slide 1 SPECIALIST IN
TRAPRENOVATIE
Toptrap is al meer dan 20 jaar
dé specialist in traprenovatie.
toptrap slider
slide 2 ✓ Ervaren ✓ Deskundig ✓ Voordelig Altijd Een Topkwaliteit Traprenovatie
floor

SPECIALIST IN TRAPRENOVATIE

Trap professioneel renoveren

Is uw bestaande trap wel eens toe aan een opfrisbeurt? Schakel Toptrap in om een heel oude versleten trap in een nieuw jasje te steken. Omdat de trap zoveel gebruikt wordt, slijt hij namelijk een stuk sneller dan andere onderdelen van uw woning. Men kiest vaak voor het renoveren van een trap als onderdeel van de gehele verbouwing of wanneer het interieur (in fases) gerenoveerd wordt. TopTrap is dé specialist voor het renoveren van uw trap. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij bieden? U bent van harte welkom in onze showroom in Purmerend om verschillende voorbeelden van traprenovaties te bekijken.

Top Kwaliteit

Top kwaliteit
TopTrap is dé specialist op het gebied van traprenovatie. Wij staan voor uitmuntende service, kwaliteit en een vriendelijke prijs.

Showroom Bezoeken

Showroom bezoeken
Lijkt het u prettig om eerst een kijkje te nemen? Kom dan een keer langs bij onze showroom in Purmerend.
Meer Info …

Jarenlange Ervaring

Jarenlange ervaring
Uw traprenovatie wordt uitgevoerd door vakmensen met jarenlange ervaring. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

VOORDELEN VAN EEN

Trap renoveren

  • Passend bij uw interieur

Door uw trap te laten renoveren, vormt uw interieur een prachtig geheel. Kies een materiaal dat bij de stijl van uw woning past en maak van de trap een echte blikvanger.

  • Een stijlvolle trap

Binnenkomen in een nette gang met stijlvolle trap; dat voelt als thuiskomen in een warm bad. Neem de gang of vloeroverloop mee in de renovatie, dan sluit de trap mooi aan op de vloer.

  • Een veilige trap

Uw trap ziet er na de renovatie niet alleen beter uit, maar is ook een stuk veiliger. Een veilige antisliplaag voorkomt dat mensen uitglijden op de nieuwe traptreden.

  • Custom made

U kunt uw trap met verschillende materialen en in eindeloos veel kleuren laten renoveren. Hoe uw nieuwe trap eruit komt te zien, bepaalt u. Onze specialisten geven u advies op maat.

  • Ervaren vakman

Het renoveren van een trap is geen alledaagse klus. Onze vakmannen beschikken over de specifieke kennis en jarenlange ervaring die nodig is om kwalitatief hoogstaand werk te leveren.

  • Snel gerenoveerd

De vakmannen van TopTrap weten precies hoe de klus geklaard moet worden. Hierdoor kunnen wij garanderen dat het renoveren van uw trap slechts één tot twee dagen in beslag neemt.

monteur toptrap

OVER TOPTRAP

Traprenovatie specialist

  • Jarenlange ervaring

Bij TopTrap werken uiterst vakkundige specialisten, die al meer dan tien jaar ervaring hebben met het renoveren van allerlei verschillende soorten trappen. Geen enkele renovatieklus is voor ons te gek of te ingewikkeld.

  • Custom made

TopTrap heeft alle traprenovaties in eigen beheer, waardoor wij gedetailleerd maatwerk kunnen leveren. Welke vorm uw trap ook heeft, wij zorgen ervoor dat alle materialen op elkaar aansluiten en perfect passen.

  • In heel Noord-Holland

Wij zijn u in de gehele regio Noord-Holland en omstreken graag van dienst. Ook heeft TopTrap een showroom waar u van harte welkom bent om inspiratie op te doen en ontwerpen in het echt te bekijken.

floor

Geef uw oude trap  weer een nieuw leven!

Een trap renoveren is een duurzame keuze en de trap ziet er weer als nieuw uit.

Traprenovatie proces

Hoe werkt een
traprenovatie?

Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw trap renoveren door onze ervaren monteurs.  

monteur toptrap
01

Ontwerpfase

Met onze trappenspecialist bespreekt u al uw wensen op het gebied van materiaal en afwerking, vervolgens maken wij een uniek trapontwerp voor u.

02

Trap renoveren

Wij renoveren de traptreden eerst in onze werkplaats. Hierdoor hebben wij bij u thuis slechts één tot twee dagen nodig om uw trap weer als nieuw te maken.

03

Afwerking

Indien gewenst zorgen wij voor een beschermingslaag voor uw trap. Ook eventuele extra’s, zoals een traphekje, -leuning of -verlichting, worden geïnstalleerd.

