Zie onze openingstijden De showroom is weer open!
floor

SPECIALIST IN TRAPRENOVATIE

Showroom in Purmerend

Het internet is natuurlijk een prachtige plek om aan zoveel mogelijk mensen te laten zien wat we in huis hebben. U kunt op onze website lezen wat wij doen, foto’s van ons werk bewonderen en de verschillende ontwerpopties onderzoeken. Maar om echt te ervaren hoe het is om op een TopTrap trap te lopen, moet u toch echt even een bezoekje brengen aan onze showroom.

De showroom is helemaal ingericht om u zo goed mogelijk te laten ervaren hoe veilig en vertrouwd onze trappen aanvoelen. We kunnen boeken volschrijven over de voordelen en pluspunten die wij u kunnen leveren. Maar hoe geluiddempend wordt het traplopen écht? Zijn die kleuren werkelijk zo fel? Voelt dat namaakhout heus zo authentiek aan? Dat zijn vragen die slechts in de showroom beantwoord kunnen worden, door het zelf te ervaren.

Wij bieden u de mogelijkheid om ieder mogelijk ontwerp te bekijken, maar vooral te ervaren. Bij TopTrap vinden we namelijk dat iedere traprenovatie moet voldoen aan de beleving van de klant. Dat is precies de reden dat onze showroom heel erg ruim is ingedeeld, zodat we alle ruimte hebben om onze trappen tentoon te stellen. U kunt voorbeelden vinden van traprenovaties met PVC, hout, laminaat, linoleum en kurk, maar ook van onze RVS-leuningen. Wij vinden het belangrijk dat u alles met eigen ogen én voeten kunt ondervinden!

Adres en tijden

Wist u dat wij een uitgebreide showroom hebben?

U bent van harte welkom in onze showroom, de koffie staat klaar.

Polderweg 23
1446 AA Purmerend
0299-700241

maandag            Gesloten
dinsdag               Op afspraak
woensdag           10:00–14:00
donderdag         Op afspraak
vrijdag                 10:00–14:00
zaterdag             10:00–16:00
zondag                Gesloten

floor

Geef uw oude trap  weer een nieuw leven!

Een trap renoveren is een duurzame keuze en de trap ziet er weer als nieuw uit.

Kom langs voor advies

Het kan door grote hoeveelheid opties natuurlijk best lastig zijn om alle keuzes voor uw traprenovatie zelf te maken. Wordt het een PVC trap met eikenhoutpatroon, spotjes in de tredes verwerkt en RVS-leuningen, of is het beter om voor een laminaattrap te gaan? U hoeft zich geen zorgen te maken: bij TopTrap staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Als u foto’s van uw interieur meeneemt kunnen we samen aan de slag gaan om de perfecte traprenovatie voor u te plannen! Onze professionele adviseurs weten precies wat bij elkaar past. U staat er bij TopTrap nooit alleen voor, want samen zijn we altijd sterker!

Onze medewerkers hebben door de jaren heen erg veel ervaring opgedaan, en zijn bedreven in het interpreteren van uw specifieke wensen. Zo bent u verzekerd van een goede persoonlijke aanpak, die volledig op úw smaak is afgestemd. U kunt altijd contact met ons opnemen om een adviesgesprek in te plannen, maar u kunt ook langskomen in Purmerend en ter plekke een gesprek aanknopen. Wij zorgen er wel voor dat de koffie klaarstaat! Er gaat namelijk niets boven het ontwerpen van een perfecte traprenovatie onder het genot van een heerlijk bakje leut.

OFFERTE

INTERESSE IN EEN TRAPRENOVATIE?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

TopTrap is gespecialiseerd in traprenovatie. Wij hanteren een efficiënte werkwijze, scherpe prijzen en hebben al vele klanten mogen helpen.

    Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van het Kopje.

    nl_NLDutch