Traprenovatie Purmerend

Telefonisch advies:​

Regio Purmerend

TopTrap is al sinds jaar en dag gevestigd in Purmerend en is inmiddels een begrip in de regio.

Niet alleen mensen uit Purmerend maar klanten uit de hele regio Noord-Holland komen naar onze showroom. Om voorbeelden van een traprenovatie te bekijken en inspiratie op te doen. 

Traprenovatie expert

Voor veel mensen staat het renoveren van de trap bovenaan hun lijstje als ze besluiten om het interieur te vernieuwen. Een traprenovatie is vaak een stuk goedkoper dan een compleet nieuwe trap aanschaffen.

Schakel onze traprenovatie expert in. U heeft dan geen last meer van piepende of krakende traptreden en u kan de trap volledig naar uw eigen wensen laten maken.

Traprenovatie expert Regio Purmerend

Noord-Holland en Purmerend

Traprenovatie specialist met eigen showroom

Zoals we al even kort genoemd hebben zijn wij niet alleen actief in Purmerend maar in de hele regio Noord-Holland en soms daarbuiten. Enkele andere plaatsen waar veel van onze klanten vandaan komen zijn bijvoorbeeld AmsterdamAlkmaarDen HelderHeerhugowaardHaarlem en Almere.

Woont u ook in Purmerend of de regio of wilt u een echte specialist inschakelen die misschien wat verder weg zit? In beide gevallen is het een uitstekende keuze om uw trap door Toptrap te laten renoveren.

Traprenovatie vakman in Purmerend

Traprenovatie in Purmerend

TopTrap heeft vele traprenovaties in Purmerend mogen uitvoeren naar volle tevredenheid.

✔︎ Ervaren traprenovatie vakman

Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het renoveren van allerlei soorten trappen. Geen project is ons te gek, of het nu gaat om een kleine trap in huis of een grote trap in een bedrijfspand, wij zijn u in Purmerend graag van dienst.

✔︎ Op maat gemaakte trap

Naast de genoemde soorten trappen kunt u erop rekenen dat de bestaande trap helemaal op maat wordt gerenoveerd. De losse traptreden worden voorbereid in onze werkplaats en vervolgens op uw trap geplaatst zodat deze er weer als nieuw uitziet.

Collectie trapbekleding

Als u de traprenovatie door TopTrap laat uitvoeren kunt u rekenen op gegarandeerde kwaliteit. De meeste mensen kiezen bij ons voor PVC traptreden omdat dit de beste prijs/kwaliteit verhouding heeft. De budgetoptie met laminaat is ook populair.

Vraag een offerte aan of bezoek onze showroom in Purmerend

TopTrap is de specialist in traprenovatie en heeft een eigen showroom in Purmerend. Hier kunt u gerust langskomen. Wij hanteren een efficiënte werkwijze, scherpe prijzen en hebben al vele klanten mogen helpen. Neem contact op!

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.

  TopTrap traprenovatie reviews

  Uw traprenovatie expert

  Trap laten renoveren in Purmerend? Honderden andere klanten gingen u voor! Bekijk onze reviews op Google en op Facebook.

  "Na het uitzoeken van onze trap in de showroom zijn ze afgelopen week langsgeweest voor het uitvoeren van de traprenovatie. Ziet er supernetjes uit. Erg blij mee dus zeker een aanrader!"
  "De mannen van TopTrap hebben laatst onze trap gerenoveerd. We hebben nieuwe overzettreden en trapverlichting laten plaatsen. We zijn super tevreden over het eindresultaat dus wij raden TopTrap zeker aan."