Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

De meerwaarde van een traprenovatie

De trap is nou eenmaal een van de meubelstukken die het meest intensief worden gebruikt in uw woning. Dan is het logisch dat zowel de treden als de bekleding na verloop van tijd gaan slijten. Dit lost u heel eenvoudig op door middel van een traprenovatie. De specialisten van TopTrap hebben alles in huis voor een traprenovatie op maat. Want vaak is er wat dit betreft veel meer mogelijk dan u denkt. Daarnaast geeft een traprenovatie uitgevoerd door een specialist absoluut meerwaarde aan uw woning.

Stijlvol element in uw woning

De trap is meestal het eerste wat mensen zien van uw woning. En de eerste indruk is bepalend. Daarom zorgen de specialisten van TopTrap altijd dat ook dit meubelstuk stijlvol wordt weergegeven. Hierbij gaat het niet alleen om de trapbekleding zelf, maar ook om de verdere vormgeving van uw trap. Zo is het in veel gevallen mogelijk om bijvoorbeeld van een open trap een dichte trap te maken, extra trapleuningen aan te brengen of zelfs een bergruimte te creëren aan de onderzijde. Zo kunt u handig gebruik maken van de overgebleven ruimte onderaan de treden. De vormgeving van uw trap wordt geheel aangepast aan de stijl van uw interieur, zodat ook dit meubelstuk helemaal bij de rest van uw woning past.
Naast de vormgeving speelt ook het kleurgebruik van de trapbekleding een grote rol. Tegenwoordig heeft u ruime keus uit verschillende materialen (deze vindt u op de pagina over de collectie van TopTrap). Bij deze bekleding is het zelfs mogelijk om enkele effecten na te bootsen. Bijvoorbeeld een trap met bekleding van PVC met een houten print. Zo voegt u wel de warme uitstraling van hout toe aan dit meubelstuk, maar heeft u weinig omkijken naar het onderhoud van dit materiaal. Daarnaast vindt u in de collectie ook het unieke PVC met leermotief.
Wilt u graag advies op maat? Kom dan langs in de showroom van TopTrap in Purmerend. Hier krijgt u de kans om de trapbekleding in het echt te bewonderen en uit te proberen. Na uw bezoek kunt u een afspraak maken met een van onze specialisten voor een kleuradvies bij u thuis. Zo bent u verzekerd van een zeer stijlvol en uniek vormgegeven element in woning.

Unieke afwerking

Ook aan de veiligheid van de trap moet de nodige aandacht besteed worden. Wanneer u kleine kinderen heeft, is het bijvoorbeeld verstandig om de trap af te sluiten met een traphekje. Maar ook aan de treden zelf moet het een en ander gebeuren, zodat u stevig op de trap staat. Daarom wordt er vaak antislipmateriaal toegevoegd aan de treden. Dit zijn meestal rubberen strips. De specialisten van TopTrap hebben hier een andere unieke oplossing voor. Het PVC is voorzien van een antislip-profiel, zodat u voldoende grip heeft bij elke stap. Hierdoor is het niet nodig om nog extra strips aan de treden toe te voegen.
Wilt u graag nog extra houvast? Dan is het ook nog mogelijk om een trapleuning aan het geheel toe te voegen. Kies in dit geval voor een RVS-trapleuning. Deze past door de toepassing van roestvast staal bij elk interieur. Op het gebied van vormgeving zijn er vele mogelijkheden, zo kan er ook een gebogen variant geleverd worden wanneer dit beter past in de ruimte van het trapgat. RVS is bestand tegen corrosie en heeft een zeer lange levensduur. Wanneer u dus kiest voor trapbekleding van pvc en deze trapbekleding heeft u daarnaast ook nog eens weinig omkijken naar het onderhoud. Zo blijft de trap de mooie blikvanger in uw woning.

De inrichting van uw overloop

Er wordt vaak niet aan gedacht, maar ook de overloop is eigenlijk een onderdeel van uw trap. TopTrap helpt u graag met de verdere vormgeving van uw trap. Daarom is het ook mogelijk om dit gedeelte te laten renoveren door onze specialisten. PVC is door de sterke en elastische eigenschappen (isolerend, vochtbestendig, slijt- en krasvast) ook geschikt om te gebruiken als vloerbedekking voor de overloop. Zo sluit ook dit gedeelte van uw woning aan op de rest van het interieur. Is er sprake van een open gedeelte tussen de overloop en de trap? TopTrap levert niet alleen trapleuningen, maar tevens balustrades van RVS. Heeft u behoefte aan extra verlichting? Laat dan spotjes aan de zijkant van de treden en op de overloop toevoegen. Een andere optie is ledstrips aan de onderkant van de treden.

Maatwerk van TopTrap

Wat voor traprenovatie u zoekt, de specialisten van TopTrap leveren altijd maatwerk. Hierbij houden we niet alleen rekening met uw persoonlijke smaak, maar ook de verdere omstandigheden zoals extra veiligheid en de beschikbare ruimte. Bekijk voor meer voorbeelden en inspiratie de voorbeelden op onze website. Verder bent u uiteraard altijd welkom in onze showroom in Purmerend.

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?