Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

Traprenovatie Beverwijk

Traprenovatie Beverwijk

Begint uw trap steeds meer te kraken? Of past de stijl simpelweg niet meer bij de rest van het interieur? Aangezien een trap intensief gebruikt wordt, kan deze snel gaan slijten. Na twintig jaar is deze dan ook vaak aan vervanging toe. Maar ook als u uitgekeken raakt op het uiterlijk van de trap is een traprenovatie in Beverwijk een goede keuze. TopTrap is de expert op het gebied van traprenovaties in Noord-Holland. We maken uw trap weer veilig én geven deze ook direct een nieuwe look. TopTrap heeft al veel klanten in Beverwijk een prachtige nieuwe trap gegeven. We hopen dat u ook één van onze tevreden klanten wordt!

Traprenovatie in Hoorn en Beve

Traprenovatie experts regio Beverwijk

TopTrap is gespecialiseerd in het renoveren van trappen. En dan hebben we het over alle soorten trappen: van recht tot gedraaid, van hout tot pvc en laminaat. Door uw trap te laten renoveren, wordt er een geheel nieuwe uitstraling gecreëerd. Eentje die bij de rest van uw interieur past. Bovendien bieden wij uitsluitend hoogwaardig materiaal en hebben onze vakmensen al meer dan 20 jaar ervaring. Hierdoor bent u verzekerd van een professioneel renovatieproces en hoeft u zich dus geen zorgen te maken over eventuele foutjes.

Traprenovatie in Beverwijk

TopTrap heeft al vele traprenovaties in Beverwijk mogen uitvoeren. Van dichte tot open trappen, recht tot gedraaid: voor iedere trap bieden we een passende oplossing. 

1. 20+ jaar ervaring

TopTrap heeft al ruim 20 jaar ervaring met traprenovaties. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in Beverwijk en omgeving. We hebben bijna iedere trap wel gezien: ook trappen met ongewone vormen en afmetingen. Hierdoor weten we precies hoe we te werk moeten gaan. U bent verzekerd van een professioneel uitgevoerde renovatie met kwalitatief goed materiaal. 

2. We maken uw trap op maat 

Iedere trap heeft een andere vorm en afmetingen. Daarom maken wij alle overzettreden op maat. Er komt een adviseur langs om uw bestaande trap te bekijken en op te meten. Vervolgens gaan onze experts aan de slag met het maken van de overzettreden. Indien gewenst werken we de trap af met trapverlichting, een RVS trapleuning of andere accessoires. 

Showroom Toptrap achtergrond

Bezoek onze showroom nabij Beverwijk in Purmerend

Wilt u de materialen in het echt komen bekijken? Of heeft u advies nodig? Kom dan eens naar onze showroom in Purmerend! Wij zijn een van de weinige traprenovatie bedrijven met een eigen showroom. In Purmerend kunt u onze grote collectie met eigen ogen bekijken: van PVC tot laminaat, in diverse kleuren en motieven. Want het kan door de grote hoeveelheid opties natuurlijk best moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Bovendien is er altijd een trapspecialist aanwezig die u graag passend advies geeft. Onze showroom is vijf dagen in de week geopend. Alleen op dinsdag en donderdag vragen wij u om een afspraak te maken.

