Als u eenmaal overtuigd bent van het feit dat uw trap grondig toe is aan een opknapbeurt, is het natuurlijk belangrijk om zo snel mogelijk een idee te krijgen van de kosten van het project. De beste manier hiervoor is het aanvragen van een offerte. Op die manier is het mogelijk om de verschillende traprenovatiebedrijven met elkaar te vergelijken, en vanuit daar te bepalen waar u de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs krijgt. Wij kunnen u nu alvast verklappen dat u dit bij TopTrap zult vinden, omdat wij transparant en eerlijk zijn over alle kosten die gemaakt worden. Bij u vind u geen spookfacturen of aangedikte kostenposten, maar ontvangt u altijd een betrouwbare bon. Als u bij ons een traprenovatie offerte aanvraagt krijgt u een exacte prijsindicatie, waarin wij de materiaalkosten en manuren methodisch hebben ingeschat aan de hand van de data die u ons heeft gegeven. Welke informatie u ons door moet sturen voor een zo exact mogelijke prijsraming leest u hieronder.

De factoren met de meeste invloed op de traprenovatie offerte

De belangrijkste factoren voor het maken van een duidelijke traprenovatie offerte zijn: het materiaal, de vorm van uw trap en de afwerking die u wenst. Wat materiaal betreft kunt u kiezen uit PVC, linoleum, kurk, laminaat en massief hout. Het is ook mogelijk om meerdere materiaalsoorten te kiezen, om de kosten eenvoudig op de offerte met elkaar te vergelijken. De vorm van uw trap is belangrijk omdat een open trap meer kost dan een dichte trap. Dat komt door de hoeveelheid materiaal wat er nodig is, wat bij een open trap een stukje hoger ligt. Qua afwerking heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende leuningen en traphekken van roestvast staal, trapverlichting en trapwangen. Laat dit ook op de offerte zetten. Als u er niet helemaal uitkomt assisteren wij u graag bij het gehele proces!

Door alles zo exact mogelijk aan ons door te geven kunnen wij u een duidelijke traprenovatie offerte sturen. Zo heeft u de mogelijkheid om direct een indruk te krijgen van de kosten voor uw specifieke situatie. Iedere situatie vereist namelijk een andere aanpak, en brengt daarom een volledig eigen kostenplaatje met zich mee.

Showroom TopTrap
Bezoek onze showroom
in Purmerend
Slider

Professionele aanpak staat voorop

Bij TopTrap staan wij garant voor een unieke en klantvriendelijke aanpak, zodat u niet alleen de beste prijs-kwaliteitverhouding ontvangt, maar ook de beste klantervaring ondervindt. Wij luisteren altijd naar uw wensen en eisen, zodat u altijd tevreden bent met uw traprenovatie. Daarom hechten wij ook veel waarde aan een zo duidelijk mogelijke offerte. Alleen op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat we volledig voorbereid zijn op het renovatieproces. Door een volledige voorbereiding te verzorgen leveren we een traprenovatie die niet alleen opvalt door het precieze maatwerk, maar ook door de razendsnelle handelswijze. Door onze efficiënte manier van werken kunnen wij uw trap binnen één tot twee dagen helemaal klaar voor gebruik maken.

Voordelige offerte aanvragen

Eén van onze kernwaarden is het zo betaalbaar mogelijk maken van een traprenovatie. Bij andere bedrijven kunnen de kosten door allerlei onbekende factoren hoog oplopen, wat natuurlijk in het nadeel van de klant is. TopTrap is echter altijd billijk in het schrijven van kostenposten, terwijl de kwaliteit daar niet onder lijdt. Vraagt u gerust eens een offerte aan, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe wij ons onderscheiden van de concurrent. Een traprenovatie offerte is bij ons nooit bindend, en u kunt dus vrijblijvend contact met ons opnemen voor een kostenraming.

 

Prijsindicatie aanvragen Liever bellen? 0299-700241