog. Kort samengevat zijn we zeer tevreden en raden we dit bedrijf ten zeerste aan. Met vriendelijke groet, Hans den Bezemer Hans den Bezemer Hans den Be
Wanda Hopman
Wanda Hopman
2021-06-04
Bedankt Marcel en John, wij hebben nu de mooiste trap van Egmond aan Zee. Zo blij🤗

Wilt u de mogelijkheden eerst bekijken?

Wij bieden diverse materialen voor een traprenovatie: van klassiek hout tot modern PVC. Om deze reden bent u altijd verzekerd van een trap en vloeroverloop die perfect bij uw woning aansluiten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een traprenovatie inclusief de vloeroverloop? U vindt niet alleen voorbeelden op onze website, ook laten wij u graag een aantal mogelijkheden zien in onze showroom. Kom gerust langs op de hieronder aangegeven openingstijden of maak een afspraak. In de showroom heeft u voldoende tijd en ruimte om de verschillende mogelijkheden van een vloeroverloop en traprenovatie in één te bekijken en kunt u al uw vragen direct te stellen aan een echte expert op het gebied van trappen.

Veelgestelde vragen over traprenovatie met vloeroverloop:

Met een renovatie van de vloeroverloop of gang maakt u de traprenovatie compleet. Het team van TopTrap zorgt voor een prachtig afgewerkt eindresultaat met materialen en kleuren die goed bij elkaar passen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de trap en de vloer van de overloop met hetzelfde materiaal te bekleden.

Aangezien uw trap en de overloop tegelijkertijd worden gerenoveerd, zijn onze vakmannen binnen 1 à 2 dagen klaar. Zo kunt u snel van uw nieuwe trap en vloer genieten. Uiteraard kunt u tijdens de renovatie gewoon gebruik blijven maken van uw gang.

We bieden verschillende materialen voor een vloeroverlooprenovatie. U kunt kiezen voor massief hout, laminaat en PVC in diverse motieven en kleuren. Het geschikte materiaal zit er dus altijd voor u bij.

Het is voordelig om de traprenovatie te combineren met een renovatie van de vloeroverloop. Op deze manier wordt al het werk in één keer uitgevoerd en bespaart u kosten. Bovendien zijn de traprenovaties van TopTrap altijd aantrekkelijk geprijsd. Vraag gerust een gratis offerte aan voor een duidelijke prijsindicatie.

Traprenovatie met vloeroverloop aanvragen:

Benieuwd wat een trap- en overlooprenovatie in uw woning gaat kosten? Stuur informatie met een afbeelding van uw huidige trap en ontvang zo snel mogelijk een offerte.


    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de vlag.

    Goedendag, hoe kunnen we u helpen?