Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

Een echte vakman voor uw trap(renovatie)

Gaat u binnenkort verbouwen of een nieuwe woning betrekken? En denkt eraan om de trap te laten renoveren? Dan staat hij vaak voor de volgende keuzes. Ga ik het zelf doen of huur ik hier een vakman voor in? En waar ik een compleet nieuwe trap aanbrengen of is het mogelijk om de bestaande trap te renoveren?

Trappen renoveren vereist vakmanschap

Er zijn mensen die ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met het renoveren van een trap maar we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Traprenovatie vereist vakmanschap. U zal niet de eerste klant zijn die zich bij ons meldt met een trap waarbij getracht is om deze zelf te renoveren. Een vakman heeft ervaring met het renoveren van trappen en kent de weg naar de meest voordelige en milieuvriendelijke oplossing. Bovendien moet je beschikken over de juiste materialen en het juiste gereedschap in huis hebben. Al met al ben je beter af door een specialist in te schakelen.

Een trap op maat laten maken

Misschien heeft u al een ontwerp in uw hoofd. Of misschien heeft u juist nog helemaal geen idee en vindt u het fijn als de specialist een ontwerp voor u maakt. Beide situaties zijn mogelijk bij TopTrap. Het is wel handig om van tevoren zoveel mogelijk achtergrondinformatie aan te leveren. Hoe groot is de trap? Hoeveel traptreden? Et cetera.. TopTrap gaat vervolgens aan de slag om voor u een trap op maat te maken, zodat u nooit dezelfde trap als de buurman in huis heeft.

Traprenovatie of een nieuwe trap

De meeste klanten die zich bij ons melden twijfelen nog, nemen we een compleet nieuwe trap of laten we de bestaande trap renoveren? Vaak raden wij dan aan om de huidige trap te renoveren. Niet alleen omdat wij daar zelf beter van worden, maar omdat het ook beter voor de portemonnee van de klant is. Bij de meeste trappen kunnen de treden los gehaald worden en individueel gerenoveerd worden. Vervolgens worden de nieuwe traptreden weer bevestigd en wordt de trap volledig afgewerkt zodat deze er uiteindelijk toch weer als nieuw uitziet.

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?