Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

Een moderne trap voor een moderne woning

Bent u van plan om binnenkort een nieuwbouwwoning betrekken of het interieur in een nieuw jasje steken? En komt daarbij ook de trap aan bod? Bij het moderniseren van een woning past ook het vernieuwen van de trap. Zeker als u niet tevreden bent over de huidige uitstraling. De trap is toch een centraal punt in de woning waar u iedere dag gebruik van maakt. Dit aspect van uw interieur moet er daarom niet alleen goed uitzien maar ook praktisch zijn. Hierbij geven we een aantal tips voor het moderniseren van de trap.

Licht, licht en nog eens licht

‘’Less is more’’ zeggen interieurontwerpers wel eens. Hiermee wordt bedoeld dat u het niet te moeilijk moet maken. Simpel en minimaal is vaak meer dan voldoende. U kan er bijvoorbeeld voor kiezen om verlichting op de trap aan te brengen, maar u kan er ook voor kiezen om een extra raam aan te brengen waardoor de trap beter verlicht wordt. Kies daarnaast voor lichte kleuren in een moderne woning. Dit is wel wat moeilijker om schoon te maken maar het geeft uw interieur een eigentijdse uitstraling.

Ruimtebesparend

Wanneer u een trap op de juiste manier laat renoveren is het ook mogelijk om ruimte te besparen. Kies bijvoorbeeld voor een open trap of een trap met laden in de traptreden verwerkt. Op die manier maakt u gebruik van de ruimte in en onder de trap. Hiermee bespaart u niet direct ruimte maar maakt u wel volop gebruik van de aanwezige ruimte. Een dichte trap zou u bijvoorbeeld open kunnen maken om spullen onder de trap op te slaan.

Let niet alleen op de uitstraling

De nieuwe trap moet er natuurlijk goed uitzien, maar er zijn nog meer aspecten van belang. Je maakt iedere dag gebruik van de trap omdat je er overheen loopt. Controleer daarom goed of er geen krakende traptreden zijn. Daarnaast moet de trap veilig zijn, overweeg daarom het aanbrengen van een antisliplaag. En uiteraard heb je ook een budget om rekening mee te houden. Oriënteer uzelf daarom van tevoren een vergelijk diverse prijzen van specialisten op het gebied van traprenovatie. Kies voor TopTrap als u op zoek bent naar een unieke trap die handgemaakt is en daardoor een lange levensduur kent.

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?