Peter Schilder
Peter Schilder
2022-03-04
Leuke mannen die de trap en leuningen plaatsen met een fantastisch resultaat
Jaap de Jong
Jaap de Jong
2022-02-22
Toptrap doet haar naam eer aan. Duidelijke en goed nagekomen afspraken. Een monteur (Marcel) die supernetjes werkt en goed uitlegt wat hij in je huis gaat doen. Een schitterend eindresultaat, wij raden Toptrap zonder meer aan. 👍🏼👍🏼
Paulien De Hoogen
Paulien De Hoogen
2021-12-29
Onze trap is in december 2021 bekleed met CPL en dimbare ledverlichting in iedere tree. Op de overloop laminaat in dezelfde kleur. Het is een toptrap geworden, dus het bedrijf doet zijn naam eer aan! Onze trap is door Johnny op zeer vakkundige wijze gelegd. Een zeer handige en erg vriendelijke jongeman. Wij zijn meer dan tevreden!
Ron Rijke
Ron Rijke
2021-11-28
Na goed advies van Rob hebben wij twee trappen laten renoveren door Marcel. Prachtig resultaat. Hulde Toptrap.
Yvonne Z
Yvonne Z
2021-09-14
Ben heel blij met onze trap. Johnnie is aardig, precies en heel netjes. De trap ziet er heel erg mooi uit. Echt Top. Heel erg bedankt en ben blij dat ik de trap bij/door jullie heb laten doen.
Yaelle Ga
Yaelle Ga
2021-07-10
Great show room. Got great advice from Rob!
Hans den Bezemer
Hans den Bezemer
2021-06-06
Op 31 mei is door Toptrap onze trap prachtig gerenoveerd. Eerst zijn we zeer goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. Vervolgens kwam enige tijd later de monteur Martin de trap leggen. Dit ging met grote nauwkeurigheid, vakmanschap en vriendelijkheid. Aan eind van de dag waren we zeer tevreden, alleen Martin zag nog een stripje dat enkele millimeters te kort was. De volgende dag kwam hij daarvoor terug om dat alsnog te verhelpen. Waar vind je dit tegenwoordig nog. Kort samengevat zijn we zeer tevreden en raden we dit bedrijf ten zeerste aan. Met vriendelijke groet, Hans den Bezemer Hans den Bezemer Hans den Be
Wanda Hopman
Wanda Hopman
2021-06-04
Bedankt Marcel en John, wij hebben nu de mooiste trap van Egmond aan Zee. Zo blij🤗

Veelgestelde vragen over traprenovatie:

Er zijn verschillende soorten traprenovaties. TopTrap is gespecialiseerd in het plaatsen van overzettreden. Dit zijn nieuwe, op maat gemaakte treden die over de bestaande trap worden geplaatst. U heeft de keuze uit een traprenovatie met PVC, hout of laminaat/CPL. Bovendien kan elk materiaal in de gewenste kleur worden aangebracht.

Vrijwel iedere trap komt in aanmerking voor een renovatie van TopTrap. Of deze nu open of dicht is, veel of weinig treden heeft: dit maakt in vrijwel alle gevallen niet uit. Twijfelt u of uw trap in aanmerking komt? Neem contact op en stuur een foto van uw trap mee. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Dit betekent dat uw trap na renovatie weinig tot geen onderhoud vergt. Regelmatig stofzuigen en een kleine schoonmaakbeurt zorgen ervoor dat uw trap lang mooi blijft.

De prijs van een traprenovatie baseren we op verschillende factoren. Zowel het materiaal, de vorm en de grote van de trap spelen een rol bij het bepalen van de kosten. Daarnaast heeft ook de gewenste afwerking invloed op de prijs. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ledverlichting of een traphek te installeren. Vraag een gratis offerte aan voor een duidelijke prijsindicatie.

Zeker! Onze showroom is van dinsdag tot zaterdag geopend. Op woensdag, vrijdag en zaterdag kunt u binnenwandelen zonder afspraak. Als u graag op dinsdag of donderdag wilt langskomen, vragen we u om een afspraak te maken. Bekijk onze openingstijden aan het einde van de pagina.

Traprenovatie in Beverwijk? Vraag een gratis offerte aan

Kan uw trap wel een opknapbeurt gebruiken? Kies voor een traprenovatie in Beverwijk van TopTrap. Onze experts zorgen ervoor dat er in korte tijd een geheel nieuwe uitstraling wordt gecreëerd. En dat voor een scherpe prijs. Benieuwd naar de renovatie mogelijkheden? Of wilt u meer weten over de kosten? Neem gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Bespreekt u de mogelijkheden liever onder het genot van een lekker kopje koffie? Kom dan langs in onze showroom.


    Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de boom.

    Goedendag, hoe kunnen we u helpen?