Trap bekleden

Telefonisch advies:​

Aangezien de trap door Jan en alleman wordt gebruikt, is de kans op slijtage erg hoog. Slijtage geeft een trap niet alleen een onverzorgde uitstraling, het kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Verhelp en voorkom slijtage op de trap met het aanbrengen van nieuwe overzettreden.

Vind u krakende treden ook zo vervelend? Oude trappen kunnen steeds meer geluid gaan maken als er gewicht op de treden terechtkomt. Vooral in oude huizen, waar de trappen van hout zijn gemaakt, is dit vaak het geval. Met nieuwe trapbekleding is geluidsoverlast verleden tijd.

Wij bieden verschillende soorten  overzettreden: er is voor ieder wat wils. Zo is PVC zeer geschikt tegen geluidsoverlast. Daarnaast geven hout of laminaat een prachtige, landelijke uitstraling. Uw keuze hangt natuurlijk af van uw wensen en persoonlijke smaak.

Het opnieuw bekleden van een trap is een nauwkeurig en specialistisch karwei. TopTrap beschikt over alle vaktechnische kennis die hiervoor nodig is en zorgt voor het gewenste eindresultaat.

Een traprenovatie met nieuwe overzettreden is zo gepiept. Onze monteurs klaren de klus meestal binnen een dag. Hierdoor kunt u binnen de kortste keren weer op- en aflopen en genieten van de gerenoveerde trap.

Overzettreden vallen precies over de huidige traptreden heen en sluiten naadloos aan. Het laten plaatsen van overzettreden is goedkoper dan een volledige traprenovatie en geeft uw trap toch een compleet nieuwe uitstraling. Wat wilt u nog meer?

Duurzame trapbekleding

Zijn uw huidige traptreden versleten? Of heeft u last van vervelende krakende treden? Laat uw trap bekleden door TopTrap! Ook als u simpelweg bent uitgekeken op uw trap is een traprenovatie dé oplossing. Door de trap opnieuw te laten bekleden, creëert u een gehele nieuwe look die wél bij uw interieur past. 

Wat de reden ook is, TopTrap gaat graag voor u aan de slag. Wij bekleden de bestaande trap met nieuwe traptreden waardoor deze er straks weer als nieuw uitziet. Kies uit overzettreden van PVC, laminaat en massief hout.

Duurzame trapbekleding

Ontdek de materialen voor trapbekleding​

Bezoek de showroom en ontdek alle mogelijkheden!

Kiest u voor laminaat, PVC of toch voor massief hout? Er zijn veel verschillende materialen waarmee u een trap kunt laten bekleden. Deze hebben allemaal hun eigen uitstraling en eigenschappen. Wilt u de trap volledig op maat laten maken? Kom de materialen dan eerst eens met eigen ogen bekijken in onze showroom! U bent welkom op de aangegeven openingstijden in onze prachtige ruimte in Purmerend. 

In de showroom kunt u de verschillende materialen die wij gebruiken voor trapbekleding nader onder de loep nemen. Daarnaast stelt u eventuele vragen direct aan onze expert op het gebied van traprenovatie. Wij helpen u graag verder onder het genot van een kopje koffie.

Specialist in trappen bekleden

Specialist in trappen bekleden

TopTrap is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in hoogwaardige traprenovaties.

✔︎ Specialisten in trap bekleden

TopTrap heeft jarenlange ervaring op het gebied van traprenovaties. Onze monteurs hebben al ontelbaar veel unieke trappen gerenoveerd. Bovendien ziet u onze passie voor trappen terug in de vele voorbeelden op onze website.

✔︎ Specialist in uw regio

Woont u in de regio Noord-Holland? Kies dan voor een traprenovatie van TopTrap. Wij zijn expert op het gebied van traprenovaties en het opnieuw bekleden van trappen met overzettreden. Bezoek onze showroom en vervolgens gaan onze experts voor u aan de slag.

Voorbeelden trap bekleden

Het plaatsen van nieuwe trapbekleding is een nauwkeurig karwei. Om te voorkomen dat uw trap gaat kraken, snijden en zagen wij al onze materialen met de hand op maat. Zo sluit de bekleding precies op de vorm van uw trap aan. Bovendien worden de overzettreden met de nodige precisie aangebracht op uw trap. Zo kunt u vervolgens een levenlang genieten van de nieuwe look!

Trap bekleden werkwijze

TopTrap levert trapbekleding van hoogstaande kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

1. Trap ontwerpen

Onze adviseurs bespreken samen met u alle wensen op het gebied van materiaal, kleur en afwerking. Vervolgens ontwerpen onze vakmannen en -vrouwen een trap op maat die volledig aansluit bij uw wensen. 

2. Trap bekleden

Wij maken uw nieuwe bekleding volledig op maat, waardoor alles perfect op elkaar aansluit en er geen vervelende naden en kieren ontstaan.

3. Trap afwerken

Wij nemen ook de eventuele nabehandeling en afwerking van de trap op ons bord. We brengen een eventuele antisliplaag aan en installeren ledverlichting of een traphekje.

Werkwijze Trapbekleding

Trap laten bekleden? Vraag een offerte aan

Benieuwd wat een volledige traprenovatie of nieuwe trapbekleding gaat kosten? Vraag gerust een gratis offerte aan. Stuur ons een bericht en voeg eventueel een foto van uw huidige trap toe en vervolgens ontvangt u direct een overzichtelijk kostenplaatje.

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.

  TopTrap traprenovatie reviews

  Trapbekleding reviews

  Trap opnieuw laten bekleden? Honderden andere klanten gingen u voor! Bekijk alle reviews op Google & Facebook.

  "Prettig en goed geadviseerd door Rob in de mooie showroom. 2 trappen laten renoveren. Afgelopen week kwam Martin deze klus klaren. Het is echt prachtig geworden!! Super strak, echt vakwerk. Super blij mee. Martin en Rob bedankt. "
  "De mannen van TopTrap hebben laatst onze trap gerenoveerd. We hebben nieuwe overzettreden en trapverlichting laten plaatsen. We zijn super tevreden over het eindresultaat dus wij raden TopTrap zeker aan."