Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

Een echte designtrap creëren

Als u een trap op maat wilt laten maken dan heeft u er goed aan gedaan om een bedrijf op het gebied van renovaties van trappen te benaderen. Op deze blog geven wij regelmatig tips en informatie over het renoveren en verfraaien van diverse soorten trappen. In dit artikel focussen we ons voornamelijk op het creëren van een echte designtrap die zelfs in de meest luxe woningen niet zou misstaan.

Handgemaakte traptreden

Groot voordeel is dat wij gespecialiseerd zijn in het op maat maken van trappen. De renovatie van de verschillende traptreden gebeurt letterlijk met de hand, hier zijn wij een van de weinige bedrijven in Nederland mee. Het voornaamste pluspunt is dat u er dan exact voor kunt kiezen hoe de trap eruit moet komen te zien. Maatwerk is daarmee steeds beter mogelijk.

Bekleding op maat

Een onderdeel wat we ook op maat kunnen maken, is de bekleding bijvoorbeeld. U kunt zelf het materiaal kiezen en als specialist bekleedden we de trappen vervolgens voor u. Kies bijvoorbeeld voor laminaat, PVC of een echte houten trap. We raden u aan om een lijstje op te stellen met al uw wensen en eventueel ook een ontwerp aan te leveren van hoe u wilt dat de trap eruit komt te zien. We kunnen u vervolgens eenvoudig vertellen of dit mogelijk is en welke kosten erbij komen kijken.

Een luxe trapleuning

De trapleuning is bijvoorbeeld een belangrijk element om trap helemaal netjes af te werken. Het is niet alleen bevorderend voor de veiligheid, het heeft ook een decoratieve functie en daarom wordt er bij het ontwerpen van een luxe trap vaak veel aandacht aan besteed.

Stijlvolle trapverlichting

Tegenwoordig wordt er ook steeds vaker verlichting in de trap aangebracht, een uitstekende manier om de trap nog meer een eigen look meegegeven. Kies bijvoorbeeld voor gekleurde lichten of warme gloeilampen die voor extra sfeer in je interieur kunnen zorgen.

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?