Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

5 voordelen van een traprenovatie

Is uw trap versleten? Of past deze niet meer goed bij het interieur? U kunt ervoor kiezen om een gehele nieuwe trap te laten plaatsen, maar dit vergt veel tijd en er hangt een behoorlijk prijskaartje aan. Steeds meer Nederlanders kiezen daarom voor een traprenovatie. Wellicht heeft u het wel eens voorbij zien komen in een woonprogramma, zoals vtwonen? Er komt geen hak- en breekwerk bij kijken, maar er wordt wel een hele nieuwe uitstraling gecreëerd: ideaal toch? TopTrap experts zetten vijf voordelen van een traprenovatie voor u op een rij. 

Creëer een gehele nieuwe stijl

Heeft u de trap een hele tijd links laten liggen? Dan bent u echt niet de enige. We vergeten de trap maar al te vaak in ons interieur en dit is natuurlijk hartstikke zonde. Met een traprenovatie betrekt u de trap op een goede manier bij de rest van uw woning. Zo vormt uw interieur een prachtig geheel. Houd u van de industriële stijl? Dan is het mogelijk om een traprenovatie met betonlook uit te voeren. Ook als u van een andere woonstijl als landelijk of klassiek houdt, zijn er veel verschillende mogelijkheden. Kies een materiaal dat bij de stijl van uw woning past en zo wordt de trap een echte eyecatcher. 

Lees hier meer over de nieuwste trend: traprenovatie met betonlook.

Een veilige trap

Veiligheid staat natuurlijk voorop. Om deze reden is het belangrijk dat u een versleten trap zo snel mogelijk vervangt. De trap wordt namelijk intensief gebruikt en een ongeluk zit in een klein hoekje. In veel gevallen hoeft niet de gehele trap worden uitgebroken, maar kunnen er bepaalde delen worden gerenoveerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwe overzettreden in een materiaal en stijl naar keuze. Hiermee krijgt de trap niet alleen een nieuwe uitstraling, maar is deze ook gelijk een stuk veiliger. Een van de grootste voordelen van een traprenovatie als u het ons vraagt.

Duurzame PVC traptreden

Op maat gemaakt

Er zijn verschillende soorten materialen die onze experts kunnen gebruiken bij een traprenovatie. De trap wordt helemaal naar wens gemaakt en u bepaalt zelf welk soort materiaal er op de trap wordt aangebracht. U heeft de keuze uit PVC, laminaat en hout in allerlei kleuren. Deze materialen hebben verschillende voor- en nadelen en het is belangrijk dat u de soort kiest die het beste bij uw woning past. Doe van tevoren research of laat u informeren door een van onze specialisten. Hoe de trap eruit komt te zien, bepaalt u helemaal zelf. 

Een nieuwe trap in één dag

Wist u dat een traprenovatie meestal binnen één dag klaar is? In tegenstelling tot het plaatsen van een gehele nieuwe trap, voeren we een renovatie razendsnel uit. We hoeven de oude trap namelijk niet te verwijderen en dit scheelt een hoop tijd. Daarnaast houdt u veel minder afval over. Aangezien de vakmannen precies weten wat zij moeten doen, neemt de renovatie slechts één tot twee dagen in beslag. 

Ervaren vakmannen met specifieke kennis

Bent u overtuigd van de voordelen van een traprenovatie? Het uitvoeren van een traprenovatie vergt specifieke kennis. U kunt ervoor kiezen om de trap zelf op te knappen, maar als u zeker wilt weten dat alles goed gebeurd, raden we u aan om met een ervaren bedrijf in zee te gaan. De vakmensen van TopTrap hebben jarenlange ervaring en specifieke kennis op het gebied van traprenovaties. Er wordt dan ook alleen hoogstaand werk geleverd, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe trap. En u krijgt ook nog eens 10 jaar garantie!

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?