Een traprenovatie met PVC is onze specialiteit, en we zijn daar zijn we best wel trots op. Wij bieden een gigantisch breed spectrum aan motieven en kleuren, en leveren altijd maatwerk tot op de millimeter precies. Het is niet voor niets dat wij PVC als ons paradepaardje beschouwen! De redenen dat wij zo graag werken met PVC zijn de veelzijdigheid van het materiaal, de lage kosten die ermee gemoeid zijn en de sublieme eigenschappen die het heeft. Als u twijfelt over welk type materiaal u voor uw trap moet kiezen, zit u met PVC altijd snor! Een geweldige trap voor een lage prijs, wie wil dat nou niet?

PVC is een thermoplastisch polymeer, oftewel een kunststof die bewerkbaar wordt bij verhitting. Omdat het zo gemakkelijk te bewerken is, wordt het veelvuldig toegepast in allerlei verschillende sectoren. Het is met name een goede vervanging voor bijvoorbeeld koperen buizen, hout en beton.

PVC Krokodil motief

Thermoplastisch polymeer is een erg sterk materiaal

Eén van de grootste voordelen van PVC is dat het erg sterk is vergeleken met andere materialen. Het is erg weerbaar tegen allerlei verschillende invloeden van buitenaf, zoals zware belasting, vochtigheid, zuren en nog veel meer. Het is dus een materiaal met vele toepassingen. Als vloer- en trapbedekking is het vooral een erg duurzame keuze, en gaat jarenlang mee! Een traprenovatie met PVC is dus dé keuze voor de op de lange termijn. U hoeft zich geen zorgen te maken over het binnen enkele jaren opnieuw moeten renoveren van uw trap.

Dankzij PVC traprenovatie goed slijt- en krasvast

De weerbaarheid van PVC is binnenshuis vooral erg handig omdat het de vloer bestand maakt tegen slijtage en krassen. U kunt met uw meubilair schuiven, met schoenen vegen of glas laten vallen en er zullen geen opzichtige beschadigingen plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat uw trap er ook na jarenlang intensief gebruik nog steeds prachtig uitziet. Het is dus de ideale keuze voor gezinnen met kleine kinderen! Denk er ook eens over na om uw overloop direct mee te pakken, zodat ook deze klaar is voor de toekomst.

Dankzij PVC traprenovatie goed bestand tegen vocht

Omdat PVC een kunststof is met hydrofobe eigenschappen, zult u nooit last hebben van intrekkende vloeistoffen die nare plekken achterlaten. Als uw kind bijvoorbeeld eens een glaasje druivensap zou morsen, zou dat desastreus zijn voor stoffen of (onbeschermde) houten ondergronden. Daar heeft u met PVC nooit meer last van! Het is beschermd tegen iedere soort vloeistof. U zou in theorie zelfs accuzuur kunnen morsen, zonder daarmee uw trap te beschadigen.

Gemakkelijk te reinigen

Omdat iedere trede met PVC naadloos aansluit op de volgende trede, is het erg gemakkelijk om het geheel schoon te houden. Ook zorgt het waterafstotende oppervlak ervoor dat vuil en stof gemakkelijk met een doekje af te nemen is, en de gladde structuur van het materiaal maakt dit nog eens extra simpel! Er komt geen boenwas meer aan te pas, en u hoeft al helemaal niet meer te schrobben. Een stofzuigerbeurt eens in de zoveel tijd, en een doekje tussen door is meer dan genoeg. Het is dus de ideale ondergrond als u niet van schoonmaken houdt!

Veel mogelijkheden met PVC trappen

Het allermooiste aan PVC vinden wij de grote hoeveelheid opties die wij kunnen aanbieden. Met dit prachtige materiaal is het mogelijk om een houten ondergrond te imiteren, maar ook een op beton lijkende vloer ligt binnen de mogelijkheden. En bovendien bieden wij als één van de weinige traprenovatiebedrijven in Nederland de keuze om een trap te bekleden met een leermotief. Naast al deze patronen en motieven is PVC ook in een breed scala aan kleuren beschikbaar, zodat er voor ieder interieur een geschikt ontwerp gevonden kan worden. En als u er even niet uitkomt, of u wilt gewoon graag advies van een professional; wij staan altijd voor u klaar. Stuur ons een mailtje, of kom eens langs in de showroom om alles eens van dichtbij te kunnen bekijken!