Een trap die oud en versleten is, daar moet wat aan gedaan worden. Piepende treden en krakend hout kunnen een verschrikkelijke stoorzender zijn in uw huis. Een traprenovatie zorgt ervoor dat uw trap er weer picobello uitziet, kraakvrij is en er de komende jaren weer mee door kan. Het is echter wel belangrijk om uw traprenovatie door een ervaren en professioneel bedrijf uit te laten voeren, omdat het een belangrijk onderdeel is van uw woning. Op zoek naar een traprenovatie bedrijf in Alkmaar? Schakel de traprenovatie experts van TopTrap in en wees verzekerd van een goede traprenovatie in Alkmaar. Het is bovendien van levensbelang dat uw trap veilig is om op te lopen!

Na verloop van tijd kan een trap zijn allure kwijtraken. Dit gebeurt vaak heel geleidelijk, waardoor het pas opvalt als het eigenlijk al te laat is. Uw trap zit vol splinters, de bekleding is versleten en de stijl past al jaren niet meer bij uw interieur. Hoog tijd om uw trap eens grondig aan te laten pakken! Bij TopTrap zijn we gespecialiseerd in traprenovaties die uw trap in een mum van tijd weer veilig, aantrekkelijk en comfortabel maken.

We zijn regionaal actief in Noord-Holland en Alkmaar

Eén van de voordelen van het inschakelen van TopTrap, is dat wij een regionaal werkgebied hanteren. Onze showroom staat namelijk in Purmerend, en we werken ook in de regio’s rondom Alkmaar, Almere, Haarlem, en Amsterdam. Dit zorgt ervoor dat wij snel ter plekke zijn in Alkmaar, en dat onze showroom voor klanten uit de hele provincie gemakkelijk te bereiken is. Bovendien is het een fluitje van een cent om het materiaal naar uw voordeur te brengen. Dus mocht u een traprenovatie in Alkmaar nodig zijn, is TopTrap niet alleen de beste keuze, maar ook nog eens lekker dichtbij!

In onze showroom kunt u zelf ervaren wat wij kunnen met een trap. U kunt onze materialen bewonderen, en op een aantal voorbeeldtrappen lopen. Ook kunt u allerlei stalen bekijken van de verschillende materialen en kleuren die we aanbieden. Kom dus gerust eens langs in onze handig centraal gelegen showroom, nog geen half uurtje rijden vanaf Alkmaar!

Jarenlange ervaring in Alkmaar

TopTrap heeft ondertussen al meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van traprenovaties. Wanneer u op zoek bent naar een traprenovatie expert in Alkmaar, bent u bij TopTrap aan het juiste adres. U bent verzekerd van een goed verlopen renovatieproces, en hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over beginnersfoutjes of andere slordigheden. Onze professionals hebben al zoveel trappen gerenoveerd dat zij het bij wijze van spreken met twee vingers in de neus perfect uit kunnen voeren. Er zijn een aantal werknemers die zelfs al meer dan tien jaar in de sector actief zijn! Het spreekt voor zich dat er geen project te hoog gegrepen is voor de experts van TopTrap.

Showroom TopTrap
Bezoek onze showroom
in Purmerend
Slider

Gigantische keuzemogelijkheden

Als u een tijdje op onze website heeft rondgeneusd, is het u misschien al opgevallen dat wij een reusachtige hoeveelheid opties hebben. U kunt kiezen uit PVC, linoleum, kurk, laminaat en massief hout. Binnen deze materialen heeft u weer tientallen mogelijkheden, zoals allerlei verschillende kleuren en patronen PVC, en verschillende soorten namaakhout. Deze materialen zijn van de allerhoogste kwaliteit, zodat uw trap weer jarenlang mee kan gaan.

Ons personeel is zeer klantgericht

De klant staat bij ons altijd centraal, en die boodschap geven we ook duidelijk mee aan al onze medewerkers. Zij staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, en advies te geven over uw traprenovatie. Door de jarenlange ervaring op het gebied van traprenovaties kunnen zij u met ieder aspect van het proces helpen. U hoeft dus niet overweldigd te raken door de grote hoeveelheid keuzes die u moet maken, omdat u dit nooit alleen hoeft te doen!

 

Prijsindicatie aanvragen Liever bellen? 0299-700241