Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

Een traprenovatie met led verlichting: wat zijn de mogelijkheden?

Bij een traprenovatie worden er nieuwe overzettreden aangebracht op uw trap. Maar hier blijft het niet bij. Wij kunnen uw trap indien gewenst ook afwerken met diverse accessoires, zoals trapverlichting. Een verlichte trap is niet alleen praktisch, maar het ziet er ook erg stijlvol uit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een traprenovatie met led verlichting? U bepaalt zelf welke verlichting er op uw trap wordt gemonteerd. Van spots tot led strips: in dit artikel zetten we de verschillende mogelijkheden op een rij.

Waarom kiezen voor trapverlichting?

Wilt u uw oude trap een nieuwe look geven? Met een traprenovatie geeft u de trap een geheel nieuwe uitstraling. Ingebouwde verlichting zorgt voor een moderne look, maar het brengt ook veel sfeer met zich mee. Dit zijn de redenen om led verlichting te integreren in uw trap:

✓ Sfeervolle uitstraling

Trapverlichting is sfeervol. Aangezien u de kleur en de sterkte van het licht zelf bepaalt, creëert u eenvoudig een gezellige sfeer in de ruimte. Dit is vooral leuk als uw trap grenst aan de woonkamer of de hal. 

✓ Extra veiligheid

Een traprenovatie met led verlichting zorgt voor extra veiligheid. U ziet namelijk altijd waar u loopt. Daarnaast is het mogelijk om een bewegingssensor te plaatsen, zodat het licht automatisch aan en uit gaat. 

✓ Energiezuinig

Led verlichting is energiezuinig. U kunt de trapverlichting dus gerust een hele avond aan laten staan. 

Traprenovatie met led verlichting

Mogelijkheden traprenovatie met led verlichting

Een traprenovatie met led verlichting biedt meerdere voordelen. U bepaalt bij TopTrap helemaal zelf welke soort lichten er worden geplaatst en waar deze worden geplaatst. 

Soorten trapverlichting

Er zijn diverse soorten led verlichting. Bij TopTrap werken we onder andere met spotjes en strips. U kiest zelf het uiterlijk van deze lichten. Kiest u voor vierkante of ronde spots? Of lange of korte strips?

De plaats van de verlichting

Het is mogelijk om de trapverlichting op meerdere plekken aan te brengen. Wilt u het licht liever langs de muur of onder de treden plaatsen? Bovendien kunt u ook verlichting laten aanbrengen bij de trapleuning

De lichtkleur

De kleur en de warmte van de lampen bepaalt de uitstraling van de trap. U kunt in de meeste gevallen de lichtkleur en lichtsterkte met een dimmer of afstandsbediening aanpassen. 

Veelgestelde vragen over Traprenovatie met led verlichting

Wij gebruiken uitsluitend led verlichting bij traprenovaties. Deze soort verlichting verbruikt niet veel stroom en is daarom duurzaam. U kunt de trapverlichting gerust de hele avond aan laten staan, zonder dat dit veel energie kost.

De kosten van een traprenovatie hangen af van diverse factoren, de gewenste afwerking is hier één van. Bovendien speelt ook de soort verlichting een rol bij het bepalen van de kosten. Wilt u weten hoeveel een traprenovatie met led verlichting gaat kosten? Vraag een gratis offerte aan en wij geven u zo snel mogelijk een duidelijke prijsindicatie.

De vakmensen van TopTrap brengen de verlichting aan tijdens de traprenovatie. Zo bouwen we de lampen netjes in, zodat er geen naden zichtbaar zijn.

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?