Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

PVC met leermotief

De trap is een van de eerste dingen die gezien wordt bij het betreden van een pand. Vooral bij een bedrijfspand is de trap een van de visitekaartjes van uw onderneming. TopTrap heeft op het gebied van traprenovatie vele mogelijkheden, zodat er altijd een oplossing is die volledig aansluit op de huisstijl. Zo kregen onze specialisten een verzoek van een administratiekantoor in Amsterdam om de trap te voorzien van een unieke, stijlvolle bekleding.

Pvc met leermotief

Bij het betreffende administratiekantoor ging het in totaal om vier smalle trappen die toe waren aan een renovatie. In de oude situatie bestonden de trappen uit wit geverfde treden. Deze sloten niet aan op de huisstijl van het bedrijf. Daarnaast waren de treden versleten en zat het oppervlak snel onder de vlekken. Speciaal voor deze situatie raden onze specialisten de unieke overzettreden van pvc leermotief aan. Door de zwarte kleur van het materiaal krijgt de trap een elegante uitstraling. Daarnaast is het pvc aan de onderzijde voorzien van een kurkdekking, waardoor het geluid gereduceerd wordt. Hierdoor ondervinden de omliggende bedrijven geen hinder van het geluid. Pvc is verder eenvoudig te onderhouden, stofzuigen en regelmatig afnemen met een licht vochtige doek is voldoende.
Door de flexibiliteit van het pvc en de ruime ervaring van onze specialisten duurde deze traprenovatie in totaal twee dagen.

Voordelen pvc

Naast de elegante uitstraling, biedt pvc in dit geval nog een aantal andere voordelen. De treden zijn aan de onderzijde voorzien van een kurkdekking, waardoor het geluid gereduceerd wordt. Hierdoor ondervinden de omliggende bedrijven geen hinder van het geluid. Pvc is verder eenvoudig te onderhouden; stofzuigen en regelmatig afnemen met een licht vochtige doek is voldoende. Daarnaast is pvc vochtbestendig en slijtvast, zodat de trap representatief blijft.

Wilt u ook de trappen in uw bedrijf voorzien van pvc met leermotief? De gemiddelde kosten hiervan bedragen € 2095,-, inclusief btw en montage.

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?