Traprenovatie kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van traprenovatie? Veel mensen denken altijd dat een traprenovatie handenvol geld kost en dat ze een fortuin kwijt zijn. Dat is begrijpelijk maar zeker niet nodig. TopTrap kan u helpen met de renovatie van uw trap zonder dat u zich zorgen maakt over torenhoge kosten.

Laat uw traprenovatie door TopTrap doen! U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de showroom in Purmerend. U kunt hier voorbeelden zien van hoe wij een trap kunnen renoveren.

Showroom bezoeken

Materiaal en de kosten

Welk materiaal u kiest voor uw traprenovatie heeft behoorlijk veel invloed op het uiteindelijke kostenplaatje. Het is daarom belangrijk om te weten welke materialen u wilt hebben, voor de beste verhouding van de prijs en kwaliteit. Zo kunt u de perfecte keuze maken voor uw trap.

Linoleum heeft bijvoorbeeld vele positieve kanten, zoals de antibacteriële werking, maar er hangt ook een relatief hoog prijskaartje aan. Dit komt doordat het volledig bestaat uit natuurlijke grondstoffen. PVC daarentegen is een compleet kunstmatig materiaal. Dit zorgt ervoor dat het een stuk makkelijker in een fabriek te produceren is, waardoor de prijs flink omlaag gaat. U kunt ook kiezen voor laminaat op uw trap.

Voor de beste verhouding raden wij altijd PVC aan omdat dit het meest betaalbaar is. PVC heeft ook zeer veel voordelen, zoals de sterke weerbaarheid en ongekende diversiteit. Het is beschikbaar in vrijwel iedere kleur en in allerlei patronen en sluit dus altijd aan op uw interieur.

Open trap zwart-wit
Traprenovatie in Heerhugowaard de showroom

Trapmodel en de kosten

De tweede factor die invloed heeft op de kosten van renoveren, is het model van uw trap. Er zijn allerlei verschillende soorten trappen: open trappen, dichte trappen, steile trappen, trappen met een bocht, etc.

Over het algemeen geldt de regel: hoe meer uw trap in vorm afwijkt, hoe hoger de traprenovatie kosten uit zullen vallen.

Een rechte, dichte trap is veel goedkoper om te renoveren dan een open trap met een bocht. De kosten van dichte trappen zijn altijd lager, omdat er minder materiaal gebruikt wordt dan voor een open trap.

Het is dus afhankelijk van het type trap hoe hoog de kosten uiteindelijk gaan worden.

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om TopTrap de uw open trap dicht te laten maken en andersom. Dit zult u wel terugzien in het prijskaartje.

Wij onderscheiden ons als traprenovatiebedrijf door onze transparantie. Het is ons streven om om u als klant van ieder aspect op de hoogte te brengen over de renovatie van uw trap.

Afspraak maken

Wilt u weten wat de traprenovatie kosten van uw trap zijn? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de showroom. De kosten verschillen altijd per trap, aangezien we deze altijd alles op maat voor de trap maken. We zijn altijd bereid om u diverse offertes te geven, zodat u verschillende materialen zoals PVC en laminaat kunt vergelijken. Offertes zijn gratis bij een bezoek aan de showroom.

Afwerking en accentuering

De laatste factor die veel invloed heeft op de kosten, is de afwerking van uw trap. Daarbij kunt u denken aan RVS leuningen, trapwangen en verlichting in de treden. Dit zijn allemaal accenten die niet per se nodig zijn, maar uw trap wel verfraaien.

Trapwangen zijn eigenlijk het verlengde van de traptreden, waar het gebruikte materiaal een stuk verticaal doorloopt. Dit beschermt de muur tegen bijvoorbeeld krassen en andere beschadigingen. De prijsstijging hangt in dit geval wederom af van het gekozen materiaal.

Slideshow

Traprenovaties door TopTrap

Als u kiest om de traprenovatie door ons te laten uitvoeren, bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Wij zijn de goedkoopste traprenovatiespecialist.
  • Als een van de weinige traprenovatiespecialisten hebben wij een showroom. U bent hier van harte welkom.
  • Elke trap is custom made. Uw specifieke wensen zijn hierdoor heel goed mogelijk.
  • Alle traprenovaties voeren wij uit in eigen beheer, er is dus veel mogelijk.
  • Wij hebben al 18 jaar ervaring in trap renovaties en we weten precies waar we het over hebben.
  • Een van onze specialisaties is PVC.

Vraag een offerte aan

Wilt u uw trap laten renoveren door TopTrap? Neem dan direct contact met ons op voor een offerte. Dit doet u door het online contactformulier in te vullen, door te bellen naar 0299-700241 of via de e-mail.

 

U bent ook van harte welkom in onze showroom. Wij hebben als een van de weinige traprenovatiespecialisten een showroom waar veel voorbeeldtrappen te zien zijn. De showroom is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 14:00 uur. U kunt dan gewoon binnen lopen om onze vele voorbeeldtrappen te bekijken.

 

Wilt u wel graag langskomen maar kunt u niet op de openingstijden? Op dinsdag en donderdag zijn wij geopend op afspraak. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken.

Prijsindicatie aanvragen Contactformulier

Traprenovatie in Heerhugowaard de showroom