Trapverlichting

Telefonisch advies:​

Ingebouwde verlichting zien we steeds vaker terug in moderne interieurs. Het is niet alleen praktisch, maar daarnaast geeft het de trap ook een moderne en eigentijdse uitstraling.

Trapverlichting zorgt voor een sfeervol schijnsel op de traptreden. De kleur en sterkte van de trapverlichting bepaalt u helemaal zelf. Dat is weer eens wat anders dan spotjes in het plafond of een schemerlamp op het gangkastje.

Trapverlichting biedt niet alleen een prachtige uitstraling, het heeft ook praktische voordelen. Het is namelijk mogelijk om een bewegingssensor aan te brengen, zodat de trapverlichting automatisch aan- en uitgeschakeld wordt. In het donker zoeken naar de lichtschakelaar is verleden tijd!

TopTrap werkt uw traprenovatie tot in de puntjes af met ingebouwde trapverlichting. Wij vinden het namelijk belangrijk dat alles netjes wordt ingebouwd, zodat de verlichting één geheel met uw nieuwe trap vormt.

De verlichting op de trap wordt helemaal naar wens gemaakt. Wilt u bijvoorbeeld liever spotjes of strips op de trap? Bepaal daarnaast helemaal zelf of u de trapverlichting liever langs de muur of onder de treden positioneert. Ook de mogelijkheden wat betreft de warmte en kleuren van de verlichting zijn eindeloos.

Wij gebruiken uitsluitend ledverlichting voor onze traprenovaties. Aangezien ledverlichting weinig energie verbruikt, kunt u de trapverlichting gerust als decoratieve verlichting aan laten staan, ook als de trap niet wordt gebruikt.

Traprenovaties met PVC zijn onze specialiteit en dat is niet voor niks. Eén van de voordelen van PVC is dat het een duurzaam materiaal is en ontzettend lang meegaat. Donkere tinten PVC krijgen een zeer chique uitstraling door trapverlichting. Deze combinatie is bij TopTrap dan ook duidelijk favoriet.

Houdt u wel van wat kleur in huis? Dan behoort gekleurde trapverlichting ook tot de mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk de verlichting van kleur te laten veranderen. Hiermee creëert u eenvoudig een andere sfeer in de ruimte. Kies in de winter bijvoorbeeld voor warm licht en in de zomer voor koelere tinten. 

Sfeervolle trapverlichting

Zet uw nieuwe trap in de spotlights met sfeervolle, ingebouwde trapverlichting. Dit is niet alleen praktisch voor als het ’s avonds donker is, maar het staat ook nog eens erg modern en eigentijds.

Bij TopTrap bieden we volledige traprenovaties: wij leveren uw trap kant en klaar mét trapverlichting. 

Het installeren van de trapverlichting doen wij tijdens de renovatie, zodat we het netjes kunnen inbouwen en u hierna direct kunt genieten van de nieuwe trap.

Sfeervolle trapverlichting

Ontdek trapverlichting voorbeelden​

Bezoek de showroom en ontdek alle traprenovatie mogelijkheden!​

Een traprenovatie biedt de juiste kans om uw trap veiliger in te richten en een mooiere uitstraling te geven. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Kom gerust langs in de showroom om de trapverlichting in het echt te bewonderen. 

Plan een afspraak of kom spontaan langs. De openingstijden vindt u onderaan deze pagina. Onze adviseurs staan klaar om u te voorzien van passend advies op het gebied van traprenovatie met verlichting.

Expert in trapverlichting installeren

Expert in trapverlichting installeren

Traprenovatie met bijpassende verlichting is een van onze specialiteiten.

✔︎ Ervaring met verlichting

TopTrap heeft al meer dan twintig jaar ervaring met traprenovaties. De expertise die wij in de loop der jaren hebben opgedaan, gebruiken wij dan ook graag om prachtige, tot in de puntjes afgewerkte traprenovaties uit te voeren.

✔︎ Altijd uniek maatwerk

Bij TopTrap zetten wij uw ideeën graag om in een op maat gemaakt trapontwerp. U kiest allereerst de materialen, kleuren en afwerkingen en wij zorgen voor de rest. Zo past uw trap altijd perfect bij uw interieur.

✔︎ De specialist in Noord-Holland

Wij staan voor u klaar in de regio Noord-Holland en Almere. Bent u benieuwd naar de verschillende trapverlichting mogelijkheden? Bezoek ons in de showroom in Purmerend en doe alvast de nodige inspiratie.

Voorbeelden trapverlichting

Wij bieden verschillende soorten verlichting: er is voor ieder wat wils. Kies voor kleine spots, wandverlichting of led strips. Wat voor verlichting u ook kiest, het eindresultaat is een unieke, sfeervolle trap die volledig bij uw interieur en wensen aansluit.

Moderne PVC trap met heldere led strips

Moderne PVC trap met led strips

Trapoverloop met RVS trapleuning en led spots

Trapoverloop met trapleuning en spots

PVC overzettreden met wandverlichting

PVC overzettreden met wandverlichting

Witte dichte trap met led spots

Witte dichte trap met led spots

Trap decoreren met verlichting

Persoonlijk advies, maatwerk en een perfecte afwerking staat bij TopTrap centraal. Zo hebben wij al bij veel klanten unieke traprenovaties met verlichting uitgevoerd.

1. Ontwerp trap maken

In een persoonlijk gesprek bespreken we eerst samen uw stijl, voorkeuren en praktische wensen. Vervolgens zorgt een professionele adviseur voor een trapontwerp op maat.

2. Traptreden bewerken

De materiaalvoorbereiding doen wij in onze werkplaats, zodat er op locatie niet zoveel meer hoeft te gebeuren. De renovatie bij u thuis neemt daarom hooguit twee dagen in beslag.

3. Trapverlichting aanbrengen

Kiest u voor een volledige traprenovatie? Onze monteurs installeren de trapverlichting dan tegelijk met de renovatie. Zo kunt u direct van het chique eindresultaat genieten.

Trap decoreren met verlichting

Traprenovatie met verlichting? Vraag een offerte aan

TopTrap levert al twintig jaar de mooiste trappen met trapverlichting op maat. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Onze experts informeren u graag over alle mogelijkheden: online of tijdens een afspraak in onze showroom.

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.

  TopTrap traprenovatie reviews

  TopTrap reviews

  Traprenovatie met verlichting? Bekijk onze reviews op Google & Facebook en ontdek de ervaringen van andere klanten!

  "Na het uitzoeken van onze trap in de showroom zijn ze afgelopen week langsgeweest voor het uitvoeren van de traprenovatie. Ziet er supernetjes uit. Erg blij mee dus zeker een aanrader!"
  "We zijn goed geadviseerd in de prachtige showroom in Purmerend. We hebben twee trappen laten renoveren. Vorige week zijn ze langsgeweest om de renovatie uit te voeren. We zijn erg blij met het eindresultaat, bedankt!"