Traprenovatie showroom

Telefonisch advies:​

Specialist in traprenovatie

Het internet is natuurlijk een prachtige plek om te laten zien wat we in huis hebben. Maar in onze traprenovatie showroom kunt u de trappen echt goed bekijken en voelen!

Lees op onze website wat wij doen, bekijk foto’s van ons werk en onderzoek de  verschillende ontwerpopties. Maar om echt te ervaren hoe het is om op een TopTrap trap te lopen, kunt u gerust een bezoekje brengen aan onze showroom.

 

Showroom in Purmerend

De showroom is helemaal ingericht om u zo goed mogelijk te laten ervaren hoe veilig en vertrouwd onze trappen aanvoelen.

We kunnen boeken volschrijven over de voordelen en pluspunten die wij u kunnen leveren. Maar hoe geluiddempend zijn de traptreden écht? En zijn die kleuren werkelijk zo fel? Voelt dat namaakhout heus zo authentiek aan? Dat zijn vragen die het beste in de showroom beantwoord kunnen worden, door het zelf te ervaren.

Showroom traprenovatie in Purmerend

Ontdek de hele collectie!

Bezoek de traprenovatie showroom en ontdek de collectie.

Wij bieden u de mogelijkheid om ieder mogelijk ontwerp te bekijken, maar vooral de ervaring is belangrijk. Bij TopTrap vinden we namelijk dat iedere traprenovatie moet voldoen aan de beleving van de klant. Dat is precies de reden dat onze showroom heel erg ruim is ingedeeld, zodat we alle ruimte hebben om onze trappen tentoon te stellen.

U kunt voorbeelden vinden van traprenovaties met PVC, hout, laminaat, linoleum en kurk, maar ook van onze RVS-leuningen. Wij vinden het belangrijk dat u alles met eigen ogen én voeten kunt ondervinden!

Toptrap Adres en openingstijden

Adres en openingstijden

Wist u dat wij een uitgebreide showroom hebben?

U bent van harte welkom in onze showroom, de koffie staat klaar.

Polderweg 23
1446 AA Purmerend
0299-700241

Maandag            Gesloten
Dinsdag               Op afspraak
Woensdag           10:00–14:00
Donderdag         Op afspraak
Vrijdag                 10:00–14:00
Zaterdag             10:00–16:00
Zondag                Gesloten

Adres showroom

Kom langs voor advies.

Vragen over traprenovatie?

Onze professionele adviseurs weten precies wat bij elkaar past. U staat er bij TopTrap nooit alleen voor, want samen staan we altijd sterker!
Het kan door de grote hoeveelheid opties natuurlijk best lastig zijn om alle keuzes voor uw traprenovatie zelf te maken. Wordt het een PVC trap met eikenhoutpatroon, spotjes in de tredes verwerkt en RVS-leuningen, of is het beter om voor een laminaattrap te gaan? U hoeft zich geen zorgen te maken: bij TopTrap staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem foto’s van uw interieur mee en dan kunnen we samen aan de slag gaan om de perfecte traprenovatie voor u te plannen!
 
Onze medewerkers hebben door de jaren heen erg veel ervaring opgedaan, en zijn bovendien erg bedreven in het interpreteren van uw specifieke wensen. Zo bent u verzekerd van een goede persoonlijke aanpak, die volledig op úw smaak is afgestemd. U kunt altijd contact met ons opnemen om een adviesgesprek in te plannen, maar het is ook mogelijk om zonder afspraak langs te komen in Purmerend. Wij zorgen er voor dat de koffie klaarstaat! Er gaat namelijk niets boven het ontwerpen van een perfecte traprenovatie onder het genot van een heerlijk bakje leut.
 
Vragen over traprenovatie

Showroom bezoek inplannen?

TopTrap is gespecialiseerd in traprenovatie. Wij hanteren een efficiënte werkwijze, scherpe prijzen en hebben al vele klanten mogen helpen. Meer beelden zien? Kom langs in de showroom!

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.

  TopTrap traprenovatie reviews

  Klanten die u voor zijn gegaan:

  Benieuwd naar de tevredenheid van klanten die voorgingen? Bekijk alle traprenovatie recensies op Google & Facebook.

  "Na het uitzoeken van onze trap in de showroom zijn ze afgelopen week langsgeweest voor het uitvoeren van de traprenovatie. Ziet er supernetjes uit. Erg blij mee dus zeker een aanrader!"
  "Prettig en goed geadviseerd door Rob in de mooie showroom. 2 trappen laten renoveren. Afgelopen week kwam Martin deze klus klaren. Het is echt prachtig geworden!! Super strak, echt vakwerk. Super blij mee. Martin en Rob bedankt. "