Trap renoveren

Telefonisch advies:​

Door uw trap te laten renoveren, vormt uw interieur een prachtig geheel. Kies een materiaal dat bij de stijl van uw woning past en maak van de trap een echte blikvanger.

Binnenkomen in een nette gang met stijlvolle trap; dat voelt als thuiskomen in een warm bad. Neem de gang of vloeroverloop mee in de renovatie, dan sluit de trap mooi aan op de vloer.

Uw trap ziet er na de renovatie niet alleen beter uit, maar is ook een stuk veiliger. Een veilige antisliplaag voorkomt dat mensen uitglijden op de nieuwe traptreden.

U kunt uw trap met verschillende materialen en in eindeloos veel kleuren laten renoveren. Hoe uw nieuwe trap eruit komt te zien, bepaalt u. Onze specialisten geven u advies op maat.

Het renoveren van een trap is geen alledaagse klus. Onze vakmannen beschikken over de specifieke kennis en jarenlange ervaring die nodig is om kwalitatief hoogstaand werk te leveren.

De vakmannen van TopTrap weten precies hoe de klus geklaard moet worden. Hierdoor kunnen wij garanderen dat het renoveren van uw trap slechts één tot twee dagen in beslag neemt.

Trappen zijn over het algemeen niet kaarsrecht, maar kennen allerlei afwijkende vormen. Dit is een uitdaging voor onze monteurs. Voor het meetwerk wordt dan ook een speciaal stuk gereedschap gebruikt: de trapspin. De trapspin meet op zeer nauwkeurige wijze elk onderdeel van uw trap. Hierdoor kan het materiaal op exact de juiste grootte en in de perfecte vorm gezaagd of gesneden worden. Het resultaat is een naadloze, strakke trapbekleding zonder kieren of openingen.

Vaak is een volledige traprenovatie niet nodig. De meeste van onze klanten kiezen dan ook voor het plaatsen van nieuwe overzettreden. Dit is bovendien goedkoper dan een compleet nieuwe trap. Overzettreden zorgen voor extra diepte en een dynamische uitstraling, maar vereisen wel gedetailleerd meetwerk. Ze vallen volledig over de bestaande treden heen en moeten hier dan ook heel precies op aansluiten. Het is daarom verstandig deze klus aan een expert over te laten. 

Duurzame traprenovatie

Is uw bestaande trap wel eens toe aan een opfrisbeurt? Schakel TopTrap in om een heel oude versleten trap in een nieuw jasje te steken. Omdat de trap zoveel gebruikt wordt, slijt hij namelijk een stuk sneller dan andere onderdelen van uw woning. Men kiest vaak voor het renoveren van een trap als onderdeel van de gehele verbouwing of wanneer het interieur (in fases) gerenoveerd wordt. TopTrap is dé specialist voor het renoveren van uw trap. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij bieden? U bent van harte welkom in onze showroom in Purmerend om verschillende voorbeelden van traprenovaties te bekijken.

Duurzame traprenovatie

Laat uw trap volledig op maat maken

Breng een bezoek aan de showroom en ontdek onze collectie!​

Weet u nog niet precies welke materialen u wilt laten toepassen om uw trap te renoveren? Wij maken uw trap op maat met nieuwe overzettreden. Breng een bezoek aan onze showroom in Purmerend en wij laten u graag de verschillende mogelijkheden op het gebied van traprenovatie zien. Hier kunt u de diverse ontwerpopties met eigen ogen bekijken en de traptreden daadwerkelijk voelen.

Wilt u meer voorbeelden zien of heeft u vragen tijdens het bezoek aan de showroom? Wij staan voor u klaar op de hieronder genoemde openingstijden.

Nr. 1 in trappen renoveren

Nr. 1 in trappen renoveren

TopTrap is al meer dan 20 jaar de specialist in trappen renoveren.

✔︎ 20 jaar ervaring

Bij TopTrap werken uiterst vakkundige specialisten, die al meer dan tien jaar ervaring hebben met het renoveren van allerlei verschillende soorten trappen. Geen enkele renovatieklus is voor ons te gek of te ingewikkeld.

✔︎ In heel Noord-Holland

Wij zijn u in de gehele regio Noord-Holland en omstreken graag van dienst. Ook heeft TopTrap een showroom waar u van harte welkom bent om inspiratie op te doen en ontwerpen in het echt te bekijken.

Traprenovatie collectie

TopTrap heeft alle traprenovaties in eigen beheer, waardoor wij gedetailleerd maatwerk kunnen leveren. Welke vorm uw trap ook heeft, wij zorgen ervoor dat alle materialen op elkaar aansluiten en perfect passen.

Hoe renoveren wij uw trap?

Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw trap renoveren door onze ervaren monteurs.

1. Ontwerpfase

Met onze trappenspecialist bespreekt u al uw wensen op het gebied van materiaal en afwerking, vervolgens maken wij een uniek trapontwerp voor u.

2. Trap renoveren

Wij renoveren de traptreden eerst in onze werkplaats. Hierdoor hebben wij bij u thuis slechts één tot twee dagen nodig om uw trap weer als nieuw te maken.

3. Afwerking

Indien gewenst zorgen wij voor een beschermingslaag voor uw trap. Ook eventuele extra’s, zoals een traphekje, -leuning of -verlichting, worden geïnstalleerd.

Hoe renoveren wij uw trap

Trap laten renoveren en benieuwd naar de kosten?

Uw trap vlug en veilig laten opknappen? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Samen zorgen wij ervoor dat het eindresultaat precies is wat u in gedachten had en binnen uw budget past.

TopTrap traprenovatie Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen

Trap laten renoveren? Ontdek de vele beoordelingen van andere klanten op Google en ook op Facebook!

"Na het uitzoeken van onze trap in de showroom zijn ze afgelopen week langsgeweest voor het uitvoeren van de traprenovatie. Ziet er supernetjes uit. Erg blij mee dus zeker een aanrader!"
"Onze open zoldertrap was dringend aan een renovatie toe. Heel mooi dichtgemaakt en met PVC bekleed door Marcel. Wat een vakman!! TopTrap bevelen wij zeker aan."