Oudere huizen hebben vaak versleten trappen die kraken of piepen, maar waar eigenlijk niets aan gedaan wordt. Zeker bij de prachtige oudere huizen in Amsterdam. Veel huizen in Amsterdam hebben van buiten een historische uitstraling, maar zijn van binnen opgeknapt en modern ingericht. Vaak staat het trappenhuis onderaan het renovatielijstje, en dat is eigenlijk volkomen onterecht. Het kan namelijk niet alleen irritatie opwekken door het eindeloze gekraak, maar het kan ook nog eens voor gevaarlijke situaties zorgen. Daarom is het belangrijk uw trap niet te vergeten, en in zulke gevallen altijd een traprenovatie in te plannen. Het is echter wel belangrijk om te weten waar u aan toe bent, en het door vakmensen in de buurt van Amsterdam aan laat pakken. Een trap wordt namelijk veel vaker gebruikt dan u misschien denkt!

Omdat een trap zo vaak gebruikt wordt, kan het gebeuren dat u de jarenlange slijtage helemaal niet door heeft gehad. Ineens valt het u op dat de trap er lelijk en afgetrapt uitziet. Stelt u zich eens voor dat er iemand een glijpartij maakt, of een splinter in zijn voet krijgt! Wat er ook zou kunnen gebeuren, voorkomen is altijd beter dan genezen. Als u een oude trap in huis heeft, aarzel dan niet om een traprenovatie bij ons in te plannen. Wij ontfermen ons maar al te graag over uw trap, zodat u straks weer een prachtige en veilige trap in huis heeft!

Actief in de omgeving Amsterdam

Onze showroom is gesitueerd in Purmerend, maar ons werkgebied strekt zich uit tot Alkmaar, Haarlem, Almere en Amsterdam en alles wat daartussen ligt. Door onze centrale ligging kunnen wij iedereen in Noord-Holland snel en direct bereiken, en vice versa geldt dit ook. Omdat onze showroom zo’n beetje precies in het midden van ons werkgebied ligt, is het voor iedereen in Noord-Holland en Amsterdam een kleine moeite om ons te bereiken. Bovendien is hoeven we ons materiaal niet van buiten de provincie te importeren, maar ligt het gewoon klaar in Purmerend!

Mocht u dus behoefte hebben aan een traprenovatie Amsterdam, zoek dan niet te ver. Wij zitten letterlijk om de hoek op u te wachten! Bij ons staat altijd de koffie klaar, dus kom gerust eens langs voor een bakje en een gesprekje. Wij geven u graag advies over alles wat met traprenovaties te maken heeft.

Meer dan een decennium ervaring in Noord-Holland en Amsterdam

TopTrap is al lang een gevestigde naam in de sector: al vijftien jaar knappen wij trappen in Noord-Holland en de omgeving van Amsterdam met alle liefde op. Het is niet voor niets dat wij staan voor professionaliteit en expertise. We zijn namelijk best trots op ons werk, en wat wij door de jaren heen opgebouwd hebben. Bij ons hoeft u zich niet druk te maken over afgeraffelde traprenovaties, of weggemoffelde foutjes. Alles wordt tot in de puntjes perfect uitgewerkt, zodat u ook over tientallen jaren nog steeds kunt genieten van uw trap. Wat voor trap u ook wilt, TopTrap maakt het voor u klaar.

Showroom TopTrap
Bezoek onze showroom
in Purmerend
Slider

Oneindig veel keuzecombinaties

Het is natuurlijk belangrijk dat uw trap perfect aansluit op de rest van het huis. Bij ons heeft u zoveel mogelijkheden dat u door de bomen het bos haast niet meer ziet. Van laminaat tot linoleum, overal kunt u uw persoonlijke voorkeur in kwijt. We hebben tientallen verschillende kleuren, en nog eens tientallen verschillende patronen om uit te kiezen. Er zit dus voor iedereen en voor elk interieur wel iets bij! Wij selecteren bovendien alleen kwalitatief uitstekende materialen, zodat uw trap nog eens een decennium langer meegaat.

U bent voor ons belangrijk

Wat ons het meest onderscheidt van andere traprenovatiebedrijven, is dat de klant bij ons altijd belangrijker is dan het geld. Wij hebben onze klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, en staan altijd paraat om u te assisteren. Daarnaast zijn wij gevestigd vlak bij Amsterdam, altijd bij u in de buurt. Het is namelijk begrijpelijk dat een traprenovatie nogal imponerend kan zijn. Er worden vaak allerlei specifieke termen gebruikt en overal wordt met vakjargon geslingerd. Wij vinden het daarom belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk over het gehele proces te informeren!

 

Prijsindicatie aanvragen Liever bellen? 0299-700241