Een verouderde trap kan een reden zijn om uw trap eens grondig aan te laten pakken. Maar er zijn meerdere redenen voor een traprenovatie. Denk bijvoorbeeld aan krakende treden, of splinterend hout. Maar het kan ook simpelweg voorkomen dat u niet meer tevreden bent met de look van uw verder uitstekende trap. Het maakt eigenlijk niet uit wat de reden is voor uw traprenovatie, als het maar op een juiste manier gebeurt. Omdat wij gevestigd zijn in de buurt van Haarlem, is er altijd een traprenovatie expert van TopTrap bij u in de buurt om u te informeren over de trappen. Om er zeker van te zijn dat het renovatieproces van begin tot eind goed verloopt, kiest u natuurlijk voor TopTrap. Wij weten namelijk hoe belangrijk een goede trap is! Het is immers één van de vaakst belopen stukjes van uw woning.

Het verslijten van uw trap gebeurt vaak zonder dat u het doorheeft. Omdat het zo’n langzaam proces is, valt de slijtage pas op als het echt erg wordt. Slijtplekken en houtsplinters geven de hints pas door als u er last van krijgt. Dit zijn signalen dat u direct moet beginnen met het laten renoveren van uw trap. Maar ook als de stijl niet meer bij het interieur past, kan het hoog tijd zijn om daar wat aan te laten doen. TopTrap is expert op het gebied van bij de tijdse traprenovaties die uw trap weer veiligheid en gezelligheid geven.

Uw regionale expert in Haarlem, Noord-Holland

Onze showroom staat in Purmerend, en dit betekent dat wij ons vooral richten op de gebieden rondom Purmerend, Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Almere. De gehele regio Noord-Holland valt eigenlijk binnen ons werkgebied. Wij zijn regelmatig te vinden in Haarlem voor een traprenovatie. Omdat ons hoofdkantoor zo centraal gelegen is, is het voor ons zeer gemakkelijk om razendsnel op ieder adres in de provincie ter plekke te zijn. Ook in Haarlem. Dit verkort de reistijd tussen afspraken, en maakt het ook voor u mogelijk om ons gemakkelijk te bereiken. Kom bijvoorbeeld eens langs om ons werk te bewonderen, en onder het genot van een bakje koffie uw toekomstige trap te bespreken!

Onze showroom is tot aan de nok toe gevuld met voorbeelden van onze traprenovaties. U kunt zien, maar vooral ervaren, hoe wij te werk gaan en wat de resultaten daarvan zijn. Ook is het mogelijk om alle voorbeelden van onze materialen, kleuren en patronen te bekijken. Zo kunt u in levenden lijve zien welke ontwerpoptie u het mooiste vindt.

Ervaring in Haarlem door de jaren heen

Bent u op zoek naar een traprenovatie expert in Haarlem of omgeving? TopTrap is al meer dan anderhalf decennium actief, en dat kunt u merken. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan, en kunnen wij onszelf met een gerust hart ware experts noemen. Onze medewerkers hebben al vele traprenovaties onder hun riem in en rondom Haarlem, en sluiten daardoor ieder project perfect af. Alles word minutieus uitgestippeld zodat u als klant het allerbeste eindresultaat ontvangt. U hoeft zich geen zorgen te maken over beginnersfoutjes of ander knoeiwerk, maar bent verzekerd van een professioneel uitgevoerde traprenovatie.

Showroom TopTrap
Bezoek onze showroom
in Purmerend
Slider

De keuze is reuze

Dat klinkt misschien ietwat cliché, maar bij TopTrap is het echt waar. Wij hebben een gigantische hoeveelheid verschillende opties waaruit u kunt kiezen. Bijvoorbeeld laminaat dat op eikenhout lijkt, of PVC met een krokodillenleerpatroon. Ook zijn er allerlei kleuren beschikbaar, zodat u altijd wel een trapbekleding vindt die bij uw interieur past. Wij gebruiken tevens slechts materialen van de allerhoogste kwaliteitsgraad, waardoor uw trap de komende tientallen jaren nog goed blijft. Benieuwd naar de trappen die wij al geplaatst hebben in Haarlem?

De klant is koning

Bij ons is de klant altijd koning, en dat nemen wij heel serieus. Of u nu uit Almere, Amsterdam of Haarlem komt, u bent bij ons op ieder moment welkom voor een adviesgesprek; de koffie staat zelfs voor u klaar. Ook voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vinden het belangrijk om zo open mogelijk te zijn over onze business, zodat voor beide partijen duidelijk is hoe de vork in de steel zit. Transparantie en openheid zijn voor ons erg belangrijke kerneigenschappen, opdat u zich altijd welkom voelt.

 

Prijsindicatie aanvragen Liever bellen? 0299-700241