Trap bekleden

Telefonisch advies:​

Slijtage geeft een trap niet alleen een onverzorgde en gedateerde uitstraling, het kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Verhelp en voorkom slijtage op de trap met het aanbrengen van nieuwe overzettreden op de trap.

Oude trappen kunnen steeds luider gaan kraken als er gewicht op de treden terechtkomt. Vooral in oude huizen, waar de trappen van hout zijn, is dit vaak het geval. Met nieuwe trapbekleding is geluidsoverlast verleden tijd.

De verschillende soorten overzettreden bieden veel mogelijkheden. Zo is PVC zeer geschikt tegen geluidsoverlast. Hout of laminaat geeft een prachtige, landelijke uitstraling. Uw keuze hangt af van uw wensen en voorkeuren.

Het opnieuw bekleden van een trap is een nauwkeurig en specialistisch karwei. TopTrap beschikt over alle vaktechnische kennis die hiervoor nodig is. Professionele trapbekleding in de vorm van nieuwe overzettreden.

Een traprenovatie met nieuwe overzettreden is zo gepiept. Onze monteurs klaren de klus meestal binnen een dag. Hierdoor kunt u binnen de kortste keren weer genieten van de gerenoveerde trap.

Overzettreden vallen precies over de huidige traptreden heen en sluiten naadloos aan. Het laten plaatsen van overzettreden is goedkoper dan een volledige traprenovatie en geeft uw trap toch een compleet nieuwe uitstraling.

Duurzame trapbekleding

Uw trap opnieuw bekleden is dé oplossing als uw huidige traptreden versleten zijn, of als u last heeft van krakende treden. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u simpelweg op uw trap bent uitgekeken en iets nieuws wilt. Of misschien heeft u recentelijk uw interieur veranderd en wilt u de trap op dit nieuwe interieur laten aansluiten.

Wat de reden ook is, TopTrap gaat graag voor u aan de slag. Wij bekleden de bestaande trap met nieuwe traptreden waardoor de oude trap er straks weer als nieuw uitziet. U kunt kiezen uit traptreden van PVC, laminaat en massief hout bijvoorbeeld.

Duurzame trapbekleding

Ontdek de materialen voor trapbekleding​

Bezoek de showroom en ontdek de materialen!​

Er zijn veel verschillende materialen waarmee u een trap kunt laten bekleden. Wilt u de trap volledig op maat laten maken? Dan kunt u de materialen eerst eens met eigen ogen te komen bekijken. Wij hebben een eigen showroom in Purmerend waar u welkom bent op de aangegeven openingstijden.

In de showroom kunt u de verschillende materialen die wij gebruiken voor trapbekleding nader onder de loep nemen en eventuele vragen kunt direct stellen aan onze expert op het gebied van traprenovatie.

Specialist in trappen bekleden

Specialist in trappen bekleden

TopTrap is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in hoogwaardige traprenovaties

✔︎ Ervaren vakman trap bekleden

TopTrap heeft jarenlange ervaring op het gebied van traprenovaties en onze monteurs hebben al ontelbaar veel unieke trappen gerenoveerd. Onze passie voor trappen en ervaring met traprenovatie ziet u terug in de vele voorbeelden op onze website.

✔︎ Specialist in uw regio

Woont u in de regio Noord-Holland? Kies dan voor een traprenovatie van TopTrap. Wij zijn expert op het gebied van traprenovaties en het opnieuw bekleden van trappen met overzettreden. U kunt onze showroom bezoeken om verschillende voorbeelden te bekijken.

Voorbeelden trap bekleden

Het plaatsen van nieuwe trapbekleding is een nauwkeurig karwei. Om te voorkomen dat uw trap gaat kraken of kieren gaat vertonen, snijden en zagen wij al onze materialen met de hand op maat. Zo sluit de bekleding precies op de vorm van uw trap aan.

Trapbekleding werkwijze

TopTrap levert trapbekleding van hoogstaande kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

1. Trap ontwerpfase

Onze adviseurs informeren u over de materiaalkeuze voor uw trap en ontwerpen vervolgens een trap op maat die volledig aansluit bij uw wensen.

2. Trap bekleden

Wij maken uw nieuwe bekleding volledig op maat, waardoor alles perfect op elkaar aansluit en u weinig kans heeft op kieren of naden.

3. Trap afwerken

Wij zorgen ook voor de eventuele nabehandeling van het materiaal en installeren ingebouwde ledverlichting of een traphek.

Werkwijze Trapbekleding

Trap laten bekleden? Vraag een kostenplaatje aan.

Benieuwd wat nieuwe trapbekleding of geheel nieuwe traptreden in uw woning zou kosten? Stuur ons een bericht en eventueel een foto van uw huidige trap en u ontvangt direct een vrijblijvende offerte.

TopTrap traprenovatie reviews

Trapbekleding reviews

Trap opnieuw laten bekleden? Honderden andere klanten gingen u voor! Bekijk de tientallen reviews op Google & Facebook.

"Prettig en goed geadviseerd door Rob in de mooie showroom. 2 trappen laten renoveren. Afgelopen week kwam Martin deze klus klaren. Het is echt prachtig geworden!! Super strak, echt vakwerk. Super blij mee. Martin en Rob bedankt. "
"De mannen van TopTrap hebben laatst onze trap gerenoveerd. We hebben nieuwe overzettreden en trapverlichting laten plaatsen. We zijn super tevreden over het eindresultaat dus wij raden TopTrap zeker aan."