Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

Maak uw traprenovatie compleet met een renovatie van de overloop of gang

Niet alleen het uiterlijk van de trap is belangrijk in uw woning, de overloop mag ook zeker niet vergeten worden. De trap maakt namelijk onderdeel uit van een groter geheel. Als u de trap laat renoveren, is het een goede keuze om de vloer van de overloop tegelijkertijd aan te pakken. Er wordt namelijk veel gebruik gemaakt van de vloer in de gang of overloop en deze zal daardoor sneller gaan slijten. Kiest u voor eenheid of voor een mooi contrast?

Vloer in dezelfde stijl als de trap

Als u de trap en overloop gaat renoveren, heeft u de keuze uit veel verschillende materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het gemakkelijke laminaat of het sterke PVC? We adviseren om een materiaal te kiezen die qua uiterlijk en eigenschappen bij u en uw interieur past. Laat u vooral goed adviseren en maak daarna een weloverwogen keuze. Als u de overloop en trap tegelijkertijd laat renoveren, kunt u materialen kiezen die goed bij elkaar passen. Het is ook mogelijk om hetzelfde materiaal zowel op de trap als op de vloer in de gang te laten plaatsen. Zo creëert u een passend geheel. Dit ziet er niet alleen prachtig uit, maar zorgt ook voor een rustgevende sfeer in de woning.

Creëer een mooi contrast

Naast de mogelijkheid om de trap en overloopvloer te laten bekleden met hetzelfde materiaal, kan het ook een optie zijn om een contrast te creëren. Contrast in het interieur zorgt namelijk voor spanning en kan een prachtig effect veroorzaken. Het is mogelijk om een mix en match van verschillende stijlen en materialen toe te passen. Zo is het helemaal niet gek om de trap met PVC te bekleden en laminaat op de overloopvloer te plaatsen. Het is natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak, maar wij staan altijd voor u klaar met passend advies. 

Fijn thuiskomen in uw woning

Uw woning is de plaats waar u echt tot rust kunt komen. Het is dan ook pas echt fijn thuiskomen als niet alleen de trap, maar ook de vloer in de gang en overloop weer helemaal netjes is gemaakt. We zien namelijk nogal vaak dat de trap en de bijbehorende onderdelen worden vergeten en dit is natuurlijk zonde. Laat de gang, trap en overloop aansluiten bij uw interieur door uw woonstijl door te trekken. 

Voordelen van een overloop- en traprenovatie in één

Het is mogelijk om de overloop- en traprenovatie zelf uit te voeren, maar dit vergt nogal wat tijd en moeite. Toptrap neemt dit klusje graag van u over. Alleen een traprenovatie is natuurlijk al hartstikke fijn, maar een renovatie van de vloeroverloop en trap in één biedt nog meer voordelen.

  • Strak eindresultaat

Toptrap zorgt ervoor dat de trap en de overloop/gang strak en netjes worden afgewerkt. Dit wordt gedaan met bijpassende plinten, een mooie trapleuning en nieuwe trapverlichting. Hiermee wordt er een prachtig samenhangend geheel gecreëerd. 

  • Supersnel geregeld

Het renoveren van de trap en overloop kan een tijdrovend klusje zijn, maar de vakmannen van Toptrap zijn er maar één à twee dagen mee bezig. Natuurlijk kunt u tijdens de renovatie gewoon gebruik maken van de trap. 

  • Aantrekkelijk geprijsd

Het tegelijkertijd renoveren biedt daarnaast ook voordelen voor de portemonnee. Het is namelijk veel voordeliger om het klusje in één keer uit te laten voeren. En voor die prijs krijgt u ook nog eens topkwaliteit!

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?