Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

Maak uw trap nog veiliger met een traprenovatie met antislip

Voelt uw trap steeds gladder aan? En zit u na te denken over een traprenovatie? Het is mogelijk om een traprenovatie met antislip trapbekleding te realiseren. Niet alleen het uiterlijk van uw trap is belangrijk, ook moet de trap veilig zijn. Vooral als u kinderen in huis heeft, is een veilige trap van uiterst belang. Om glijpartijen te voorkomen, is er een speciale antisliplaag ontwikkeld die tijdens een renovatie kan worden aangebracht op de traptreden. 

Traprenovatie met antislip

Een gladde trap kan erg gevaarlijk zijn. Vooral als u niet goed te been bent of kleine kinderen in huis hebt. De traptreden bepalen voor een groot deel hoe veilig de trap is. De treden moeten groot genoeg zijn, zodat u uw hele voet hierop kunt plaatsen. Maar ook mogen ze niet te glad zijn. 

Materiaal zoals hout, pvc en laminaat minder glad te maken, kunt u bij een traprenovatie kiezen voor een antislipslaag. Deze antisliplaag ziet u niet zitten, maar hij is er wel degelijk. De antislip maakt uw treden minder glad, zodat u niet meer zo snel uitglijdt. 

Waarom een antisliplaag?

Een traprenovatie met antislip heeft diverse voordelen. Zo maakt het uw trap niet alleen een stuk veiliger, het is ook nog eens hygiënisch.

Hygiënisch

U denkt misschien dat vuil zich kan ophopen onder een antisliplaag, maar niets is minder waar. Antislip trapbekleding is hygiënisch en trekt geen vuil aan.

Makkelijk aan te brengen

Antislip kan worden aangebracht tijdens een traprenovatie. Maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen door middel van antislip traptape. Dus ook als u geen traprenovatie nodig heeft, maar uw trap wel veiliger wilt maken, kan dit gewoon. Deze traptape knipt u eenvoudig zelf op maat. 

Onzichtbaar

Wanneer er een antisliplaag op uw trap wordt aangebracht, ziet u deze niet zitten. Het is namelijk een doorzichtig materiaal. Op deze manier kan antislip worden aangebracht op iedere trap.

Traprenovatie met antislip

Maak uw trap extra veilig met accessoires

Een traprenovatie met antislip trapbekleding voorkomt val- en glijpartijen. Maar er zijn nog meer mogelijkheden om uw trap veiliger te maken. 

Naast de treden bepaalt de trapleuning hoe veilig uw trap is. Zorg ervoor dat de trapleuning goed is bevestigd en niet te glad is. Ook is het belangrijk dat deze op de juiste hoogte hangt, zodat ook uw kinderen erbij kunnen. 

Om uw trap ook `s avonds veilig te maken, kunt u ervoor kiezen om trapverlichting aan te laten brengen. Aangezien LED trapverlichting energiezuinig is, kunt u het de hele avond en nacht laten branden. Ook is het mogelijk om een bewegingssensor te plaatsen.

 

Veelgestelde vragen over traprenovatie met antislip:

Ja, het is mogelijk om zelf een antisliplaag op de trap aan te brengen. Dit doet u met antislip traptape. Deze knipt u zelf op maat en plakt u vervolgens op de traptreden.

De kosten van een traprenovatie met antislip kunnen erg uiteenlopen. Dit heeft alles te maken met het materiaal, de grootte van uw trap en de afwerking. Onze prijzen beginnen vanaf €2.195,- (prijs inclusief btw en montage). Vraag gerust een gratis offerte aan.

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?