Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

Trap met RVS trapleuning

De specialisten van TopTrap leveren altijd maatwerk. Zo kijken wij niet alleen naar welke vormgeving en kleurgebruik past bij uw woning, maar ook wat u zelf nodig heeft op het gebied van veiligheid. Tenslotte loopt u dagelijks een aantal keer de trap op en weer af. Dan is het wel zo prettig dat u elke stap stevig kunt zetten. Naast trapbekleding met antislip-profiel kunt er ook nog voor kiezen om een trapleuning toe te voegen voor extra grip. TopTrap levert trapleuning van RVS. Dit materiaal is niet alleen stevig, maar past ook nog eens bij ieder interieur. Daarom was dit de perfecte optie voor Harm (62) uit Almere.

Van touw naar stevig RVS

In de oude situatie had Harm een koord aan de muur hangen die dienst deed als trapleuning. Echter was er in dit geval, in verband met rugklachten, behoefte aan een meer stevige leuning aan de muur. Het koord ‘zakt’ namelijk door en is niet geschikt om op te leunen. De specialisten van TopTrap gaven daarom in dit geval het advies om het koord te vervangen voor een trapleuning van RVS.

Altijd passend bij elke situatie

RVS is de afkorting voor roestvast staal. Dit materiaal heeft een groot aantal voordelen. Ten eerste is het zeer stevig en duurzaam. Het oppervlak slijt niet snel en is eenvoudig schoon te houden. Bij het koord moest… regelmatig met de stofdoek over het oppervlak. Bij de RVS trapleuning is af en toe behandelen met speciale spray en een doek voldoende. Daarnaast past de leuning prima bij het houten interieur van Harm. Het materiaal heeft namelijk een neutrale uitstraling.

Verdere uitbreiding altijd mogelijk

Voor nu koos Harm ervoor om de RVS trapleuning alleen aan te laten brengen aan de wand. Echter kan de leuning geleverd worden in verschillende vormen en maten. Hierdoor is het in de toekomst mogelijk om de trapleuning te laten uitbreiden naar de voorste wanden aan het begin van het trapgat. Daarnaast is er bij TopTrap ook een railing van RVS verkrijgbaar. Deze kan bevestigd worden op de overloop voor een veilig geheel.

Wilt u ook graag een RVS trapleuning? In combinatie met een traprenovatie schaft u deze aan voor een zeer gunstige prijs. Neem contact op met de specialisten van TopTrap voor meer informatie.

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?