Trap renoveren

Telefonisch advies:​

Creëer een prachtig geheel door uw trap te laten renoveren. Kies een materiaal dat bij de stijl van uw woning past en maak van de trap een echte blikvanger.

Binnenkomen in een nette gang met stijlvolle trap; dat voelt als thuiskomen in een warm bad. Neem daarom de gang of vloeroverloop mee in de renovatie, dan sluit de trap mooi aan op de vloer.

Uw trap ziet er na de renovatie niet alleen beter uit, maar is ook een stuk veiliger. Dit is niet alleen belangrijk voor u, maar ook voor de kids. Een veilige antisliplaag voorkomt dat mensen uitglijden op de nieuwe traptreden.

U kunt uw trap met verschillende materialen en in eindeloos veel kleuren laten renoveren. Hoe uw nieuwe trap eruit komt te zien, bepaalt u helemaal zelf. Uiteraard geven onze specialisten passend advies en helpen u waar nodig.

Het renoveren van een trap is geen alledaagse klus. Onze vakmannen beschikken echter over de specifieke kennis en jarenlange ervaring die nodig is om kwalitatief hoogstaand werk te leveren.

De vakmannen van TopTrap weten precies hoe de klus geklaard moet worden. Hierdoor kunnen wij garanderen dat het renoveren van uw trap slechts één tot twee dagen in beslag neemt.

Trappen zijn over het algemeen niet kaarsrecht, maar kennen allerlei afwijkende vormen. Voor het meetwerk wordt dan ook een speciaal stuk gereedschap gebruikt: de trapspin. De trapspin meet op zeer nauwkeurige wijze elk onderdeel van uw trap. Hierdoor kan het materiaal op exact de juiste grootte en in de perfecte vorm gezaagd of gesneden worden. Het resultaat is naadloze, strakke trapbekleding zonder kieren of openingen.

Wist u dat een volledige traprenovatie vaak niet nodig is? Een groot deel van onze klanten kiest daarom voor het plaatsen van nieuwe overzettreden. Deze zorgen niet alleen voor extra diepte maar creëren ook een dynamische uitstraling.  Ze vallen volledig over de bestaande treden heen en moeten hier dan ook heel precies op aansluiten. Laat deze ingewikkelde klus over aan de vakmannen van TopTrap en geniet van een prachtige nieuwe look.

Duurzame traprenovatie

Is uw bestaande trap na al die jaren wel eens toe aan een grote opknapbeurt? Schakel TopTrap in om een oude versleten trap in een nieuw jasje te steken. Aangezien de trap iedere dag door jan en alleman gebruikt wordt, slijt deze een stuk sneller dan andere onderdelen van uw woning. Kies voor een traprenovatie tijdens de verbouwing van uw woning of pak de trap apart van de rest van uw interieur aan.

Laat uw trap renoveren

TopTrap is dé specialist voor het renoveren van uw trap. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een trap renoveren? U bent van harte welkom in onze showroom in Purmerend om voorbeelden van traprenovaties te bekijken. Maar we geven ook alvast een voorproefje op deze pagina.

Duurzame traprenovatie

Laat uw trap volledig op maat maken

Breng een bezoek aan de showroom en ontdek onze collectie!​

Bij een traprenovatie heeft u de keuze uit verschillende materialen en talloze kleuren. Op deze manier is het mogelijk om een trap te ontwerpen die volledig bij uw wensen past. Weet u echter nog niet precies welke materialen het beste bij uw interieur aansluiten?

Wij maken uw trap volledig op maat met nieuwe overzettreden. Breng een bezoek aan onze showroom in Purmerend en wij laten u graag de verschillende mogelijkheden op het gebied van traprenovatie zien. Bekijk diverse ontwerpopties met eigen ogen en ervaar de praktische voordelen van elk materiaal.

Bent u benieuwd naar traprenovatie voorbeelden? Wij staan voor u klaar op de genoemde openingstijden onderaan de pagina.

Nr. 1 in trappen renoveren

Nr. 1 in uw trap renoveren

TopTrap is al meer dan 20 jaar de specialist in trappen renoveren!

✔︎ 20 jaar ervaring

Onze vakkundige specialisten hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het renoveren van allerlei verschillende soorten trappen. Geen enkele renovatieklus is voor ons te gek of te ingewikkeld.

✔︎ In heel Noord-Holland

Wij staan voor u klaar in de gehele regio Noord-Holland en omstreken. TopTrap heeft een prachtige showroom in Purmerend waar u van harte welkom bent om inspiratie op te doen en ontwerpen in het echt te bekijken. De koffie staat voor u klaar!

Onze traprenovatie collectie

Of u nu voor laminaat, PVC of een houten traprenovatie kiest, TopTrap levert altijd gedetailleerd maatwerk. Welke vorm uw trap ook heeft, wij zorgen ervoor dat alle materialen prachtig op elkaar aansluiten en perfect passen. Vervolgens geniet u een leven lang van uw nieuwe trap.

Hoe renoveren wij uw trap?

Maak het uzelf gemakkelijk en laat uw trap renoveren door onze ervaren monteurs.

1. Ontwerpfase

Heeft u een mooi ontwerp gezien in onze showroom? Met onze trappenspecialist bespreekt u al uw wensen op het gebied van materiaal en afwerking. Vervolgens maken wij een op maat gemaakt trapontwerp voor u.

2. Trap renoveren

Nu kan het trap renoveren echt beginnen. Wij renoveren de traptreden eerst in onze werkplaats, zodat deze klaar zijn voor gebruik. Hierdoor hebben wij bij u thuis slechts één tot twee dagen nodig om uw trap weer als nieuw te maken.

3. Afwerking

Indien gewenst plaatsen wij een extra beschermlaag over de nieuwe treden. Deze zorgt ervoor dat uw trap altijd mooi blijft. Ook eventuele extra’s, zoals een traphekje, -leuning of -verlichting, worden door onze vakmannen geïnstalleerd.

Hoe renoveren wij uw trap

Trap laten renoveren: wat kost het eigenlijk?

Uw trap snel en veilig laten opknappen door onze ervaren vakmannen? De kosten van een traprenovatie worden bepaald door een aantal verschillende aspecten, zoals het materiaal en de vorm van de trap.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Samen zorgen wij ervoor dat het eindresultaat precies is wat u in gedachten had en binnen uw budget past.

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vlag.

  TopTrap traprenovatie Klantenbeoordelingen

  Klantenbeoordelingen

  Trap laten renoveren? Ontdek de beoordelingen van voorgaande klanten op Google en op Facebook!

  "Na het uitzoeken van onze trap in de showroom zijn ze afgelopen week langsgeweest voor het uitvoeren van de traprenovatie. Ziet er supernetjes uit. Erg blij mee dus zeker een aanrader!"
  "Onze open zoldertrap was dringend aan een renovatie toe. Heel mooi dichtgemaakt en met PVC bekleed door Marcel. Wat een vakman!! TopTrap bevelen wij zeker aan."