Showroom

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt zeker als het om een Traprenovatie gaat. Daarom zien wij elke trap als een maatwerk Trap. Onze Traprenovatie adviseur geeft een eerlijk en kundig advies over materialen, en prijsstellingen. Wij werken met eigen monteurs in ons bedrijf. Zij voeren de Traprenovatie uit, en plaatsen de spotjes, vloeren en eventueel de RVS leuningen. Ook deze artikelen kunt u bij onze showroom terug vinden. Dankzij de korte communicatielijnen zijn wij snel en slagvaardig.

 

Voor Traprenovaties, krijgt u in onze mooie showroom een goeie indruk en kunt u al onze producten zien en voelen. Ook kunt u over een mooie traprenovatietrap komen proef lopen om zo te ervaren hoe veilig deze loopt. Onze treden zijn antislip, en zeer geluid reducerend je mag wel zeggen stil. U kunt ons bellen 0299-700241 of ons contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Op afspraak
Woensdag 12.00 – 17.00
Donderdag Op afspraak
Vrijdag 12.00 – 17.00
Zaterdag 10.00 – 16.00

Toptrap is dé specialist op het gebied van traprenovatie en dat kunt u bij onze showroom aan den lijve ondervinden. We kunnen ons echter voorstellen dat u op basis van de website nog niet precies weet wat u wilt. Wellicht heeft u al een aantal ontwerpen gezien die u vindt passen bij uw interieur, maar het is altijd lastig om aan het computerscherm af te lezen hoe een trap er in het echt uit ziet, en wat de kwaliteit van de onderdelen is. Daarom kunt u onze traprenovatie showroom in Purmerend bezoeken. Bij de showroom staan wij voor u klaar om u alles over het renoveren van trappen te vertellen.

 

koffie

Advies onder het genot van een kopje koffie

Als bedrijf met jarenlange ervaring weten we op elke vraag wel een passend antwoord te geven. Toptrap is al meer dan anderhalf decennium een begrip op het gebied van traprenovatie. Onze vakmensen over een indrukwekkende basis aan kennis en training, zodat we altijd precies weten waar we over praten. Als u langskomt in onze traprenovatie showroom zult u merken dat we u uitstekend kunnen helpen. Geen wens is ons te gek op het gebied van traprenovatie. De klantvriendelijkheid die daar bij hoort staat bij ons hoog in het vaandel. De koffie staat al klaar in onze showroom!

 

 

Beleef zelf de voordelen van onze producten

Onze showroom is bijzonder ruim ingericht, dat merkt u direct wanneer u bij Toptrap over de drempel stapt. Op deze manier komen onze producten het beste tot hun recht. In onze showroom hebben we namelijk een groot aantal modellen staan die u met eigen ogen, maar vooral met eigen voeten kunt ervaren. We hebben een deel van onze collectie in onze traprenovatie showroom staan zodat u de materialen kunt uitproberen alvorens een keuze te maken. Dankzij de voorbeelden in de showroom weet u van tevoren al hoe mooi uw gerenoveerde trap gaat worden.

 

Onze producten zijn maatwerk, daar zijn we trots op. Door onze eigen producten te maken kunnen we u niet alleen voorzien van hoogwaardige materialen, maar ook drukken we de kosten. De trappen en treden die u in onze traprenovatie showroom ziet staan zijn goede voorbeelden van deze hoge kwaliteit. Als u gaat proeflopen zult u direct merken hoe goed onze trappen het geluid van uw stappen dempen. Maar dat is niet alles: de speciaal behandelde treden doen dienst als antislip. Zo haalt u een product in huis dat niet alleen fraai is, maar ook veilig.

 

 

showroom 1Waar vindt u ons?

Wij zijn vanuit overal in de provincie Noord-Holland en de aangrenzende regio’s goed te bereiken. We hebben daarom niet alleen klanten uit Purmerend zelf, maar ook uit plaatsen als Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, en Almere. Onze traprenovatie showroom vindt u aan de Kwadijkerkoogweg 19-21, onder één dak met onze collega, Ten Dam Vloeren. Als u uw huis een grote opknapbeurt wilt geven, is het een tip om ook eens een kijkje bij hen te nemen. Ten Dam Vloeren is namelijk dé specialist op het gebied van vloeren in de provincie.

 

 

Zo neemt u contact met ons op

Er zijn verschillende manieren om contact met Toptrap op te nemen. Als u eens een kijkje wilt nemen in onze traprenovatie showroom dan is het natuurlijk aan te raden een bezoek te leveren. Dit kan van dinsdag tot en met zaterdag. Op dinsdagen en donderdagen zijn wij alleen op afspraak te bezoeken. Wilt u eerst eens op een andere manier vrijblijvend contact met ons opnemen? Dan kunt u ons altijd bellen op het nummer 0299-700241. Vindt u het fijner om via mail uw vragen kwijt te kunnen, dan kunt op onze site het contactformulier invullen. Als u uw naam, persoonlijke gegevens en opmerking of vraag invult, geven wij u een zo spoedig en volledig mogelijk antwoord. U bent van harte welkom bij Toptrap!