Het internet is natuurlijk een prachtige plek om aan zoveel mogelijk mensen te laten zien wat we in huis hebben. U kunt op onze website lezen wat wij doen, foto’s van ons werk bewonderen en de verschillende ontwerpopties onderzoeken. Maar om echt te ervaren hoe het is om op een TopTrap trap te lopen, moet u toch echt even een bezoekje brengen aan onze showroom. De showroom is helemaal ingericht om u zo goed mogelijk te laten ervaren hoe veilig en vertrouwd onze trappen aanvoelen. We kunnen boeken volschrijven over de voordelen en pluspunten die wij u kunnen leveren. Maar hoe geluiddempend wordt het traplopen écht? Zijn die kleuren werkelijk zo fel? Voelt dat namaakhout heus zo authentiek aan? Dat zijn vragen die slechts in de showroom beantwoordt kunnen worden, door het zelf te ervaren.

Wij bieden u de mogelijkheid om ieder mogelijk ontwerp te bekijken, maar vooral te ervaren. Bij TopTrap vinden we namelijk dat iedere traprenovatie moet voldoen aan de beleving van de klant. Dat is precies de reden dat onze showroom heel erg ruim is ingedeeld, zodat we alle ruimte hebben om onze trappen tentoon te stellen. U kunt voorbeelden vinden van traprenovaties met PVC, hout, laminaat, linoleum en kurk, maar ook van onze RVS-leuningen. Wij vinden het belangrijk dat u alles met eigen ogen én voeten kunt ondervinden!

Showroom TopTrap
Bezoek onze showroom
in Purmerend
Slider

Advies voor uw traprenovatie bij TopTrap in Purmerend

Het kan door grote hoeveelheid opties natuurlijk best lastig zijn om alle keuzes voor uw traprenovatie zelf te maken. Wordt het een PVC trap met eikenhoutpatroon, spotjes in de tredes verwerkt en RVS-leuningen, of is het beter om voor een laminaattrap te gaan? U hoeft zich geen zorgen te maken: bij TopTrap staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Als u foto’s van uw interieur meeneemt kunnen we samen aan de slag gaan om de perfecte traprenovatie voor u te plannen! Onze professionele adviseur weten precies welke kleuren en patronen bij elkaar passen. U staat er bij TopTrap nooit alleen voor, want samen zijn we altijd sterker!

Onze medewerkers hebben door de jaren heen erg veel ervaring opgedaan, en zijn bedreven in het interpreteren van uw specifieke wensen. Zo bent u verzekerd van een goede persoonlijke aanpak, die volledig op úw smaak is afgestemd. U kunt altijd contact met ons opnemen om een adviesgesprek in te plannen, maar u kunt ook langskomen in Purmerend en ter plekke een gesprek aanknopen. Wij zorgen er wel voor dat de koffie klaarstaat! Er gaat namelijk niets boven het ontwerpen van een perfecte traprenovatie onder het genot van een heerlijk bakje leut.

Bezoek onze showroom in het prachtige Purmerend

U kunt ons vinden aan de Polderweg, op nummer 23. Ons volledige adres:

Toptrap

Polderweg 23

1446 AA Purmerend

0299/700241 of 0624616162

Neem contact met ons op

Het is op verschillende manieren mogelijk om een afspraak in te plannen of andere vragen te stellen. U kunt onze traprenovaties in Purmerend bewonderen van dinsdag tot en met zaterdag, maar op dinsdag en donderdag is het alleen mogelijk om op afspraak langs te komen. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0299-700241, waarop wij tijdens openingstijden te bereiken zijn. Als u liever schriftelijk contact heeft, kunt u ons benaderen via het formulier op onze website. Laat uw naam, gegevens en opmerking of vraag achter, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.