FAQ

FAQ

Heb je vragen?

Veelgestelde vragen

Hieronder ziet u de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wat kost een traprenovatie?

Voor een traprenovatie tegen de scherpste prijzen zit u goed bij TopTrap. Een renovatie is al mogelijk vanaf € 2.095,- (prijs inclusief btw en montage). Neem contact op om een offerte op maat aan te vragen, uiteraard geheel vrijblijvend.

Wat is de garantietermijn voor traprenovatie?

Bij TopTrap Traprenovatie bent u verzekerd van een garantietermijn van maar liefst 10 jaar op onze werkzaamheden. Neem contact op voor meer informatie over de dekking van de garantie.

Wat zijn de mogelijkheden voor het renoveren van een open trap?

Al onze producten zijn geschikt voor zowel dichte als open trappen. Zelfs renovaties van overlopen behoort tot de mogelijkheden. Deze kunnen met dezelfde producten uit onze collectie worden bekleed. In onze showroom kunt u onze collectie met eigen ogen komen bekijken.

Kan ik het materiaal van tevoren bekijken?

Als een van de weinige traprenovatie specialisten heeft TopTrap een eigen grote showroom. Hier kunt u in alle rust een kijkje komen nemen om onze collectie aan trappen en materialen in te zien. Onze showroom is gevestigd in Purmerend.

Wat zijn voordelen van TopTrap?

TopTrap Traprenovatie is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de renovatie van trappen. Wij hebben bijna uitsluitend eigen producten. Als no-nonsense bedrijf hanteren we scherpe prijzen voor de traprenovaties. Kom gerust langs in onze showroom om de collectie te bekijken of vraag een offerte aan.

Wat is de levertijd?

De levertijd bij TopTrap Traprenovatie hangt af van de opdracht. Deze kunnen wij u niet vooraf vertellen. Indien u meer informatie over de levertijd wenst te ontvangen kunt u contact met ons opnemen om deze verder te bespreken.

Vraag ons

Contactformulier

    Toon a.u.b. dat u menselijk bent door de selectie van de auto.

    Heb je nog steeds een vraag?

    Neem nu contact met ons op

    nl_NLDutch