Bij TopTrap heeft u de keuze uit een uitgebreide collectie hoogwaardige materialen, en daar zijn we natuurlijk best trots op. Door de jaren heen hebben we een behoorlijke selectie opgebouwd, waardoor u in onze showroom de keuze heeft uit meer dan zestig verschillende mogelijkheden. Wij streven ernaar om onze klanten meer dan genoeg opties te geven, zodat u altijd een vloer kunt vinden die bij u past. Omdat wij ons specialiseren in PVC kunt u daarin de meeste diversiteit vinden, maar ook de andere vloersoorten hebben een erg groot keuzeaanbod. Het is daarom in voor iedereen mogelijk om bij TopTrap een materiaalsoort te vinden die volledig aansluit bij uw inrichting en persoonlijke smaak.

De verschillende materialen om uw trap te renoveren

De grote hoeveelheid keuzemogelijkheden komt met name voort uit ons brede assortiment van verschillende materialen. U heeft bij ons namelijk de keuze uit vijf materiaalsoorten: PVC, laminaat, massief hout, linoleum en kurk. Ieder van deze materialen heeft zijn eigen positieve eigenschappen en voordelen. Zo is PVC bijvoorbeeld buitengewoon gemakkelijk te reinigen, en is kurk extra geluiddempend. Laminaat is daarbij een erg sterk materiaal, en linoleum is antibacterieel. Het is dus per situatie verschillend welk type materiaal perfect is voor uw traprenovatie.

Allerlei kleuren en patronen zijn mogelijk bij traprenovatie

Naast al deze verschillen in eigenschappen is er binnen deze materialen de keuze uit heel veel patronen en kleuren. Als u van felle kleuren houdt kunt u bijvoorbeeld voor linoleum kiezen, waar u de optie heeft om bijvoorbeeld een donker blauwe, rode of amberkleurige trapbekleding te selecteren. Maar als u liever meer natuurlijke kleurtinten ziet is het beter om voor PVC of laminaat te kiezen. Daarin heeft u de keuze uit leermotieven, betonlook vloeren of namaakhout.

Renovatie advies voor alle soorten trappen

Door al deze opties kan het voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig staan wij online én offline altijd voor u klaar om u te assisteren bij het maken van een keuze. Onze medewerkers hebben door de jaren heen allerlei verschillende klanten voorbij zien komen, die allemaal een eigen specifieke smaak hebben. Zij kunnen u dus als geen ander bijstaan in het maken van belangrijke keuzes als deze. In onze showroom kunt u bovendien met eigen ogen en voeten ervaren wat onze trappen zo speciaal maakt.