Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

Hoe lang duurt een traprenovatie?

Een traprenovatie zorgt ervoor dat uw trap een geheel nieuwe uitstraling krijgt. Specialisten zorgen ervoor dat deze uitstraling voldoet aan al uw wensen. Maar hoe lang duurt dit proces? En kunt u tijdens de renovatie helemaal geen gebruik maken van de trap? Een ding is zeker: een traprenovatie neemt minder tijd in beslag dan het plaatsen van een gehele nieuwe trap. In dit artikel leest u hoe lang de vakmannen van TopTrap gemiddeld bezig zijn met een volledige renovatie. 

Hoe lang duurt de traprenovatie?

We hebben goed nieuws: in de meeste gevallen duurt de daadwerkelijke uitvoering van een traprenovatie maar 1 à 2 dagen. Houd echter wel rekening met een levertijd van 4-8 weken voor de overzettreden.  Er is namelijk wel enige voorbereiding nodig om de traprenovatie soepel en snel uit te voeren. Wij renoveren uw trap door gebruik te maken van nieuwe overzettreden. Deze worden op maat voor uw trap gemaakt in onze werkplaats. 

Hoe lang een traprenovatie precies duurt, is afhankelijk van een aantal verschillende factoren:

  • Vorm van de trap

Vrijwel iedere trap komt in aanmerking voor een traprenovatie. Echter, de tijd die onze vakmensen nodig hebben om overzettreden te plaatsen is afhankelijk van de vorm van de trap. Een gedraaide trap is bijvoorbeeld moeilijker te bewerken dan een rechte variant.

  • Het materiaal

TopTrap kan uw trap bekleden met verschillende materialen zoals PVC, hout en laminaat. Het gewenste materiaal heeft invloed op hoe lang het duurt en tevens op de prijs.

  • De gewenste afwerking

Naast het renoveren van de trap is het mogelijk om voor diverse afwerkingsopties te kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van trapverlichting, een trapleuning of het mee renoveren van de vloeroverloop. De gewenste afwerking realiseren neemt uiteraard meer tijd in beslag.

Snel gebruik maken van uw nieuwe trap!

De experts van TopTrap hebben al veel trappen mogen bekleden en weten dus precies hoe zij dit moeten doen. Wij maken de overzettreden zelf en bewerken uw nieuwe traptreden om ze op maat te maken. Als u kiest voor een traprenovatie van TopTrap kunt u binnen een korte tijd weer gebruik maken van uw trap. Ook tijdens het proces is het mogelijk om even van boven naar beneden te lopen of andersom, vraag dit gerust aan onze vakmensen.

Meer informatie?

Meer weten over een traprenovatie? Of benieuwd naar de kosten? Vraag geheel gratis een offerte aan via onze website of kom eens langs in onze showroom in Purmerend. Hier kunt u alle materialen in het echt bekijken. Daarnaast staan onze professionals altijd klaar om passend advies te geven. Ook als uw trap een ongewone vorm heeft of als u speciale wensen heeft. Maak een afspraak of kom een keertje binnenwandelen. 

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?