Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

Kiezen voor een praktische of een mooie trap?

Wij merken regelmatig dat mensen twijfelen tussen het kiezen van een hele mooie trap of een trap die juist wat praktische rust. Deze keuze hoeft echter niet altijd zo rigoureus gemaakt te worden want het is prima te doen om een balans te vinden tussen beide elementen. Wel vertellen we u graag wat meer over de voor- en nadelen van een praktische trap en ook die van een design trap.

Een praktische trap kent ook nadelen

De functie van een trap is natuurlijk het eerste vat van belang is. De beloopbaarheid moet goed zijn, de trap moet hij niet kraken of ander geluid opleveren. Voor veel mensen is het daarom is niet noodzakelijk dat de trap eruitziet als een kunstwerk.

Nadelen die voor kunnen komen bij een designtrap

Voor andere mensen is het juist belangrijk dat de trap eruitziet als een soort kunstwerk, dat is misschien wat overdreven maar een trap kan wel een centraal punt in de woning zijn wat ook een gesprekontwerp is als deze er mooi uitziet. Een mooie trap wekt de aandacht bij bezoekers en er wordt daarom al snel over gesproken. En die zijn trap kan echter nadelen met zich meebrengen, het formaat bijvoorbeeld, vaak neem deze veel ruimte in wat ten koste gaat van de ruimte die u ergens anders voor kan gebruiken.

Zowel een praktische als een mooie trap!

Als trap specialist focussen wij ons erop om mooie trappen aan te leggen die ook nog eens praktisch zijn. We houden daarbij niet alleen rekening met de wensen qua ontwerp maar ook met onze ervaring qua praktische afwerking. Niemand wilt namelijk dat die mooie trap kraakt bijvoorbeeld. Daarom moeten beide elementen in balans zijn, maar dat kunt u gerust overlaten aan onze trap renovatie specialisten. Zo hebben wij bijvoorbeeld houten trappen, maar ook trappen van kurk combi.

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?