Wat kost een traprenovatie?

Voor een trap renoveren tegen de scherpste prijzen zit u goed bij TopTrap. Een traprenovatie is al mogelijk vanaf € 2.095,- (prijs inclusief btw en montage). Neem contact op om een offerte op maat aan te vragen, uiteraard geheel vrijblijvend.

Wat is de garantietermijn voor traprenovatie?

Bij TopTrap bent u verzekerd van een garantietermijn van maar liefst 10 jaar op onze werkzaamheden. Neem contact op voor meer informatie over de dekking van de garantie.

Wat zijn de mogelijkheden voor het renoveren van een open trap?

Al onze producten zijn geschikt voor zowel dichte als open trappen. Zelfs renovaties van overlopen behoort tot de mogelijkheden. Deze kunnen met dezelfde producten uit onze collectie worden bekleed. In onze showroom kunt u onze collectie met eigen ogen komen bekijken.

Kan ik het materiaal van tevoren bekijken?

Als een van de weinige traprenovatie specialisten heeft TopTrap een eigen grote showroom. Hier kunt u in alle rust een kijkje komen nemen om onze collectie aan trappen en materialen in te zien. Onze showroom is gevestigd in Purmerend.

Wat zijn voordelen van TopTrap?

TopTrap is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de renovatie van trappen. Wij hebben bijna uitsluitend eigen producten. Als no-nonsense bedrijf hanteren we scherpe prijzen voor de traprenovaties. Kom gerust langs in onze showroom om de collectie te bekijken of vraag een offerte aan.

Hoe lang duurt de traprenovatie?

De levertijd bij TopTrap hangt af van de opdracht. Deze kunnen wij u niet vooraf vertellen. Indien u meer informatie over de levertijd wenst te ontvangen kunt u contact met ons opnemen om deze verder te bespreken.