ONTDEK WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Tevreden klanten

Mike Boots
Mike Boots
2020-09-17
Geverifieerde beoordeling
Gisteren onze meer dan 100 jaar oude trap vakkundig gerenoveerd. Marcel werkt schoon, netjes en is erg precies. Heel blij met het resultaat. Met recht een TopTrap!
Marianne Sloove
Marianne Sloove
2020-09-15
Geverifieerde beoordeling
Onze beide trappen laten renoveren door Marcel van Top Trap, Traprenovatie. Zéér tevreden over het resultaat en zéér tevreden over Marcel. Ook het contact met de winkel (showroom) was 'met verstand van zaken' en prettig! Wij raden dit bedrijf voor 100% aan!! Tom en Marianne, te Vijfhuizen.
Rina van der Horst
Rina van der Horst
2020-06-26
Geverifieerde beoordeling
Gister 25-06-2020 is onze trap vakkundig door Martin gelegd ..... Zijn werk doet hij met veel precisie ....werken werken werken zonder te klagen (met die hitte) ....en mijn trots als je ziet wat hij gemaakt heeft.... in 1 woord een SUPER bedrijf! Dank jullie wel, Groetjes van Ron & Rina Purmerend
peter nienhui
peter nienhui
2020-06-23
Geverifieerde beoordeling
Een mooie trap en heel goed gelegd.
Nico Zwaan
Nico Zwaan
2020-06-18
Geverifieerde beoordeling
Perfecte vakman in trap renovatie. En een goed product.
Leo Treur
Leo Treur
2020-06-05
Geverifieerde beoordeling
We hebben onze twee trappen laten renoveren door TopTrap in Purmerend. Beide trappen (één dichte trap en één open trap) zijn prachtig geworden !! Hartelijk dank aan Marcel voor het uitstekend uitgevoerde werk !!
Martin Gravemaker
Martin Gravemaker
2020-05-29
Geverifieerde beoordeling
Rob, hartelijk dank voor de goede service en door vakman Marcel is de trap weer toppie!
Agetha Bakker
Agetha Bakker
2020-03-29
Geverifieerde beoordeling
We zijn zeer tevreden over de trap renovatie, zeer vakkundig uitgevoerd door toptrap-vakman Marcel.
Monique Kuypers
Monique Kuypers
2020-03-03
Geverifieerde beoordeling
Wij zijn zeer tevreden met onze traprenovatie wat een vakman Marcel jou werkgever mag trots op jou zijn
Maarten Theunissen
Maarten Theunissen
2019-12-29
Geverifieerde beoordeling
Professionele montage en afwerking. Snelle service, in totaal een halve dag bezig geweest. Zeer tevreden over het resultaat, de trap ziet er als nieuw uit. Aanrader voor traprenovatie!
QUOTE

INTERESSE IN EEN TRAPRENOVATIE?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Samen zorgen wij ervoor dat het eindresultaat precies is wat u in gedachten had.

Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het huis.

TRAPRENOVATIETIPS VAN ONZE 

Trappen specialist

TIP #1

Laat uw trap professioneel opmeten

Trappen zijn over het algemeen niet kaarsrecht, maar kennen allerlei afwijkende vormen. Dit is een uitdaging voor onze monteurs. Voor het meetwerk wordt dan ook een speciaal stuk gereedschap gebruikt: de trapspin. De trapspin meet op zeer nauwkeurige wijze elk onderdeel van uw trap. Hierdoor kan het materiaal op exact de juiste grootte en in de perfecte vorm gezaagd of gesneden worden. Het resultaat is een naadloze, strakke trapbekleding zonder kieren of openingen.

TIP #2

Een nieuwe look met overzettreden 

Vaak is een volledige traprenovatie niet nodig. De meeste van onze klanten kiezen dan ook voor het plaatsen van nieuwe overzettreden. Dit is bovendien goedkoper dan een compleet nieuwe trap. Overzettreden zorgen voor extra diepte en een dynamische uitstraling, maar vereisen wel gedetailleerd meetwerk. Ze vallen volledig over de bestaande treden heen en moeten hier dan ook heel precies op aansluiten. Het is daarom verstandig deze klus aan een expert over te laten. 

Meer traptips

Geef uw trap een nieuwe uitstraling met een traprenovatie 

Kan uw trap wel een opknapbeurt gebruiken? De trap wordt vaak vergeten in het interieur en dit zorgt ervoor dat deze eigenlijk niet meer bij de rest van de woning past. Om een passend geheel te creëren, kunt u voor een traprenovatie kiezen. Er zijn … Lees meer

Trap beschermen tijdens de renovatie

Van een eenvoudige verfbeurt tot een volledige verbouwing, renovaties zijn rommelige aangelegenheden. Daarom wil je alle delen van je huis beschermen die niet worden aangepakt of al gerenoveerd zijn geweest. Dit omvat uw trappen, de vloer, en de  andere meubelen. Er zijn een paar manieren … Lees meer

5 tips om uw trap veiliger te maken

Als u van de trap valt, valt u vaak niet een klein stukje maar maakt u een behoorlijke smak over meerdere treden. Met alle ernstige gevolgen van dien. De meeste ongelukken gebeuren in Nederland binnenshuis. Daarom is het altijd goed om uw huis zo veilig … Lees meer

nl_NLDutch
nl_NLDutch