slide 1 toptrap traprenovatie SPECIALIST IN
TRAPRENOVATIE
De showroom is weer open!
Zie onze openingstijden.
toptrap-slider-min
floor

SPECIALIST IN TRAPRENOVATIE

Topkwaliteit traprenovatie Amsterdam

Oudere huizen hebben vaak versleten trappen die kraken of piepen, maar waar eigenlijk niets aan gedaan wordt. Zeker bij de prachtige oudere huizen in Amsterdam. Veel huizen in Amsterdam hebben van buiten een historische uitstraling, maar zijn van binnen opgeknapt en modern ingericht. Vaak staat het trappenhuis onderaan het renovatielijstje, en dat is eigenlijk volkomen onterecht. Het kan namelijk niet alleen irritatie opwekken door het eindeloze gekraak, maar het kan ook nog eens voor gevaarlijke situaties zorgen. Daarom is het belangrijk uw trap niet te vergeten, en in zulke gevallen altijd een traprenovatie in te plannen. Het is echter wel belangrijk om te weten waar u aan toe bent, en de traprenovatie door vakmensen in de buurt van Amsterdam aan te laten pakken. Een trap wordt namelijk veel vaker gebruikt dan u misschien denkt!

Omdat een trap zo vaak gebruikt wordt, kan het gebeuren dat u de jarenlange slijtage helemaal niet door heeft gehad. Ineens valt het u op dat de trap er lelijk en afgetrapt uitziet. Stelt u zich eens voor dat er iemand een glijpartij maakt, of een splinter in zijn voet krijgt! Wat er ook zou kunnen gebeuren, voorkomen is altijd beter dan genezen. Als u een oude trap in huis heeft, aarzel dan niet om een traprenovatie bij ons in te plannen. Wij ontfermen ons maar al te graag over uw trap, zodat u straks weer een prachtige en veilige trap in huis heeft!

Top Kwaliteit

Top kwaliteit
TopTrap is dé specialist op het gebied van traprenovatie. Wij staan voor uitmuntende service, kwaliteit en een vriendelijke prijs.

Showroom Bezoeken

Showroom bezoeken
Lijkt het u prettig om eerst een kijkje te nemen? Kom dan een keer langs bij onze showroom in Purmerend.
Meer Info …

Jarenlange Ervaring

Jarenlange ervaring
Uw traprenovatie wordt uitgevoerd door vakmensen met jarenlange ervaring. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Regionaal actief in

Noord-Holland en Amsterdam

Onze showroom is gesitueerd in Purmerend, maar ons werkgebied strekt zich uit tot Alkmaar, Haarlem, Almere en Amsterdam en alles wat daartussen ligt. Door onze centrale ligging kunnen wij iedereen in Noord-Holland snel en direct bereiken, en vice versa geldt dit ook. Omdat onze showroom zo’n beetje precies in het midden van ons werkgebied ligt, is het voor iedereen in Noord-Holland en Amsterdam een kleine moeite om ons te bereiken. Bovendien hoeven we ons materiaal niet van buiten de provincie te importeren, maar ligt het gewoon klaar in Purmerend!

 

Mocht u dus behoefte hebben aan een traprenovatie in Amsterdam, zoek dan niet te ver. Wij zitten letterlijk om de hoek op u te wachten! Bij ons staat altijd de koffie klaar, dus kom gerust eens langs voor een bakje en een gesprekje. Wij geven u graag advies over alles wat met een traprenovatie te maken heeft.

floor

Geef uw oude trap  weer een nieuw leven!

Een trap renoveren is een duurzame keuze en de trap ziet er weer als nieuw uit.

TopTrap traprenovatie in

Amsterdam en Noord-Holland

Meer dan een decennium ervaring

TopTrap is al lang een gevestigde naam in de sector: al vijftien jaar knappen wij trappen in Noord-Holland en de omgeving van Amsterdam met alle liefde op. Het is niet voor niets dat wij staan voor professionaliteit en expertise. We zijn namelijk best trots op ons werk, en wat wij door de jaren heen opgebouwd hebben. Bij ons hoeft u zich niet druk te maken over een afgeraffelde traprenovatie, of weggemoffelde foutjes. Alles wordt tot in de puntjes perfect uitgewerkt, zodat u ook over tientallen jaren nog steeds kunt genieten van uw trap. Wat voor trap u ook wilt, TopTrap maakt het voor u klaar.

monteur toptrap

Oneindig veel keuzemogelijkheden

Het is natuurlijk belangrijk dat uw trap perfect aansluit op de rest van het huis. Bij ons heeft u zoveel mogelijkheden dat u door de bomen het bos haast niet meer ziet. Van laminaat tot linoleum, overal kunt u uw persoonlijke voorkeur in kwijt. We hebben tientallen verschillende kleuren, en nog eens tientallen verschillende patronen om uit te kiezen. Er zit dus voor iedereen en voor elk interieur wel iets bij! Wij selecteren bovendien alleen kwalitatief uitstekende materialen voor een traprenovatie, zodat uw trap nog eens een decennium langer meegaat.

