Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

Traprenovatie prijzen: deze factoren bepalen de prijs

Het is belangrijk dat uw trap er straks weer als nieuw uit gaat zien, maar de prijs speelt uiteraard ook een grote rol. De traprenovatie prijzen kunnen erg variëren. We krijgen dan ook vaak de vraag wat een traprenovatie van TopTrap ongeveer gaat kosten. We kunnen niet zo 1-2-3 een vaste prijs noemen, aangezien de prijs voor elke klant anders is. De kosten van uw nieuwe trap hangen af van een aantal factoren zoals het materiaal, de vorm en de soort traprenovatie.

Verschillende soorten traprenovaties

Er zijn verschillende soorten traprenovaties met elk een eigen prijskaartje. TopTrap biedt diverse mogelijkheden, maar in de meeste gevallen wordt er gewerkt met overzettreden. Deze treden worden bovenop de bestaande trap geplaatst, zodat uw huidige trap niet verwijderd of uitgebroken hoeft te worden. Door het plaatsen van overzettreden wordt er in een mum van tijd een geheel nieuwe uitstraling gecreëerd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar het is ook nog voordeliger dan het plaatsen van een nieuwe trap. 

Traprenovatie prijzen hangen af van materiaal en vorm

De prijs van de traprenovatie hangt niet alleen af van de soort traprenovatie, ook het materiaal en de vorm van de trap zijn prijsbepalende factoren. Kijk eerst eens naar de vorm van de trap die al in uw woning staat. Is deze recht of gedraaid? Vrijwel iedere trap komt in aanmerking voor een renovatie, alleen kunnen de prijzen verschillen per vorm. Een gedraaide trap is namelijk moeilijker te bewerken dan een rechte variant. Daarnaast is een open trap in het algemeen iets goedkoper te renoveren dan een dichte trap.
Bij TopTrap kunt u de traprenovatie met verschillende materialen laten uitvoeren. Onze specialiteit is een traprenovatie met PVC, maar het is ook mogelijk om voor laminaat of massief hout te kiezen. De traprenovatie prijzen variëren per materiaal. 

Plaatsing- en montagekosten

Het is mogelijk om uw huidige trap zelf te renoveren. Houd er echter wel rekening mee dat dit een tijdrovende klus is en enige verstand van zaken vergt. Daarnaast moet u het voorbereidingswerk niet onderschatten. Wilt u zeker weten dat de klus goed wordt geklaard? TopTrap is al meer dan 20 jaar de specialist in traprenovatie en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het renoveren van allerlei soorten trappen. Uw trap wordt helemaal op maat gemaakt met oog voor detail. Of u nu voor een betonlook trap met stoere uitstraling gaat of graag een eiken open trap wilt realiseren; wij staan voor u klaar. 

De afwerking van de trap

Een traprenovatie is niet compleet zonder volledige afwerking. Het is bijvoorbeeld mogelijk om trapverlichting te installeren tijdens de renovatie. Op deze manier kunnen de professionals de verlichting netjes inbouwen en een prachtig afgewerkt geheel leveren. Een trap is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende trapleuning. De RVS trapleuning van Toptrap is niet alleen een praktische, maar ook mooie toevoeging aan uw traprenovatie. Bovendien maakt het de trap net even een stukje veiliger.
Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Of werkt u met een budget en zou u de volledige traprenovatie prijzen graag willen bekijken? Wij geven u graag advies op maat. Vraag daarom gratis en vrijblijvend een offerte aan. Overigens is het ook nu mogelijk om langs te komen in onze showroom om de mogelijkheden in het echt te bekijken en opties te bespreken.

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?