slide 1 toptrap traprenovatie SPECIALIST IN
TRAPRENOVATIE
De showroom is weer open!
Bel op: 0299-700241
toptrap-slider-min
floor

SPECIALIST IN TRAPRENOVATIE

Topkwaliteit traprenovatie Den Helder

Ook in Den Helder weten steeds meer klanten onze traprenovatie service te vinden. Woont u ook in deze regio en heeft u een trap die wel aan vervanging toe is? In veel gevallen is het een stuk goedkoper om de trap te laten renoveren in plaats van een compleet nieuwe trap te laten plaatsen. Door alleen al de traptreden te vervangen kan een oude trap er al snel weer als nieuw uitzien. Onze traprenovatie specialisten werken de trap af volgens uw wensen en zorgen ervoor dat u er straks weer jaren mee vooruit kunt.

Top Kwaliteit

Top kwaliteit
TopTrap is dé specialist op het gebied van traprenovatie. Wij staan voor uitmuntende service, kwaliteit en een vriendelijke prijs.

Showroom Bezoeken

Showroom bezoeken
Lijkt het u prettig om eerst een kijkje te nemen? Kom dan een keer langs bij onze showroom in Purmerend.
Meer Info …

Jarenlange Ervaring

Jarenlange ervaring
Uw traprenovatie wordt uitgevoerd door vakmensen met jarenlange ervaring. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Regionaal actief in

Noord-Holland en Den Helder

Naast Den Helder is Toptrap regionaal actief in de hele provincie Noord-Holland. Ook daarbuiten weten klanten ons regelmatig te vinden. Woont u bijvoorbeeld in Amsterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem of Heerhugowaard? Breng gerust eens een bezoekje aan onze showroom in Purmerend. Hier kunt u inspiratie opdoen en de mogelijkheden voor uw traprenovatie bespreken met onze expert. Ook daarvan vindt u voldoende voorbeelden in onze traprenovatie showroom.

floor

Geef uw oude trap  weer een nieuw leven!

Een trap renoveren is een duurzame keuze en de trap ziet er weer als nieuw uit.

TopTrap traprenovatie in

Den Helder

Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in traprenovatie. Onze vakmannen hebben door de jaren heen vrijwel alle verschillende soorten trappen voorbij zien komen en kunnen daardoor ook de kwaliteit van uw traprenovatie garanderen. Kies voor een ervaren vakman zoals Toptrap.

monteur toptrap

Veel keuze

Bij Toptrap kunt u kiezen uit verschillende materialen om de traptreden te maken. De meest gekozen materialen zijn laminaat en PVC. Dit is voordelig en ziet er toch zeer goed uit. Houten traptreden zijn een stukje prijziger maar kunnen ook prachtig staan in ieder interieur.

Custom made

Klanten die u voorgingen zijn tevreden omdat wij ervoor kiezen om een trap op maat te maken. Na het bepalen van uw wensen gaan we in onze werkplaats aan de slag om de traptreden op maat te maken. Vervolgens kunnen we snel de traprenovatie bij u thuis uitvoeren.

ONTDEK WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Tevreden klanten

Mike Boots
Mike Boots
2020-09-17
Gisteren onze meer dan 100 jaar oude trap vakkundig gerenoveerd. Marcel werkt schoon, netjes en is erg precies. Heel blij met het resultaat. Met recht een TopTrap!
Marianne Sloove
Marianne Sloove
2020-09-15
Onze beide trappen laten renoveren door Marcel van Top Trap, Traprenovatie. Zéér tevreden over het resultaat en zéér tevreden over Marcel. Ook het contact met de winkel (showroom) was 'met verstand van zaken' en prettig! Wij raden dit bedrijf voor 100% aan!! Tom en Marianne, te Vijfhuizen.
Rina van der Horst
Rina van der Horst
2020-06-26
Gister 25-06-2020 is onze trap vakkundig door Martin gelegd ..... Zijn werk doet hij met veel precisie ....werken werken werken zonder te klagen (met die hitte) ....en mijn trots als je ziet wat hij gemaakt heeft.... in 1 woord een SUPER bedrijf! Dank jullie wel, Groetjes van Ron & Rina Purmerend
peter nienhui
peter nienhui
2020-06-23
Een mooie trap en heel goed gelegd.
Nico Zwaan
Nico Zwaan
2020-06-18
Perfecte vakman in trap renovatie. En een goed product.
Leo Treur
Leo Treur
2020-06-05
We hebben onze twee trappen laten renoveren door TopTrap in Purmerend. Beide trappen (één dichte trap en één open trap) zijn prachtig geworden !! Hartelijk dank aan Marcel voor het uitstekend uitgevoerde werk !!
Martin Gravemaker
Martin Gravemaker
2020-05-29
Rob, hartelijk dank voor de goede service en door vakman Marcel is de trap weer toppie!
Agetha Bakker
Agetha Bakker
2020-03-29
We zijn zeer tevreden over de trap renovatie, zeer vakkundig uitgevoerd door toptrap-vakman Marcel.
Monique Kuypers
Monique Kuypers
2020-03-03
Wij zijn zeer tevreden met onze traprenovatie wat een vakman Marcel jou werkgever mag trots op jou zijn
Maarten Theunissen
Maarten Theunissen
2019-12-29
Professionele montage en afwerking. Snelle service, in totaal een halve dag bezig geweest. Zeer tevreden over het resultaat, de trap ziet er als nieuw uit. Aanrader voor traprenovatie!
QUOTE

INTERESSE IN EEN TRAPRENOVATIE?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

TopTrap is gespecialiseerd in traprenovatie. Wij hanteren een efficiënte werkwijze, scherpe prijzen en hebben al vele klanten mogen helpen.

  Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het Kopje.

  Meer traptips

  Trap opknappen met een beperkt budget? 3 praktische tips

  Past het uiterlijk van de trap niet meer bij de rest van uw woning? Of bent u net verhuisd en wilt u het trappengat aanpakken? Een traprenovatie hoeft helemaal geen honderden euro’s te kosten. Het is mogelijk om de trap zelf op te knappen door … Lees meer

  Geef uw trap een nieuwe uitstraling met een traprenovatie 

  Kan uw trap wel een opknapbeurt gebruiken? De trap wordt vaak vergeten in het interieur en dit zorgt ervoor dat deze eigenlijk niet meer bij de rest van de woning past. Om een passend geheel te creëren, kunt u voor een traprenovatie kiezen. Er zijn … Lees meer

  Trap beschermen tijdens de renovatie

  Van een eenvoudige verfbeurt tot een volledige verbouwing, renovaties zijn rommelige aangelegenheden. Daarom wil je alle delen van je huis beschermen die niet worden aangepakt of al gerenoveerd zijn geweest. Dit omvat uw trappen, de vloer, en de  andere meubelen. Er zijn een paar manieren … Lees meer

  nl_NLDutch