Trapverlichting

Telefonisch advies:​

Ingebouwde verlichting zien we steeds vaker terug in moderne interieurs. Met ingebouwde trapverlichting speelt u op praktische wijze op deze trend in. Verlichting geeft uw trap een moderne en eigentijdse uitstraling.

Trapverlichting zorgt voor een sfeervol schijnsel op de traptreden. De kleur en sterkte van de trapverlichting bepaalt u zelf. Dat is weer eens wat anders dan spotjes in het plafond of een schemerlamp op het gangkastje.

Trapverlichting heeft ook praktische voordelen. Als u de trapverlichting aan laat staan, is in het donker zoeken naar de lichtschakelaar verleden tijd. Als u een bewegingssensor heeft schakelt de trapverlichting automatisch aan en uit.

TopTrap werkt uw traprenovatie tot in de puntjes af met ingebouwde trapverlichting. Wij vinden het daarbij belangrijk dat alles netjes wordt ingebouwd, zodat de verlichting één geheel met uw nieuwe trap vormt.

Bepaal zelf of u voor spotjes of strips gaat en of u de trapverlichting liever langs de muur of onder de treden positioneert. Ook de mogelijkheden wat betreft de warmte en kleuren van de verlichting zijn eindeloos.

Al onze trapverlichting is ledverlichting. Omdat ledverlichting maar weinig energie verbruikt, kunt u de trapverlichting gerust als decoratieve verlichting aan laten staan, ook als de trap niet wordt gebruikt.

Traprenovaties met PVC zijn onze specialiteit en dat is niet voor niks. Eén van de voordelen van PVC is dat het een erg duurzaam materiaal is, waardoor de traptreden lang meegaan. Donkere tinten PVC krijgen een zeer chique uitstraling door trapverlichting. Deze combinatie is bij TopTrap dan ook favoriet.

Houdt u wel van wat kleur in huis? Dan behoort gekleurde trapverlichting ook tot de opties. Het is zelfs mogelijk de verlichting van kleur te laten veranderen. Hiermee verandert u eenvoudig de sfeer van de ruimte. Kies in de winter bijvoorbeeld voor warmere tinten en in de zomer voor koelere tinten. 

Sfeervolle trapverlichting

Zet uw nieuwe trap direct in de spotlights met sfeervolle, ingebouwde trapverlichting. Dit is niet alleen praktisch voor als het ’s avonds donker is, maar staat ook prachtig modern en eigentijds.

Ook wat trapverlichting betreft biedt TopTrap een scala aan mogelijkheden.

Het installeren van de trapverlichting doen wij tijdens de renovatie, zodat we het netjes kunnen inbouwen en het uiteindelijk een mooi afgewerkt geheel met de trap vormt.

Sfeervolle trapverlichting

Ontdek trapverlichting voorbeelden​

Bezoek de showroom en ontdek de traprenovatie mogelijkheden!​

Traprenovatie biedt uitstekende mogelijkheden om uw trap veiliger in te richten en een mooiere uitstraling te geven. Wij hebben niet alle soorten verlichting zelf op voorraad maar wel hebben wij enkele voorbeelden beschikbaar in onze showroom.

Plan een afspraak in of kom gerust langs op de hieronder genoemde openingstijden. Onze adviseur staat klaar om u te voorzien van advies op het gebied van traprenovatie met verlichting.

Expert in trapverlichting installeren

Expert in trapverlichting installeren

Een trap renoveren en voorzien van verlichting is een van onze specialiteiten.

✔︎ Ervaring met verlichting

TopTrap heeft al meer dan twintig jaar ervaring met traprenovaties. De expertise die wij in de loop der jaren hebben opgedaan, gebruiken wij dan ook graag om prachtige, tot in de puntjes afgewerkte traprenovaties uit te voeren.

✔︎ Altijd uniek maatwerk

Bij TopTrap zetten wij uw ideeën graag om in een op maat gemaakt trapontwerp. U kiest de materialen, kleuren en afwerkingen en wij zorgen voor de rest. Zo past uw trap altijd perfect bij uw stijl.

✔︎ De specialist in Noord-Holland

Graag zijn wij u in de regio Noord-Holland en Almere van dienst. Bent u benieuwd naar onze service? U kunt ons ook bezoeken in onze showroom in Purmerend en alvast de nodige inspiratie opdoen.

Voorbeelden trapverlichting

Wij renoveren uw trap met laminaat naar wens. Wat voor laminaat u ook kiest, het eindresultaat is een unieke, perfect beklede trap, die volledig bij uw interieur en wensen aansluit.

Moderne PVC trap met heldere led strips

Moderne PVC trap met led strips

Trapoverloop met RVS trapleuning en led spots

Trapoverloop met trapleuning en spots

PVC overzettreden met wandverlichting

PVC overzettreden met wandverlichting

Witte dichte trap met led spots

Witte dichte trap met led spots

Trap decoreren met verlichting

Een persoonlijk advies, maatwerk en perfecte afwerking staat bij TopTrap centraal. Zo hebben wij al bij veel klanten unieke traprenovaties met verlichting uitgevoerd.

1. Ontwerp trap maken

Vertel ons uw stijl, voorkeuren en praktische wensen en onze adviseur zorgt voor een trapontwerp op maat.

2. Traptreden bewerken

De materiaalvoorbereiding doen wij in onze werkplaats. De renovatie bij u thuis neemt één à twee dagen in beslag.

3. Trapverlichting aanbrengen

Onze monteurs installeren de trapverlichting tegelijk met de renovatie. Zo kunt u direct van het chique eindresultaat genieten.

Trap decoreren met verlichting

Traprenovatie met verlichting? Vraag een offerte aan.

TopTrap levert al twintig jaar de mooiste trappen met laminaat treden. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Onze experts informeren u graag over alle mogelijkheden.

TopTrap traprenovatie reviews

TopTrap reviews

Traprenovatie met verlichting? Bekijk onze reviews op Google & Facebook, ontdek de ervaringen van andere klanten!

"Na het uitzoeken van onze trap in de showroom zijn ze afgelopen week langsgeweest voor het uitvoeren van de traprenovatie. Ziet er supernetjes uit. Erg blij mee dus zeker een aanrader!"
"We zijn goed geadviseerd in de prachtige showroom in Purmerend. We hebben twee trappen laten renoveren. Vorige week zijn ze langsgeweest om de renovatie uit te voeren. We zijn erg blij met het eindresultaat, bedankt!"