U bent belangrijk

Wat ons het meest onderscheidt van andere traprenovatiebedrijven, is dat de klant bij ons altijd belangrijker is dan het geld. Wij hebben onze klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, en staan altijd paraat om u te assisteren. Daarnaast zijn wij gevestigd vlak bij Amsterdam, altijd bij u in de buurt. Het is namelijk begrijpelijk dat een traprenovatie nogal imponerend kan zijn. Er worden vaak allerlei specifieke termen gebruikt en overal wordt met vakjargon geslingerd. Wij vinden het daarom belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk over het gehele proces van een traprenovatie te informeren!

ONTDEK WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Tevreden klanten

Mike Boots
Mike Boots
2020-09-17
Gisteren onze meer dan 100 jaar oude trap vakkundig gerenoveerd. Marcel werkt schoon, netjes en is erg precies. Heel blij met het resultaat. Met recht een TopTrap!
Marianne Sloove
Marianne Sloove
2020-09-15
Onze beide trappen laten renoveren door Marcel van Top Trap, Traprenovatie. Zéér tevreden over het resultaat en zéér tevreden over Marcel. Ook het contact met de winkel (showroom) was 'met verstand van zaken' en prettig! Wij raden dit bedrijf voor 100% aan!! Tom en Marianne, te Vijfhuizen.
Rina van der Horst
Rina van der Horst
2020-06-26
Gister 25-06-2020 is onze trap vakkundig door Martin gelegd ..... Zijn werk doet hij met veel precisie ....werken werken werken zonder te klagen (met die hitte) ....en mijn trots als je ziet wat hij gemaakt heeft.... in 1 woord een SUPER bedrijf! Dank jullie wel, Groetjes van Ron & Rina Purmerend
peter nienhui
peter nienhui
2020-06-23
Een mooie trap en heel goed gelegd.
Nico Zwaan
Nico Zwaan
2020-06-18
Perfecte vakman in trap renovatie. En een goed product.
Leo Treur
Leo Treur
2020-06-05
We hebben onze twee trappen laten renoveren door TopTrap in Purmerend. Beide trappen (één dichte trap en één open trap) zijn prachtig geworden !! Hartelijk dank aan Marcel voor het uitstekend uitgevoerde werk !!
Martin Gravemaker
Martin Gravemaker
2020-05-29
Rob, hartelijk dank voor de goede service en door vakman Marcel is de trap weer toppie!
Agetha Bakker
Agetha Bakker
2020-03-29
We zijn zeer tevreden over de trap renovatie, zeer vakkundig uitgevoerd door toptrap-vakman Marcel.
Monique Kuypers
Monique Kuypers
2020-03-03
Wij zijn zeer tevreden met onze traprenovatie wat een vakman Marcel jou werkgever mag trots op jou zijn
Maarten Theunissen
Maarten Theunissen
2019-12-29
Professionele montage en afwerking. Snelle service, in totaal een halve dag bezig geweest. Zeer tevreden over het resultaat, de trap ziet er als nieuw uit. Aanrader voor traprenovatie!
QUOTE

INTERESSE IN EEN TRAPRENOVATIE?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

TopTrap is gespecialiseerd in traprenovatie. Wij hanteren een efficiënte werkwijze, scherpe prijzen en hebben al vele klanten mogen helpen.

  Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de vlag.

  Meer traptips

  5 tips voor het efficiënt inrichten van de hal

  De hal vormt het visitekaartje van uw woning. Het is namelijk de eerste ruimte die uw bezoekers zien wanneer ze binnenkomen. Maar het inrichten van de gang of hal is zo makkelijk nog niet. Het is in veel gevallen een kleine, smalle ruimte met weinig … Lees meer

  Trap opknappen met een beperkt budget? 3 praktische tips

  Past het uiterlijk van de trap niet meer bij de rest van uw woning? Of bent u net verhuisd en wilt u het trappengat aanpakken? Een traprenovatie hoeft helemaal geen honderden euro’s te kosten. Het is mogelijk om de trap zelf op te knappen door … Lees meer

  Geef uw trap een nieuwe uitstraling met een traprenovatie 

  Kan uw trap wel een opknapbeurt gebruiken? De trap wordt vaak vergeten in het interieur en dit zorgt ervoor dat deze eigenlijk niet meer bij de rest van de woning past. Om een passend geheel te creëren, kunt u voor een traprenovatie kiezen. Er zijn … Lees meer

  nl_NLDutch