Traprenovatie voorbeelden

Telefonisch advies:​
Voorbeelden van Traprenovatie door TopTrap

Trap laten renoveren? Bekijk onze voorbeelden!

TopTrap heeft al meer dan 20 jaar ervaring met traprenovaties. Wij maken alle trappen volledig op maat en zorgen voor een verbluffend eindresultaat. Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van traprenovaties die wij hebben uitgevoerd bij tevreden klanten.

Wilt u meer weten of heeft u passend advies nodig? In een adviesgesprek met onze adviseurs bespreken we graag uw wensen om samen tot een mooi trapontwerp te komen.

PVC traprenovatie voorbeeld

Voorbeelden traprenovatie met PVC

TopTrap is dé specialist in traprenovaties met PVC! U heeft bij ons dan ook ruime keuze uit verschillende kleuren en motieven. Daarnaast brengt PVC vele praktische voordelen met zich mee. Het materiaal is namelijk geluiddempend, zeer sterk én ook nog eens duurzaam. Bovendien leveren wij 100% maatwerk met een PVC traprenovatie. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van traprenovaties met PVC.

Traptreden PVC overzettreden

Traptreden PVC overzettreden

Zwart lederlook PVC opentrap rondom bekleed

Zwart lederlook PVC opentrap rondom bekleed

PVC overzettreden Arcadian

PVC overzettreden Arcadian

PVC traptreden Ryan Pine

PVC traptreden Ryan Pine

Ontdek de collectie!

Bezoek de showroom en ontdek de collectie!​

Wilt u meer voorbeelden zien van traprenovaties uitgevoerd door TopTrap? Of wilt u de nodige inspiratie opdoen voor uw nieuwe woning? Breng dan gerust een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u de verschillende materialen en mogelijkheden met eigen ogen bekijken. Wij laten u bijvoorbeeld graag verschillende ontwerpopties zien.

In de showroom kunt u de verschillende soorten traptreden nader onder de loep nemen en eventuele vragen stellen aan onze adviseurs. Onderaan de website vindt u ons adres en de openingstijden.

Voorbeelden traprenovatie met laminaat

Laminaat is niet alleen geschikt voor vloeren, maar het kan ook uitstekend gebruikt worden voor traprenovaties. Laminaat is namelijk onderhoudsvriendelijk, makkelijk te leggen en het heeft bovendien een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bij TopTrap heeft u ruime keuze uit verschillende kleuren en patronen; er is voor ieder wat wils. En wist u dat laminaat met een reliëf sprekend op echt hout lijkt? Doe inspiratie op met onderstaande voorbeelden!

Bolsena-stijl-dichte-trap-met-laminaat.jpg

Bolsena stijl dichte trap met laminaat

Overzettreden-met-trapleuning-1.jpg

Overzettreden met trapleuning

Witte-landelijke-trap-met-laminaat-treden.jpg

Witte landelijke trap met laminaat treden

Secilia-stijl-laminaat-traptreden.jpg

Secilia stijl laminaat traptreden

Bereken de traprenovatie kosten

TopTrap is gespecialiseerd in traprenovaties met verschillende materialen. Wij hanteren een efficiënte werkwijze, scherpe prijzen en hebben al veel klanten mogen helpen. Benieuwd wat een traprenovatie bij u thuis zou kosten? De kosten zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Stuur ons een bericht en u ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat.

Voorbeelden traprenovatie met hout

Houdt u van een klassieke uitstraling? Een houten trap past perfect in een klassiek interieur, maar is ook goed te combineren met andere woonstijlen, zoals modern en Scandinavisch. Kies uit verschillende houtsoorten zoals massief mahonie-, esdoorn- of eikenhout. Elke houtsoort heeft zijn eigen tint en structuur. Hierdoor creëert elke traprenovatie met hout een unieke uitstraling.  Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van traprenovatie projecten met hout.

Dichte houten trap met opbergruimte

Dichte houten trap met opbergruimte

Open eiken houten trap met zwevende treden

Open eiken houten trap met zwevende treden

Dichte witte trap met houten traptreden

Dichte witte trap met houten traptreden

Houten open trap met modern eiken treden

Houten open trap met modern eiken treden

Topkwaliteit trappen

TopTrap recensies

Honderden klanten hebben hun traprenovatie door TopTrap laten uitvoeren. Bekijk de beoordelingen op Google & Facebook!

"We zijn goed geadviseerd in de prachtige showroom in Purmerend. We hebben twee trappen laten renoveren. Vorige week zijn ze langsgeweest om de renovatie uit te voeren. We zijn erg blij met het eindresultaat, bedankt!"
"Prettig en goed geadviseerd door Rob in de mooie showroom. 2 trappen laten renoveren. Afgelopen week kwam Martin deze klus klaren. Het is echt prachtig geworden!! Super strak, echt vakwerk. Super blij mee. Martin en Rob bedankt. "