Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

9/10 beoordelingen
Bel ons op: 0299-700241

Traprenovatie Den Helder

Traprenovatie Den Helder

Ook in Den Helder weten steeds meer klanten onze traprenovatie service te vinden. Woont u ook in deze regio en heeft u een trap die wel aan vervanging toe is? In veel gevallen is het een stuk goedkoper om de trap te laten renoveren in plaats van een compleet nieuwe trap te laten plaatsen.

PVC-traprenovatie

Expert in traprenovatie Regio Den Helder

Door alleen al de traptreden te vervangen kan een oude trap er al snel weer als nieuw uitzien. Onze traprenovatie specialisten werken de trap af volgens uw wensen en zorgen ervoor dat u er straks weer jaren mee vooruit kunt.

Noord-Holland en Den Helder

TopTrap heeft vele traprenovaties in Den Helder mogen uitvoeren naar volle tevredenheid.

✔︎ Meer dan 20 jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in traprenovatie. Onze vakmannen hebben door de jaren heen vrijwel alle verschillende soorten trappen voorbij zien komen en kunnen daardoor ook de kwaliteit van uw traprenovatie garanderen. Kies voor een ervaren vakman zoals TopTrap.

✔︎ Op maat gemaakt

Klanten die u voorgingen zijn tevreden omdat wij ervoor kiezen om een trap op maat te maken. Na het bepalen van uw wensen gaan we in onze werkplaats aan de slag om de traptreden op maat te maken. Vervolgens kunnen we snel de traprenovatie bij u thuis uitvoeren.

Showroom-traprenovatie-collectie

Wilt u de traprenovatie showroom bezoeken?

Bij Toptrap kunt u kiezen uit verschillende materialen om de traptreden te maken. De meest gekozen materialen zijn laminaat en PVC. Dit is voordelig en ziet er toch zeer goed uit. Houten traptreden zijn een stukje prijziger maar kunnen ook prachtig staan in ieder interieur.

Naast Den Helder is TopTrap regionaal actief in de hele provincie Noord-Holland. Ook daarbuiten weten klanten ons regelmatig te vinden. Woont u bijvoorbeeld in Amsterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem of Heerhugowaard? Breng gerust eens een bezoekje aan onze showroom in Purmerend. In de showroom kunt u inspiratie opdoen en de mogelijkheden voor uw traprenovatie bespreken met onze expert. Ook daarvan vindt u voldoende voorbeelden in onze traprenovatie showroom.

Peter Schilder
Peter Schilder
2022-03-04
Leuke mannen die de trap en leuningen plaatsen met een fantastisch resultaat
Jaap de Jong
Jaap de Jong
2022-02-22
Toptrap doet haar naam eer aan. Duidelijke en goed nagekomen afspraken. Een monteur (Marcel) die supernetjes werkt en goed uitlegt wat hij in je huis gaat doen. Een schitterend eindresultaat, wij raden Toptrap zonder meer aan. 👍🏼👍🏼
Paulien De Hoogen
Paulien De Hoogen
2021-12-29
Onze trap is in december 2021 bekleed met CPL en dimbare ledverlichting in iedere tree. Op de overloop laminaat in dezelfde kleur. Het is een toptrap geworden, dus het bedrijf doet zijn naam eer aan! Onze trap is door Johnny op zeer vakkundige wijze gelegd. Een zeer handige en erg vriendelijke jongeman. Wij zijn meer dan tevreden!
Ron Rijke
Ron Rijke
2021-11-28
Na goed advies van Rob hebben wij twee trappen laten renoveren door Marcel. Prachtig resultaat. Hulde Toptrap.
Yvonne Z
Yvonne Z
2021-09-14
Ben heel blij met onze trap. Johnnie is aardig, precies en heel netjes. De trap ziet er heel erg mooi uit. Echt Top. Heel erg bedankt en ben blij dat ik de trap bij/door jullie heb laten doen.
Yaelle Ga
Yaelle Ga
2021-07-10
Great show room. Got great advice from Rob!
Hans den Bezemer
Hans den Bezemer
2021-06-06
Op 31 mei is door Toptrap onze trap prachtig gerenoveerd. Eerst zijn we zeer goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. Vervolgens kwam enige tijd later de monteur Martin de trap leggen. Dit ging met grote nauwkeurigheid, vakmanschap en vriendelijkheid. Aan eind van de dag waren we zeer tevreden, alleen Martin zag nog een stripje dat enkele millimeters te kort was. De volgende dag kwam hij daarvoor terug om dat alsnog te verhelpen. Waar vind je dit tegenwoordig nog. Kort samengevat zijn we zeer tevreden en raden we dit bedrijf ten zeerste aan. Met vriendelijke groet, Hans den Bezemer Hans den Bezemer Hans den Be
Wanda Hopman
Wanda Hopman
2021-06-04
Bedankt Marcel en John, wij hebben nu de mooiste trap van Egmond aan Zee. Zo blij🤗

Veelgestelde vragen over PVC traprenovatie:

TopTrap biedt traprenovaties tegen de scherpste prijzen. Het is al mogelijk om een renovatie te realiseren vanaf € 2.095,- (prijs inclusief btw en montage). De kosten van een traprenovatie met PVC zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de vorm van uw trap. Daarom adviseren we om een offerte op maat aan te vragen, uiteraard geheel vrijblijvend.

Er zijn tientallen kleur- en structuuropties beschikbaar: van beton- tot houtlook. Er zit dus altijd een look bij die bij uw woning past. Kom gerust langs in onze showroom in Purmerend om een kijkje te nemen naar onze collectie.

Een traprenovatie met PVC bestaat uit drie stappen. Eerst bepaalt u hoe uw trap eruit moet zien. Vooraf stellen we een ontwerp op waarbij we rekening houden met uw wensen. Vervolgens starten de vakmensen van TopTrap met het op maat maken van uw traptreden. Deze worden nog echt met de hand bewerkt. De traptreden worden afgewerkt in de gewenste kleur en vervolgens op de trap geplaatst. Eventueel brengen we nog accessoires zoals trapleuningen of een traphek aan.

Hoe lang een PVC traprenovatie duurt, hangt af van de opdracht. Dit kunnen wij niet van tevoren zeggen, maar in de meeste gevallen duurt de renovatie één tot twee dagen. Zo kunt u snel van uw nieuwe trap genieten.

Bij TopTrap bent u verzekerd van topkwaliteit. We willen u namelijk zo lang mogelijk van uw trap laten genieten. Daarom bent u verzekerd van een garantietermijn van 10 jaar. Neem contact op voor meer informatie over de garantie.

De vakmensen van TopTrap renoveren trappen van hout, staal , beton en andere bekledingen. Voor iedere trap bieden wij een passende oplossing; zowel voor dichte als open trappen. Stuur gerust een foto van uw huidige trap en dan bespreken we de mogelijkheden.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw traprenovatie

Heeft u nog vragen of behoefte aan overleg met een van onze traprenovatie adviseurs? Vraag gerust meer informatie aan en u ontvangt spoedig een vrijblijvende offerte om uw trap te renoveren.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.

    Goedendag, hoe kunnen we u helpen?