Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

Traprenovatie Almere

Traprenovatie Almere

Is uw huidige trap aan vervanging toe en woont u in de regio Heerhugowaard? Neem dan contact op met Toptrap om uw oude trap er weer als nieuw uit te laten zien. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het renoveren van allerlei soorten trappen. Open trappen, dichte trappen, PVC of laminaat, het maakt onze vakmannen niet uit.

PVC-traprenovatie

Traprenovatie specialist Regio Heerhugowaard

Wij maken van elk project een interieurstuk waar u trots op kunt zijn. Traprenovatie is bovendien een stuk goedkoper dan een compleet nieuwe trap laten plaatsen. Met nieuwe traptreden zorgen wij ervoor dat uw bestaande trap er straks weer als nieuw uitziet en weer jaren vooruit kan.

Traprenovatie in Heerhugowaard

TopTrap heeft vele traprenovaties in Heerhugowaard mogen uitvoeren naar volle tevredenheid.

✔︎ 20 jaar ervaring

Toptrap is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het renoveren van trappen. Of het nou gaat om een kleine of een grote trap, traptreden vervangen of een volledige trap op maat maken. Dankzij jarenlange ervaring kunnen we de kwaliteit van uw traprenovatie garanderen.

✔︎ Echt maatwerk

Er zijn ook steeds meer mensen die ervoor kiezen om een trap volledig op maat te laten maken. Hierbij vervangen we niet alleen de huidige traptreden maar brengen we bijvoorbeeld ook trapverlichting of een RVS trapleuning aan. Alles om de trap er weer als nieuw uit te laten zien.

Wilt u de traprenovatie showroom bezoeken?

Bij Toptrap kunt u zelf kiezen wat voor materiaal er tijdens de traprenovatie gebruikt wordt. De meeste mensen kiezen ervoor om een traprenovatie met PVC uit te laten voeren. Dit ziet er strak uit en is betaalbaar. Laminaat is nog een stukje goedkoper maar gaat iets minder lang mee.

Steeds meer klanten uit Heerhugowaard weten onze showroom te vinden. Als regionale partij uit Purmerend bedienen wij heel Noord-Holland waaronder dus ook Heerhugowaard. Andere plaatsen waar veel van onze klanten vandaan komen zijn Amsterdam, Almere, Alkmaar, Den Helder en Haarlem bijvoorbeeld. Woont u ook in de omgeving van Heerhugowaard? Of vindt u het niet te ver rijden naar onze showroom? Neem gerust contact op en maak een afspraak om de mogelijkheden voor uw traprenovatie te bespreken.

Peter Schilder
Peter Schilder
2022-03-04
Leuke mannen die de trap en leuningen plaatsen met een fantastisch resultaat
Jaap de Jong
Jaap de Jong
2022-02-22
Toptrap doet haar naam eer aan. Duidelijke en goed nagekomen afspraken. Een monteur (Marcel) die supernetjes werkt en goed uitlegt wat hij in je huis gaat doen. Een schitterend eindresultaat, wij raden Toptrap zonder meer aan. 👍🏼👍🏼
Paulien De Hoogen
Paulien De Hoogen
2021-12-29
Onze trap is in december 2021 bekleed met CPL en dimbare ledverlichting in iedere tree. Op de overloop laminaat in dezelfde kleur. Het is een toptrap geworden, dus het bedrijf doet zijn naam eer aan! Onze trap is door Johnny op zeer vakkundige wijze gelegd. Een zeer handige en erg vriendelijke jongeman. Wij zijn meer dan tevreden!
Ron Rijke
Ron Rijke
2021-11-28
Na goed advies van Rob hebben wij twee trappen laten renoveren door Marcel. Prachtig resultaat. Hulde Toptrap.
Yvonne Z
Yvonne Z
2021-09-14
Ben heel blij met onze trap. Johnnie is aardig, precies en heel netjes. De trap ziet er heel erg mooi uit. Echt Top. Heel erg bedankt en ben blij dat ik de trap bij/door jullie heb laten doen.
Yaelle Ga
Yaelle Ga
2021-07-10
Great show room. Got great advice from Rob!
Hans den Bezemer
Hans den Bezemer
2021-06-06
Op 31 mei is door Toptrap onze trap prachtig gerenoveerd. Eerst zijn we zeer goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. Vervolgens kwam enige tijd later de monteur Martin de trap leggen. Dit ging met grote nauwkeurigheid, vakmanschap en vriendelijkheid. Aan eind van de dag waren we zeer tevreden, alleen Martin zag nog een stripje dat enkele millimeters te kort was. De volgende dag kwam hij daarvoor terug om dat alsnog te verhelpen. Waar vind je dit tegenwoordig nog. Kort samengevat zijn we zeer tevreden en raden we dit bedrijf ten zeerste aan. Met vriendelijke groet, Hans den Bezemer Hans den Bezemer Hans den Be
Wanda Hopman
Wanda Hopman
2021-06-04
Bedankt Marcel en John, wij hebben nu de mooiste trap van Egmond aan Zee. Zo blij🤗

Veelgestelde vragen over PVC traprenovatie:

TopTrap is al jarenlang actief in Noord-Holland, maar ook voeren wij traprenovaties uit in andere regio’s, zoals Almere. Onze showroom bevindt zich in Purmerend, zodat we snel bij u op de stoep kunnen staan (en u bij ons).

Hoe lang een traprenovatie duurt, is afhankelijk van de vorm van de trap, het materiaal en de gewenste afwerking. In de meeste gevallen duurt het plaatsen van nieuwe overzettreden 1 à 2 dagen. Zo kunt u snel van uw nieuwe trap gebruik maken.

Ja, het is mogelijk om een open trap dicht te maken en andersom. Voor iedere trap bieden we een passende oplossing. Ook draai- en rechte trappen komen in aanmerking voor een traprenovatie. Stuur gerust een foto van uw huidige trap naar ons en dan bespreken we de mogelijkheden.

De collectie van TopTrap bestaat uit diverse materialen: PVC, laminaat/CPL en massief hout. Deze materialen zijn geschikt voor alle soorten trappen. Binnen deze materialen heeft u een aantal verschillende mogelijkheden, zoals diverse kleuren en patronen. Bovendien is het mogelijk om de trap volledig af te laten werken met verlichting of een trapleuning.

Het is al mogelijk om een renovatie te realiseren vanaf €2.195,- (prijs inclusief btw en montage). Houd er echter rekening mee dat de kosten van een traprenovatie afhankelijk zijn van diverse factoren. Zo speelt de vorm van de trap en de gewenste afwerking een belangrijke rol. Benieuwd naar de exacte prijs voor uw situatie? Vraag dan een offerte aan of bezoek onze showroom in Purmerend voor meer informatie.

Traprenovatie voorbeelden? Vraag meer info aan

Ook in Heerhugowaard zijn we u graag van dienst. Of u kunt gerust langskomen bij onze traprenovatie showroom in Purmerend. Neem contact op in het geval van vragen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.


    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

    Goedendag, hoe kunnen we u helpen?