Nieuwe bekleding voor trap en overloop

De trap is niet alleen een van de blikvangers van uw woning, dit meubelstuk maakt ook onderdeel uit van een groter geheel. De overloop grenst bijvoorbeeld aan uw trap. Aangezien er in een huishouden veel over deze ondergrond gelopen wordt, zal ook de vloer van uw overloop sneller slijten. De specialisten van TopTrap denken in dit geval graag met u mee. Bij ons is het namelijk niet alleen mogelijk om de treden van uw trap te laten bekleden, maar ook de vloer van uw overloop. Hiervoor gebruiken wij hetzelfde stevige materiaal als voor de treden van uw trap. Na de renovatie heeft u dus voorlopig geen omkijken meer naar dit gedeelte van uw woning. Door de jaren heen hebben wij al veel interieurs voorzien van een passende oplossing. Zo ook bij de familie de Laak uit Purmerend.

Een snelle traprenovatie 3
Een snelle traprenovatie 1

De oude situatie

Het interieur van de familie van de Laak bestaat voornamelijk uit houten elementen. Nu het tapijt op de treden versleten was, wilden ze dan ook het liefst een houten laag op de treden laten leggen. Hun eerste ingeving was dan ook de treden laten voorzien van een laag laminaat. Dit zou dan weer mooi aansluiten op de overloop waar al een laag laminaat aanwezig was. Echter was deze vloer versleten en dus ook aan vervanging toe.

Een houten ondergrond met extra grip

De wens van de familie de Laak was dus om de trap en de overloop te voorzien van nieuwe bekleding, het liefst met een houten look. Daarnaast waren ze nog op zoek naar tips om de ondergrond zo stroef mogelijk te krijgen, aangezien er vaak oppaskinderen en kleinkinderen over de vloer komen. Op aanraden van de specialist van TopTrap werd er besloten om voor zowel de trap als de overloop laminaat te gebruiken. Dit materiaal is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo ook met een houten look. Op deze manier lijkt het net alsof de trap en de overloop voorzien zijn van een houten ondergrond, maar profiteert familie de Laak van de voordelen.

Maartje-de laak
Na lang twijfelen toch mijn trap laten vernieuwen, en geen spijt van!!
M. de Laak uit Purmerend

Trap en overloop weer als nieuw binnen twee dagen

Pvc heeft niet alleen bovenstaande voordelen, maar is voor de specialisten van TopTrap ook zeer prettig materiaal om mee te werken. De nieuwe trapbekleding voor de familie de Laak werd geplaatst in de vorm van overzettreden van pvc. Daarna werd de nieuwe vloer voor de overloop gelegd. Door de vlotte werkwijze, nam de renovatie in totaal slechts twee dagen in beslag.
Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van deze renovatie? Neem dan contact op met de specialisten van TopTrap. Een traprenovatie heeft u al vanaf € 2095,-, inclusief btw en montage.

nl_NLDutch