Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

Waarom een traprenovatie met eiken overzettreden?

Niets is zo mooi als een houten trap, toch? PVC en laminaat op de trap wordt steeds populairder, maar niks kan op tegen de stijlvolle, warme uitstraling van eikenhout. Wilt u uw trap laten renoveren? Maar weet u niet welk materiaal het beste past bij uw wensen en behoeften? Een traprenovatie met eiken overzettreden is duurzaam, tijdloos en past in ieder interieur. Kortom, een perfecte keuze voor uw trap. 

Hieronder delen we een aantal voordelen van een traprenovatie met eiken overzettreden.

Eiken overzettreden in verschillende stijlen

Eikenhout heeft een tijdloze, warme uitstraling en past hierdoor in ieder interieur. Het is mogelijk om overzettreden met een klassieke eikenhouten kleur te laten plaatsen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Dit soort hout kan namelijk naar wens bewerkt worden. Dus wilt u het liefst een donkere houten kleur op de trap? Dat is heel goed mogelijk. 

Onderhoudsvriendelijk

Veel mensen kiezen voor PVC of laminaat vanwege het weinige onderhoud. Maar eikenhout is net zo onderhoudsvriendelijk. Een regelmatige stofzuig- en schoonmaakbeurt voldoet om het materiaal zo lang mogelijk mooi te houden. Bovendien zorgt een traprenovatie met eiken overzettreden voor een stevige trap zonder gladde treden. Ideaal als u kinderen of huisdieren in huis rond heeft rennen.

Traprenovatie met eiken overzettreden

Duurzaam

Wist u dat eikenhout bekend staat om zijn duurzaamheid? Wanneer hout met een beschermlaag wordt afgewerkt, gaat het jarenlang mee. U hoeft niet bang te zijn voor snelle slijtage, want eiken overzettreden kunnen wel tegen een stootje. Er ontstaan dan ook nauwelijks beschadigingen of slijtageplekken, ook niet na jaren intensief gebruik. 

Eenvoudig over bestaande treden te plaatsen

Het is natuurlijk een mogelijkheid om een volledig nieuwe trap te laten plaatsen. Maar het kan een stuk makkelijker (en voordeliger). Eiken overzettreden zijn eenvoudig over de bestaande treden heen te plaatsen. U krijgt een volledig nieuwe uitstraling, zonder hak- en breekwerk. Dit scheelt niet alleen een hoop overlast in huis, maar ook geld en tijd. 

Traprenovatie met eiken overzettreden bij TopTrap

Het is mogelijk om een traprenovatie met eiken overzettreden zelf te realiseren, maar wij kunnen het ook voor u doen. Ons team van experts helpt u bij het ontwerpen en monteren van een tijdloze houten trap. We maken de overzettreden volledig op maat en werken de trap af in de gewenste kleur eventueel met accessoires, zoals een antislip laag of traphekje. 

Veelgestelde vragen over Traprenovatie met eiken overzettreden:

Overzettreden worden over de bestaande treden geplaatst. Dit betekent dat de bestaande treden niet hoeven te worden verwijderd. Dit scheelt een hoop tijd en sloopwerk.

Of u nu een rechte, gedraaide, open of dichte trap heeft: bij TopTrap komt vrijwel iedere trap in aanmerking voor een renovatie. Het is echter wel belangrijk dat de constructie van uw trap nog in orde is voordat er overzettreden kunnen worden geplaatst.

Eiken overzettreden zijn duurzaam en gaan hierdoor lang mee. Uw eiken trap kan tientallen jaren meegaan bij goed onderhoud. Bovendien krijgt u bij TopTrap 10 jaar garantie op het materiaal en de montage.

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?