Traprenovatie prijzen

Telefonisch advies:​

Trap laten renoveren?

De prijzen van een traprenovatie kunnen flink uiteenlopen. Kies daarom voor een duidelijke en scherpe vanaf prijs bij TopTrap. Kijk echter niet alleen naar de prijs maar ook naar de kwaliteit en duurzaamheid, een traprenovatie is een investering in de toekomst. Vergelijk op prijs en kwaliteit, laat u desgewenst informeren door de specialisten van TopTrap.

Ondanks de scherpe prijs die wij hanteren krijgt u een custom made trap. Wij maken de nieuwe overzettreden op maat in onze werkplaats en brengen deze op uw bestaande trap aan.

Bent u benieuwd wat het renoveren van uw bestaande trap zou kosten? Bespreek uw wensen met onze traprenovatie adviseur en vraag gratis en vrijblijvend een heldere offerte op.

Als u aan een groot project zoals een traprenovatie begint, is het fijn dat u binnen het budget voor de verbouwing blijft. Wij werken daarom met een vaste duidelijke vanaf prijs van € 2095,-.

All - in traprenovatie prijs

De meest gestelde vragen gaan bij ons over de prijzen van een traprenovatie.

Naast het ontwerp van de nieuwe trap is het prijskaartje uiteraard ook van belang. Veel mensen hebben een budget voor de verbouwing of traprenovatie in gedachten.

Door onze efficiënte werkwijze en het gebruik van voordelige maar toch kwalitatieve materialen, kunnen wij tegen de vanaf prijs van € 2095,- uw bestaande trap renoveren.

Heeft u speciale wensen of zelf een ontwerp in gedachten? Dan maken wij voor u een prijs op maat.

All - in traprenovatie prijs

Vraag advies en een prijsopgave aan

Bezoek de showroom en overleg met de traprenovatie adviseur.

Uiteraard kijkt u niet alleen naar de prijs van uw nieuwe trap maar ook naar de kwaliteit. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van de mogelijkheden die er zijn om uw trap te renoveren. En de verschillende materialen die daarvoor verkrijgbaar zijn.

Wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom in Purmerend dan kunt u alle mogelijkheden met eigen ogen ontdekken. Hier hebben wij diverse voorbeelden van traptreden beschikbaar en kunt u eventuele vragen direct stellen aan uw trappen adviseur.

Traptreden voordelig aanbrengen

Nieuwe trap voor een scherpe prijs

Een trap renoveren is een duurzame keuze en de trap ziet er weer als nieuw uit.

✔︎ Ervaren in alle trappen

TopTrap is al twintig jaar actief als traprenovatiespecialist. Onze specialiteit is PVC: het meest veelzijdige en onderhoudsarme materiaal voor trappen.

✔︎ Altijd een unieke trap

Wij meten alle treden, hoeken en bochten nauwkeurig vooraf op. Het op maat maken van de nieuwe overzettreden doen we in onze werkplaats.

✔︎ Bij u in de regio

In de regio Noord-Holland en Almere, zijn wij dé expert op het gebied van traprenovaties. Wij komen graag bij u thuis om uw trap professioneel te renoveren.

Voorbeelden van onze traprenovaties

Ontdek de voorbeelden van door ons gerenoveerde trappen.

Hoe werkt een traprenovatie?

Laat u door ons informeren over alle mogelijkheden en prijzen, dan ontwerpen wij een trap die voor u de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

1. Trap laten ontwerpen

U beslist welke materiaaleigenschappen voor u belangrijk zijn en hoeveel budget u voor de renovatie heeft. Wij ontwerpen uw nieuwe trap volledig in overleg, rekening houdend met uw wensen.

2. Traptreden renoveren

De vorm van uw trap bepaalt hoe ingewikkeld de traprenovatie is. Maar of u nu een open trap of dichte trap wenst, u kunt te allen tijde rekenen op de vakkundigheid van onze specialisten.

3. Trap afwerken

Een strakke trapleuning, een traphekje of sfeervolle trapverlichting kunnen uw trapontwerp nog verder verfijnen en perfectioneren. Het uiteindelijke ontwerp sluit dus altijd volledig aan bij uw wensen.

Hoe werkt een traprenovatie

Prijs traprenovatie aanvragen?

Benieuwd naar de prijzen van een traprenovatie in uw huis?  Neem contact op, geef aan om wat voor trap het gaat en u ontvangt spoedig een vrijblijvende offerte.

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.

  TopTrap beoordelingen klanten

  Beoordelingen klanten

  Trap laten renoveren? Ontdek de tientallen beoordelingen van klanten die u voorgingen op Facebook & Google!

  "Prettig en goed geadviseerd door Rob in de mooie showroom. 2 trappen laten renoveren. Afgelopen week kwam Martin deze klus klaren. Het is echt prachtig geworden!! Super strak, echt vakwerk. Super blij mee. Martin en Rob bedankt. "
  "Na het uitzoeken van onze trap in de showroom zijn ze afgelopen week langsgeweest voor het uitvoeren van de traprenovatie. Ziet er supernetjes uit. Erg blij mee dus zeker een aanrader!"