Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

Een snelle traprenovatie

Wanneer er iets in uw woning gerenoveerd moet worden, dan ontkomt u niet aan zaken als lawaai, rommel en een onderbreking van de dagelijkse gang van zaken in uw huishouden. Als u buiten de deur werkt, merkt u hier slecht een klein gedeelte van de dag iets van. Maar als u een praktijk aan huis heeft, dan kan een renovatie behoorlijk veel overlast veroorzaken. De specialisten van TopTrap maken daarom gebruik van een techniek, zodat de traprenovatie zo snel mogelijk verloopt en u hier verder geen hinder van ondervindt.  Dit kwam vooral goed van pas bij het echtpaar Peters uit Almere, die een eigen massagepraktijk in huis hebben.

Het grote voordeel van overzettreden

Bij het bezoek in de showroom liet het echtpaar Peters al gelijk weten dat de trap toe is aan nieuwe bekleding, maar ze zelf niet zitten te wachten op lawaai en rommel tijdens de renovatie. Voor hun massagepraktijk komen er dagelijks klanten over de vloer. Het is belangrijk dat deze behandelingen gegeven worden in een rustige omgeving.
Hier is gelukkig een oplossing voor. De specialisten van TopTrap maken bij de traprenovatie gebruik van overzettreden. Zoals de naam al aangeeft, zijn dit treden die over de oude treden geschoven worden. Zo kan de traprenovatie veelal binnen een dag uitgevoerd worden en is er verder geen hak- en breekwerk nodig. De familie Peters koos in dit geval voor overzettreden van pvc, maar TopTrap heeft ook andere materialen in het assortiment.

Een opgeruimd huis

Een eigen praktijk aan huis, betekent ook dat een nette entree belangrijk is. De specialisten van TopTrap zorgen dat er bij de traprenovatie schoon gewerkt wordt. Al het puin voeren wij af en er wordt gestofzuigd (zowel binnen als buiten). Zo had de familie Peters geen extra werk van de traprenovatie en konden ze na een dag verlof de werkzaamheden gewoon weer oppakken. Van tevoren hoefden ze alleen de oude trapbekleding te verwijderen, dit gaat snel en eenvoudig met behulp van een driehoekskrabber. De lijmresten verwijderen is echter niet nodig, de overzettreden worden moeiteloos over deze laag geschoven. Het enige wat de familie Peters achteraf nog hoefde te doen, is eventueel de zijkanten van de trap verven.
Wilt u ook graag de treden van uw trap voorzien van nieuwe bekleding? De specialisten zorgen veelal binnen een dag voor een complete traprenovatie (dit hangt af van de afmeting van het oppervlak en het aantal treden). Neem gerust contact op voor meer informatie.

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?