RVS trapleuning

Telefonisch advies:​

Roestvast staal is gemaakt van staal en chroom. Chroom zorgt ervoor dat het materiaal niet roest; dit maakt RVS zeer duurzaam. Ideaal als u lang gebruik wilt maken van de trapleuning.

Roestvast staal slijt of krast nauwelijks. Een trapleuning, traphekje of balustrade van RVS blijft er daarom ook na jaren van intensief gebruik goed uitzien. Beschadigingen komen vrijwel nooit voor en RVS is geheel onderhoudsvrij.

Net als deurklinken worden ook trapleuningen snel vuil. Roestvast staal is eenvoudig schoon te maken met RVS-reiniger en een vochtige doek. Droog de trapleuning met een theedoek na, zodat er geen strepen achterblijven.

Roestvast staal geeft iedere trap een moderne uitstraling. Een RVS trapleuning past dan ook perfect in een hedendaags interieur, maar komt ook in een klassieke inrichting goed tot zijn recht.

Door de neutrale kleur van roestvast staal past een RVS trapleuning goed bij elke trap en elk interieur. Welke kleurencombinatie of materialen u ook in uw interieur verwerkt heeft, RVS zorgt voor rust in huis.

Bij TopTrap kunt u kiezen uit diverse geborstelde materialen. Op deze manier hoeft u niet te schilderen en bent u verzekerd van een trapleuning die perfect bij uw bestaande trap en woonruimte past. Daarnaast bespaart u veel kosten. Het materiaal is bij TopTrap scherp geprijsd en u hoeft geen extra kosten te maken voor een nabehandeling van de RVS trapleuning.

Heeft u een wenteltrap of een trap met een hoek? Kies dan voor een gebogen trapleuning. Zo hoeft u niet met losse onderdelen te werken en vormt de leuning één geheel. Vraag gerust naar meer informatie of voorbeelden.

Heeft u een open trap in de woonkamer? Dan kunt u besluiten een RVS raster toe te voegen aan de open zijde van de trap. Hiermee versterkt u de industriële uitstraling van het RVS, wat voor een prachtig effect zorgt. 

Duurzame RVS trapleuning

Een trapleuning zorgt voor extra veiligheid. Wilt u een trapleuning of railing laten monteren? Kies dan voor een RVS trapleuning. RVS staat voor roestvast staal en is het duurzaamste materiaal voor een trapleuning. 

RVS heeft een eenvoudige en moderne uitstraling, waardoor het niet alleen een praktische maar ook een mooie toevoeging voor iedere traprenovatie is.

Een trapleuning maakt de trap bovendien een stuk veiliger. Niet alleen voor u, maar ook voor de kinderen. Kiest u voor een open trap? Dan is het aanbrengen van een trapleuning een echte must.

Voordelen TopTrap trapleuningen

Bekijk de verschillende mogelijkheden

Bezoek de showroom en ontdek de traprenovatie opties!​

Trapleuningen maken de trap niet alleen veiliger, maar zorgen ook voor extra decoratie. Wilt u een aantal RVS trapleuningen bekijken voordat u een nieuwe deze laat aanbrengen? We nodigen u graag uit in onze showroom in Purmerend.

Onderaan de website vindt u de openingstijden. Uiteraard zijn er diverse adviseurs aanwezig om uw vragen te beantwoorden en passend advies te geven. 

Specialist in trappen afwerken

Dé specialist in trappen afwerken

Een trapleuning laten plaatsen door een specialist van TopTrap is een veilige keuze.

✔︎ Ervaren traprenovatie expert

TopTrap heeft al twintig jaar ervaring met traprenovaties en heeft  alle benodigde kennis en expertise in huis om kwalitatief hoogstaand werk te leveren. Een trapleuning van TopTrap is daarom een waardevolle investering in de toekomst.

✔︎ Uniek maatwerk 

Een traprenovatie is pas een succes als alles klopt. Wij bieden de garantie dat uw nieuwe trapleuning altijd perfect bij uw trap past, ook als sprake is van afwijkende maten.

✔︎ Showroom in de regio

TopTrap is dé trappenspecialist van Noord-Holland en de regio Almere. Wij nodigen u van harte uit een kijkje te nemen in onze inspirerende showroom in Purmerend en komen graag bij u thuis voor een prachtige traprenovatie.

Voorbeelden RVS trapleuningen

Wij leveren uitsluitend maatwerk bij al onze traprenovaties. Wij bieden u de garantie dat uw nieuwe RVS trapleuning perfect aansluit bij uw trap en de rest van het interieur.

PVC overzettreden met RVS trapleuning aangebracht

PVC overzettreden met RVS trapleuning

PVC Overzettreden Secilia stijl met RVS trapleuning

PVC Overzettreden Secilia stijl met RVS trapleuning

Traprenovatie met RVS trapleuning en verlichting

Traprenovatie met RVS trapleuning en verlichting

Open wenteltrap met nieuwe treden en trapleuning

Open wenteltrap met nieuwe treden en trapleuning

RVS trapleuning aanbrengen

Een traprenovatie met de juiste afwerking is een investering in de toekomst.

1. Ontwerp op maat aanvragen

Onze adviseurs bespreken met u alle mogelijkheden voor een traprenovatie met RVS trapleuning. Op basis van uw wensen, ontwerpen wij een unieke trap op maat.

2. Trapleuning uitkiezen

Samen kiezen we de juiste trapleuning uit. De materialen preparen wij indien nodig in onze werkplaats. De renovatie bij u thuis kost ons slechts één tot twee dagen.

3. Trapleuning aanbrengen

Met een RVS trapleuning maken wij uw nieuwe trap compleet en veilig voor alle bewoners.

Werkwijze RVS trapleuning aanbrengen

Trapleuning van RVS laten plaatsen?

Wij geven u graag advies op maat. Online, maar ook in onze showroom. Kom gerust langs in Purmerend om alle afwerkingen en mogelijkheden van RVS trapleuningen in het echt te bekijken.

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.

  Toptrap met trapleuning reviews

  Traprenovatie met trapleuning

  Traprenovatie met trapleuning door TopTrap laten uitvoeren? Check al onze reviews op Google & Facebook.

  "De mannen van TopTrap hebben laatst onze trap gerenoveerd. We hebben nieuwe overzettreden en trapverlichting laten plaatsen. We zijn super tevreden over het eindresultaat dus wij raden TopTrap zeker aan."
  "Onze open zoldertrap was dringend aan een renovatie toe. Heel mooi dichtgemaakt en met PVC bekleed door Marcel. Wat een vakman!! TopTrap bevelen wij zeker aan."