Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

Tips om de juiste trap te kiezen

Zoals u ongetwijfeld al in onze collectie heeft gezien, zijn er veel verschillende soorten trappen waar u uit kunt kiezen. Om de juiste keuze te maken helpen we u graag een stukje op weg. Er zijn verschillende soorten trappen, net als er verschillende soorten vloeren zijn bijvoorbeeld. Hierdoor kunt u de verschillende elementen in uw interieur mooi op elkaar afstemmen. Hierbij een aantal tips waar u rekening mee moet houden als u een nieuwe trap uit gaat kiezen of een bestaande trap laat renoveren.

Past het materiaal en de stijl in uw interieur?

Voordat u de trap opnieuw laat inrichten is het verstandig om goed na te denken over het ontwerp. Past de stijl en het materiaal van de nieuwe trap goed in het huidige interieur? Of moeten er ook nog aanpassingen aan het interieur plaatsvinden? U kunt zelf een lijst met wensen doorgeven en eventueel zelfs een ontwerp. Het is ook mogelijk om het ontwerp door ons op te laten stellen zodat u precies weet waar u aan toe bent wanneer de trap vernieuwd gaat worden.

Het budget is natuurlijk ook belangrijk

Een trap laten renoveren brengt uiteraard wel kosten met zich mee. Al is het altijd goedkoper dan het aanbrengen van een compleet nieuwe trap. Dit zijn overwegingen die u moet maken als u een bestaande trap aan de laten pakken. Daarnaast is het materiaal van belang. Een houten trap of een trap van laminaat is vaak goedkoper dan pvc. Maar PVC gaat weer langer mee. U kunt dus investeren op de korte termijn of op de lange termijn.

Ga slim met de ruimte om

In Nederland zijn we de beste om zo goed mogelijk gebruik te maken van kleine ruimtes, dat moet ook wel in ons land. Ook als u een nieuwe trap gaat aanbrengen of een bestaande trap laat renoveren is het belangrijk om van tevoren goed na te denken over de ruimte die nodig is en eventueel bespaard kan worden. Zorg ervoor dat de nieuwe trap zo weinig mogelijk ruimte inneemt of zelfs ruimte oplevert, zoals met een open trap vaak het geval is. Wilt u meer weten over het kiezen van de juiste trap in uw situatie? Neem contact op met onze traprenovatie specialist.

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?