De specialisten voor TopTrap zorgen altijd voor een traprenovatie op maat. Zo kunt u ook een beroep op ons doen wanneer de trap een aantal aanpassingen nodig heeft. Bijvoorbeeld met het oog op uw oude dag. Zo kregen wij de vraag van de familie Jansen (een echtpaar van allebei 48 jaar) uit Haarlem of de trap niet alleen voorzien kon worden van nieuwe overzettreden, maar ook van de nodige extra voorzieningen zodat ze in de toekomst veilig de trap op kunnen blijven lopen.

De oude situatie

De kinderen van het echtpaar Jansen zijn al een tijdje het huis uit. Nu focussen ze zich op gefaseerd de woning aanpassen me het oog op de toekomst. Aangezien dit het huis van hun dromen is, willen ze zo lang mogelijk in dit huis blijven leven zoals ze nu doen. De slaapkamer ligt op de tweede etage. De wens is om daar ook in de toekomst te kunnen blijven slapen. De treden van de trap naar de volgende etage waren alleen bekleed met halve maantjes van tapijt.

Een tijdloze uitstraling

Bovenstaande kon eenvoudig opgelost worden door middel van een aantal aanpassingen. TopTrap kwam in dit geval met het voorstel de trap te voorzien van overzettreden van hout. Deze kleur is tijdloos, door het stugge oppervlak van pvc is het verder niet meer nodig extra aanpassingen aan te brengen zoals antisliprubbers. Omdat ook de overloop toe was aan nieuwe bekleding, werd er in dit geval in overleg besloten om dit gedeelte van de woning te voorzien van hetzelfde materiaal. Pvc is namelijk niet alleen geschikt als trapbekleding, maar ook als vloerbedekking. Omdat we met overzettreden werken, bieden we bij TopTrap ook de mogelijkheid om de treden te verlengen bij een traprenovatie (afhankelijk van de ruimte).

Nieuwe bekleding voor trap en overloop 1
Wij kwamen bij Toptrap op de website en na de eerste e-mail hadden we al een goed gevoel. De nieuwe trap ziet er dan ook fantastisch uit en de monteurs waren echte vakmannen, alles werd na afloop ook weer netjes opgeruimd. Wordt zeer op prijs gesteld!
Fam. Jansen uit Haarlem

Dichte trapHoutModern

nl_NLDutch