Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

De mooiste traprenovatieshowroom staat in Purmerend

Een traprenovatie is natuurlijk niet zomaar iets. Er moeten een aantal weloverwogen keuzes gemaakt worden, zoals het materiaal waarmee u uw trap bekleed wil hebben. Het is begrijpelijk dat dit een lastige keuze is om online te maken, zonder het met eigen ogen te kunnen zien. Verder is het online natuurlijk een stuk lastiger om persoonlijk advies van een expert te krijgen. Het is daarom een goed idee om eens langs te komen in onze showroom! Wij ontvangen u graag met een bakje koffie, zodat u het gevoel van een goede trap zelf kunt ervaren.

Persoonlijk advies

In onze showroom staan altijd expert voor u klaar om u te assisteren bij het maken van een keuze. Als u er niet helemaal zelf uitkomt of erg twijfelachtig bent, kunnen zij u professioneel advies geven. Zij kunnen u alles vertellen wat traprenovaties betreft, van de eventuele kosten tot het renovatieproces. Ook kunt u al uw wensen bij ons kwijt, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Beleef het zelf

Een trap wordt natuurlijk erg veel gebruikt, en het is daarom des te belangrijker om honderd procent tevreden te zijn voordat de trap gerenoveerd wordt. Het zou natuurlijk zonde zijn om er achteraf achter te komen dat u toch niet zo’n fan bent van de kurk-look. In de showroom kunt u daarom alle materialen bekijken, voelen en zelfs belopen. Zo heeft u alle informatie die nodig is om een goede keuze te maken!

Maak een afspraak of kom langs

Om ervan verzekerd te zijn dat één van onze experts de tijd heeft voor een adviesgesprek kunt u het beste een afspraak met ons maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon eens langs te komen om even een kijkje te nemen. Wat u ook doet, in onze showroom zit u goed.

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?