Traprenovatie voorbeelden

Telefonisch advies:​
Voorbeelden van Traprenovatie door TopTrap

Trap laten renoveren? Ontdek onze voorbeelden!

TopTrap heeft al meer dan 20 jaar ervaring met traprenovaties. Wij maken alle traptreden altijd volledig op maat en zorgen voor een verbluffend eindresultaat. Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van traprenovaties die wij hebben uitgevoerd bij tevreden klanten.

Wilt u meer weten of heeft u advies nodig? Plan gerust een adviesgesprek in om samen met onze adviseurs uw wensen en eisen te bespreken, om zo tot een mooi ontwerp te komen.

PVC traprenovatie voorbeeld

Voorbeelden traprenovatie met PVC

TopTrap is dé specialist in traprenovaties met PVC! U heeft bij ons dan ook ruime keuze uit verschillende kleuren en motieven. Daarnaast brengt PVC vele voordelen met zich mee. Het materiaal is o.a. geluiddempend, zeer sterk én duurzaam. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van traprenovaties met PVC.

Traptreden PVC overzettreden

Traptreden PVC overzettreden

Zwart lederlook PVC opentrap rondom bekleed

Zwart lederlook PVC opentrap rondom bekleed

PVC overzettreden Arcadian

PVC overzettreden Arcadian

PVC traptreden Ryan Pine

PVC traptreden Ryan Pine

Ontdek de collectie!

Bezoek de showroom en ontdek de collectie!​

Wilt u meer voorbeelden zien van de mogelijkheden op het gebied van traprenovatie? Breng een bezoek aan onze showroom om de verschillende materialen en mogelijkheden met eigen ogen te bekijken. Wij laten u graag verschillende ontwerpopties zien.

Hier kunt u de verschillende soorten traptreden nader onder de loep nemen en eventuele vragen direct staan bij onze adviseur op het gebied van trappen. Onderaan de website vindt u ons adres en de openingstijden.

Voorbeelden traprenovatie met laminaat

Laminaat is niet alleen geschikt voor vloeren, het kan ook uitstekend gebruikt worden voor traprenovaties. Laminaat is onderhoudsvriendelijk en heeft bovendien een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bij TopTrap heeft u ruime keuze uit verschillende kleuren en patronen. Doe inspiratie op met onderstaande voorbeelden!

Bolsena-stijl-dichte-trap-met-laminaat.jpg

Bolsena stijl dichte trap met laminaat

Overzettreden-met-trapleuning-1.jpg

Overzettreden met trapleuning

Witte-landelijke-trap-met-laminaat-treden.jpg

Witte landelijke trap met laminaat treden

Secilia-stijl-laminaat-traptreden.jpg

Secilia stijl laminaat traptreden

Bereken de traprenovatie kosten

TopTrap is gespecialiseerd in traprenovatie. Wij hanteren een efficiënte werkwijze, scherpe prijzen en hebben al vele klanten mogen helpen. Benieuwd wat een traprenovatie bij u thuis zou kosten? Stuur ons een bericht en u ontvangt een offerte.

Voorbeelden traprenovatie met hout

Houdt u meer van een klassieke uitstraling? Een houten trap past perfect in ieder interieur. Kies uit verschillende houtsoorten zoals massief mahonie-, esdoorn- of eikenhout. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van traprenovatie projecten met hout.

Dichte houten trap met opbergruimte

Dichte houten trap met opbergruimte

Open eiken houten trap met zwevende treden

Open eiken houten trap met zwevende treden

Dichte witte trap met houten traptreden

Dichte witte trap met houten traptreden

Houten open trap met modern eiken treden

Houten open trap met modern eiken treden

Topkwaliteit trappen

TopTrap recensies

Honderden hebben hun traprenovatie door TopTrap laten uitvoeren. Bekijk de beoordelingen op Google & Facebook!

"We zijn goed geadviseerd in de prachtige showroom in Purmerend. We hebben twee trappen laten renoveren. Vorige week zijn ze langsgeweest om de renovatie uit te voeren. We zijn erg blij met het eindresultaat, bedankt!"
"Prettig en goed geadviseerd door Rob in de mooie showroom. 2 trappen laten renoveren. Afgelopen week kwam Martin deze klus klaren. Het is echt prachtig geworden!! Super strak, echt vakwerk. Super blij mee. Martin en Rob bedankt. "