Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

Traprenovatie met betonlook: nieuwste trend van dit moment

Niet alleen de industriële look is al een hele tijd populair, ook de betonlook is niet meer weg te slaan uit ons interieur. Robuust, stoer en tegelijkertijd natuurlijk en comfortabel: de betonlook past in ieder interieur. Kan uw trap wel een opknapbeurt gebruiken? En bent u toevallig helemaal weg van de industriële stijl? Dan is deze populaire trend misschien wel geschikt voor u. Kies voor een traprenovatie met betonlook en creëer een unieke uitstraling. 

Echt beton of een betonlook: wat is het verschil?

De naam zegt het al, maar een traprenovatie met betonlook is niet hetzelfde als een renovatie met beton. Bij een betonlook trap geniet u van de uitstraling van echt beton, maar hoeft u niet daadwerkelijk beton aan te brengen op de trap. Dit scheelt niet alleen veel werk, maar biedt ook verschillende praktische voordelen:

  • Het realiseren van een betonlook trap is een stuk voordeliger dan het plaatsen van een compleet nieuwe betonnen trap.
  • Een traprenovatie met betonlook kan in vrijwel iedere woning worden uitgevoerd door middel van het plaatsen van nieuwe overzettreden.
  • Beton is tijdloos en past bij ieder interieur: van klassiek tot romantisch. 

Laminaat of PVC

Wilt u de uitstraling van beton behouden, maar ook genieten van het comfortabele van laminaat of PVC? Er zijn diverse materialen waarmee TopTrap uw trap kan bekleden. Zo bezitten wij over een reusachtig aanbod van PVC in verschillende motieven en kleuren. Uiteraard is het ook mogelijk om met PVC beton te imiteren. Daarnaast behoort een laminaat traprenovatie ook tot de mogelijkheden. Laminaat is een uitstekend alternatief voor hout en is tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei patronen en kleuren. 

PVC traprenovatie

Kosten traprenovatie met betonlook

Het plaatsen van een nieuwe trap kan veel kosten met zich meebrengen. Een traprenovatie is dan ook een meer voordelige optie, maar wat kost zo’n traprenovatie met betonlook nu precies? De kosten van een renovatie hangen af van een aantal factoren:

  • De vorm van de trap
  • Het materiaal
  • De afwerking

Om een duidelijk beeld te krijgen van het totale kostenplaatje adviseren we om een gratis offerte aan te vragen. Wilt u er zeker van zijn dat u niet te veel betaald voor een traprenovatie met betonlook? We adviseren om verschillende offertes aan te vragen bij meerdere bedrijven en vervolgens te kijken welke partij het beste bij u past. Maar let op: kijk niet alleen naar de totale kosten, maar kies het bedrijf waar u zich goed bij voelt. 

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden van betonlook op de trap? Of bent u benieuwd naar het gehele renovatieproces? Lees meer in onze blog over het creëren van de betonlook op de trap

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?