Dichte trap met RVS trapleuning

Onlangs hebben wij bij de familie Arnesen in Haarlem weer een prachtige moderne trap opgeleverd. Het ging hierbij om een vrij nieuwe woning, nog geen 20 jaar oud. Toch was de bestaande houten trap al aan vervanging toe. 

Na een kijkje en overleg met de specialisten van TopTrap werd besloten om een vrij basic dichte trap te maken, in de meest basic kleuren die er zijn, zwart en wit. Ook omdat het hierbij om een vrij moderne woning gaat past deze minimalistische uitstraling uitstekend in het interieur.

Moderne PVC trap met RVS trapleuning 1
Moderne PVC trap met RVS trapleuning 4
Moderne PVC trap met RVS trapleuning 3

Een houten trap slijt snel

Ondanks dat de oude houten trap nog niet zo oud was, was deze al behoorlijk versleten. Wat ook leidde tot gekraak wanneer men op de trap liep. Dit probleem kon direct opgelost worden door nieuwe pvc overzettreden op de bestaande traptreden aan te brengen.

Moderne pvc-trap

Het gaat hier om een vrij moderne woning. Daarom is ervoor gekozen om niet te werken met felle of vrolijke kleuren maar om het zo minimalistisch mogelijk te houden. Zwarte traptreden, witte stootborden en prachtige RVS trapleuningen zorgen voor een strak modern geheel.

arnesen
We zijn zeer blij met het resultaat, minder is meer!
Familie Arnesen

Voldoende natuurlijke lichtinval

Eventjes is nog overwogen om ook trapverlichting aan te brengen, omdat dat goed past bij een moderne trap. Maar omdat er voldoende natuurlijke lichtinval in de woning en ook op de trap is, is hier uiteindelijk toch niet voor gekozen. Mocht men anders beslissen, dan is het natuurlijk mogelijk om in de toekomst alsnog trapverlichting aan te brengen.

nl_NLDutch