Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

Klant aanbrengen

Breng een klant aan en verdien een VVV-waardebon

Klant aanbrengen

Contactgegevens

Heeft u een vraag of wilt u graag onze showroom bezoeken? Neem dan contact met ons op. Wij zullen zo snel mogelijk reageren!

Polderweg 23, 1446 AA

Purmerend, Noord-Holland

info@toptrap.nl

Advies nodig? Stuur een mail

0299-700241

Vragen? Bel ons direct

Showroom bezoeken?

Bekijk onze openingstijden

Veelgestelde vragen

Voor een trap renoveren tegen de scherpste prijzen zit u goed bij TopTrap. Een traprenovatie is al mogelijk vanaf € 2.195,- (prijs inclusief btw en montage). Neem contact op om een offerte op maat aan te vragen, uiteraard geheel vrijblijvend.

Bij TopTrap bent u verzekerd van een garantietermijn van maar liefst 10 jaar op arbeidsloon en slijtage. Neem contact op voor meer informatie over de dekking van de garantie.

Met al onze producten bekleden we de treden rondom zodat het net zwevende treden lijken. In onze showroom kunt u onze collectie met eigen ogen komen bekijken.

Als een van de weinige traprenovatie specialisten heeft TopTrap een eigen grote showroom. Hier kunt u in alle rust een kijkje komen nemen om onze collectie aan trappen en materialen in te zien. Onze showroom is gevestigd in Purmerend.

TopTrap is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de renovatie van trappen. Wij hebben bijna uitsluitend eigen producten. Als no-nonsense bedrijf hanteren we scherpe prijzen voor de traprenovaties. Kom gerust langs in onze showroom om de collectie te bekijken of vraag een offerte aan.

De traprenovatie neemt gemiddeld 1 werkdag in beslag en de gemiddelde levertijd is 8 weken.

Gegevens invullen

    Werft een nieuwe klant aan met een tegoed (VVV-bon) van € 25,- per klant.

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Hart.

    Goedendag, hoe kunnen we u helpen?