Eigen Showroom

Ontdek de ruime collectie

Lage Vanaf Prijs

Voordeligste In De Regio

Klanten Zijn Tevreden

Beoordeling: 9/10
Bel ons op: 0299-700241

Traprenovatie leermotief van PVC uniek bij TopTrap

Bij TopTrap zijn wij apetrots op onze traprenovaties met PVC. Het is daarom geen verrassing dat we PVC als ons paradepaardje zien. Maar wij zijn natuurlijk niet het enige traprenovatiebedrijf dat met PVC werkt, en dat is precies de reden dat wij ons onderscheiden van de rest. Want alleen bij TopTrap kunt u uw trap laten renoveren met PVC met leermotief! Daarmee haalt u zeker originaliteit in huis, maar ook kunt u er wat interieurdesign betreft werkelijk iedere kant mee op. Afhankelijk van de accessoires, het meubilair en de wanddecoraties, kan een leermotief allerlei verschillende sferen in huis brengen.

Stoer en mannelijk

Door motormuizen, nozems, cowboys en piloten heeft leer een door en door masculiene reputatie, wat het een perfecte toevoeging aan een stoere huisinrichting maakt. Om het helemaal af te maken kunt u bijvoorbeeld een paar moersleutels of ander gereedschap aan de muur hangen. Een ander stoer idee is om de muur te behangen met wieldoppen of langspeelplaten! Tip: een roestvaststalen trapleuning past perfect bij deze stijl!

Elegant de trap op

Aan de andere kant kan een leermotief ook een erg elegante uitstraling geven. Leer wordt namelijk ook in verband gebracht met een welvarende levensstijl. PVC met leermotief misstaat dan ook helemaal niet in een chique woning. Met contrasterende kleuren en minimalistische accessoires kunt u een erg stijlvolle sfeer creëren! Denk bijvoorbeeld aan zwarte fotolijstjes op een wit geverfde muur. Als u een open trap heeft staat een cijferloze klok ook erg goed!

Alle kanten op

Het is wel duidelijk dat een trapbekleding van PVC met een leermotief een veelzijdige optie is. Maak uw trap een trekpleister met een werkelijk uniek motief dat alleen bij TopTrap kunt krijgen! Mocht u de pracht en praal van PVC graag in levenden lijve ervaren; kom gerust eens een kijkje nemen in onze TopTrap-showroom in Purmerend!

Goedendag, hoe kunnen we u helpen?